Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 o son hareket olmasaymis keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 http://g.mynet.com/i/186/152514-19-mayis-kutlamalari--31.jpg Bayramimiz kutlu ossun forum ahalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 NEYİ ÇALIŞTIRIYOR O VİDYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 En gerekli kas ve bolumleri calistiriyor. Guzel videolari var: http://www.youtube.com/watch?v=01ng9wyih28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Cok guzel hareketler bunlar. http://www.youtube.com/watch?v=yeJyyx63Knk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Cok yararli bir hareket bu sanirim bizim solonda da surekli yapiyorlar. http://www.youtube.com/watch?v=UYaH3krNYSc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Protein tozlarini bilmiyorum ama sanirim noxplode uzun sureli kullanimda kalbi baya yoruyo. Kardesim yarin efor testine girecek ki daha 24 yasinda. Olcekleri asmadan dikkatli kullanin hatta hic kullanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 hunty işsiz misin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 performans artırıcıya gerek yok ya hele ki uzun süredir yapmıyosanız bu sporu kalp desteklemiyo o supplementleri çevremde kaç tane eleman karaciğer yada kalpten sıkıntıya girdi c4 ve noxplode yüzünden kullanmayı da bilmiyolar çok da erken başlıyolar kullanmaya böyle şeylerden medet ummayın fazla ben bile yılda toplasan 2 ay falan kullanıyorum oda yarışmaya hazırlanırken diyet dönemi falan yada meraktan iç kahveni ye bitter çikolatanı git macera aramaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 pwo ürününden kalp karaciğer ıbrakan varsa lütfen salonu terketsin sdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 40 gün falan oldu başlayalı. 70 kiloyum. üzerime 36kg takıp 3x5 dips çıkarıyom iyi mi beyler saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 takdiriniz benim için önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 gayet iyi bence baya iyi hatta, batu olm senin benim kalp zaten büyümüş bi nebze vucut alışmış sınırımızı daha rahat zorlayabiliyoruz da nooblar eline alıyor işte organları bilinçli kullanmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 tiLi said: takdiriniz benim için önemli .........................(tu)(tu) .........................(tu)(tu) .........................(tu)(tu) .........................(tu)(tu) .........................(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Jaegerjaquez said: tiLi said: takdiriniz benim için önemli .........................(tu)(tu) .........................(tu)(tu) .........................(tu)(tu) .........................(tu)(tu) .........................(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) killer benle dalga geçmeden ben kendimle geçeyim dedim. öyle bi korku oluştu içimde. yoksa jaegerin takdiri hepinizinkinden önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 niye dalga geçiym olm dips kendi başına bi başarı hikayesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 doğru lan. dips yapamayan erkekler var. barfiksi geçtim dips çekemiyo. o kilo/güç oranını acilen düzeltmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 tili sen kaçtır başlayıp bırakıyorsun. bu kadar istikrarsız bir adam daha görmedim. dost acı söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 o anca bık bık yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ilk salon maceram 7 sene önce başladı. yarısı off geçti heralde. bıraktığım zamanlar sadece haftada 1 bile gitsem iyiydi de bıraktım mı tam bırakıyorum. başladım mı da tam başlıyorum. en son 1.5 sene ara verdim işte çalışmaya istanbula gelince. daha sonra bir takım mental sorunlar falan. 1.5 sene sonra gene aranızdayım. bu arada her gün gidiyorum pull/push şeklinde. 1 gün squat 1 gün deadlift yapıyorum. niye hala beni sevmiyosun :( sakat belime rağmen senin için yapıyorum bunları olimpik weightliftinge başladım kendi çapımda bi de zevkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ulan spor yaptığım zaman kendimi gayet fit hissediyorum, spor yapmadığım rest daylerde şişko hissediyorum abi iyice rahatsız olmaya başladım amk :d hayır şişkoyum tamam da nası bi duygu lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 pazartesi günü dövme yaptırdım. özenle bakıyorum şu an kendisine, kremiydi, güneşten korumasıydı vs. fakat mis gibi iznimde spora da gidemiyor olduğum için içimde bir burukluk var. yarından itibaren gidebilirim herhalde, var mı dövme yaptırıp body'e devam eden burda. kanuni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yaptırdığın yere pumplamazsan bir şey olmaz heralde? pek anlamıyorum beni dinleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bence garantiye al gitme bi kaç gün sonuçta hayatının sonuna kadar taşıcaksın 3-5 günden bişi olmaz olimpik liftinge bende başladım bu aralar barla power clean yapıyorumda daha silkme koparma yemiyo barbella, dumbella yapıyorum silkme ve koparmaları bide max agırlık değilde daha 6 tekrar civarı dolanıyorum baya fayda gördüğümü söyleyeblirim traktör tekeri arıyorum bide 300kg civarı evin bahçeye atıcam bitane balyozda var güç idmanı basıcam haftada 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bu başlık bundan böyle bizim olimpik lifting günlüğümüz ezik noob prlarım: 50 kilo clean and jerk 60 kilo clean 30 kilo snatch asdasdas hepsi power bu arada. full snatch yapacak mobilite veya göt yok traktör tekeri hep fantezimdi ya. ama bahçe yok, teker yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar