axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Ben denedim çilek muzu beğendim. Çikolatadan sonra değişiklik olsun diye aldım, şimdi çikolatayı da alacağım evde ikisi de bulunsun. Ama çilek muz iyi yani yenir. Bi tarafların ağrıyorsa gerçek bi erkek gibi ağrıyı görmezden gelebilirsin. Ya da fason bi erkek gibi eklem ağrılarını azaltan glucosamine alabilirsin. İstersen evdeki promosyon hiç açılmamış glucosamine haplarını sana göndereyim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Eklem ağrısı değil benimki ya kaslarım hamlamış. Spor yapınca geçiyor ama iki günde bir gittiğimden bir gün hareket edemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Wrist flexor kasımda 2-3 aydır ağrı vardı, özellikle biceps çalışırken. Tam ağırlığı yerine koyarken bir ağrı giriyor fena birşey. Ağırlığı yavaş bırakmak gerekiyor. İnternette biraz araştırdım, wrist flexor ve extensor kaslarını stretch yapmadan biceps'e girişmek hiç iyi değilmiş. Bir de ihmal ettikçe biceps gelişiyor, 15 kg dumbell'e geçtim mesela, wrist flexor güçsüz kalıyormuş. Milletin ileri seviyede durduğu yerde kolu ağrıyormuş. Bırakıp, ara vermek de düzeltmiyor, 6 sene ara verip tekrar biceps çalışmaya başladığı gibi ağrı yaşayanlar var. Bunları duyunca wrist curl ve reverse wrist curl ekledim programıma. Bu ön kol kaslarını da boş bırakmamak lazım. Bakalım birkaç haftaya ne tür bir etkisi olacak. Sizin yorumlarınız, benzeri ağrınız var mı :P? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 bilek önemli ya ihmal etmemem lazım aslında pullup yaparken bilekte güç bitiyo öyle bırakmak zorunda kalıyorum bilekleri güçlendirsem net 2-3 tekrar daha eklerim heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 http://www.buzzfeed.com/mjs538/things-you-will-only-see-at-planet-fitness Ne guzel mekanmis. Ben de agzimda pizza dilimi ile pull up yapmak isterdim. Haha 25. madde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Bu ara çok saydırıyorlar tvde tozlara ilaçlara, geçen bi genç ölmüş yine. Çok konuşuuldu ama sonuç ne bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2014 hangi yüzük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Human Hair AND Duck Feathers L-Cysteine is an amino acid used in dough conditioners, softening mass-produced breads. It's made from human hair or duck feathers. 80%of L-cysteine is made of human hair, McDonald's uses the duck feather variety in its Baked Hot Apple Pie and Warm Cinnamon Roll. Insan sacimi yediriyorlar bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 faydası varsa yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 hunty said: http://www.buzzfeed.com/mjs538/things-you-will-only-see-at-planet-fitness Ne guzel mekanmis. Ben de agzimda pizza dilimi ile pull up yapmak isterdim. Haha 25. madde. no deadlift, lunk alarm. judgement free zone ama kaslıysan judgelıyolar lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 "Tatar Ramazan" said: Bu ara çok saydırıyorlar tvde tozlara ilaçlara, geçen bi genç ölmüş yine. Çok konuşuuldu ama sonuç ne bu konuda? tozlar ve ilaçlar abi, dünyada genç ölümlerinin en büyük sorumlusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 abi yine birisi ölmüş spor yaparken galiba. dün annem haberlerde izlemiş beni aradı kullanmayacaksın o tozdan fln yine birisi ölmüş fln diye asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2014 ne tozu koko mu cekmis? Link verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 budur be 2.5 ay once romanian deadliftte 50 kg x 5 zor yapiyodum simdi 60 x 30 / 80 x 15 / 100x7 normalde 90 x7 idi dun 100 yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 yag yakmak icin zimbirti icip kosu bandinda yigilan adam mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Seviserek karin kasi yaptim. Cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Bugün de deadlift aceleye geldi, öyle olunca hoşgeldin siyatik ağrısı :(. Sağ belden bir giriyor, sağ alt bacağı da ağrıtıyor, yürürken zorluyor. 2-3 dk sonra açılıyor, sonrasında 30 dk treadmill'de bile koşabiliyorum. Çok acayip ağrılar, spor sağlığa zararlı mıdır nedir :P. Form doğru, ağırlık da çok değildi. Stretch ve boş barla yapmadan bu tür kritik hareketlere girişmeyeceğim artık, öğle arasına çalışmayı sıkıştırayım diye sakat kalacağız valla :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 incdarkness said: budur be 2.5 ay once romanian deadliftte 50 kg x 5 zor yapiyodum simdi 60 x 30 / 80 x 15 / 100x7 normalde 90 x7 idi dun 100 yaptim 100 ust limit bende ama kemer kullaniyor musun yoksa daha 100 ne ki mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 yok abi 160 larda falan belki kullanirim bakalim bugun push gunu yarin pull 110 kg denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2014 Meger epk cok hareketi yanlis yapiyormusum. Ozellikle en son hareketi. http://www.youtube.com/watch?v=5KuayLiF94A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ne godoş bi vidyo lan bu herif karıyı pazarlıyor sanki ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 15 gün ara verdim spora yoğunluktan. 5 ay kesintisiz çalışıyordum. şu an resmen sönmüş, yaptığım herşey boşa gitmiş, kaslarım erimiş, göt göbek salmış gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 30 gün nerdeyse hep gitmiştim. 10 gün parti alkol arası verdim ben de, dün geri döndüm aradan sonra. bazı önemli hareketlerde ağırlıklarım artmış. ben alkolle ve sporsuz, beslenmesiz çok sağlıksız yapmış da olsam deloadingin büyüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 hunty said: Meger epk cok hareketi yanlis yapiyormusum. Ozellikle en son hareketi. http://www.youtube.com/watch?v=5KuayLiF94A off ne biçim azdım lan yas günü. allahım sen bizi affet amin şu videodan anca sexle ilgili bir şeyler öğrenmiş olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar