tiLi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 FOAM ROLLS ON PEC MINOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 derken hafif şekilde sakatlandım. shoulder press için dambılları clean ederken oldu sanırım. sana önerdiğim hareketleri kendim yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ya be nde dün bench dips yaparken sol omzumun içindeki bi kası çalıştırdım sanırım. bugun hafif bi ağrı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=x522dB-4y2w 1:17 küçük kızın snatche bak lan süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 O nasıl bir ısınmadır lan oha bildiğin güzel fit bir vücut yaparsın sadece şunla dsşlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 adam jimnast, ayağını ağzına sokuyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 halterci abi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 halter de jimnastiğin bi kolu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 tiLi said: napiyosunuz abi adam sakatmis benim tavsiyem band pull-apart ve bandla face pull doktora git de sakatligini bi anlayalim Eyvallah hacim yapayim ben bunlari. Doktora gitmedim cunku ayda 1-2 kere chiropractor'a gidiyorum zaten mecbur. Skolyoz var omurgada. Ciddi bisey gorseydi soylerlerdi orda ki adamlar baya iyi, guveniyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 chiro da olur. bana da şu an güzel bi chiropractor lazım ankara'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 axedice said: Jaegerın bi resmi vardı parkta, hani ayaklardan kendini tepeye sabitlemiş havada asılı mekik çekiyor. Onu salonda hangi alette deneyeyim ve nasıl girilir o pozisyona? Geçende bi vidyoda gördüm özendim asd Mekikleri zaten en dik pozisyonda baya geriye yatarak yapıyorum, bunu da yaparım heralde. Diye umuyorum. http://sociorocketnewsen.files.wordpress.com/2014/02/abc919a5jw1e9yfkuohysj20hs0np0w6.jpg?w=580&h=773 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 http://cdn29.elitedaily.com/wp-content/uploads/2014/01/jenselterelitedaily.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=aYScDcm9qBI creatine, not even once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ne göt vardır bu adamda ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 hocam creatine dedin cheque drop çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 kreatine meth + steron muamelesi yapma geyigi 2 yil once bitti galiba da ben uzak kaldim sahalara. idare edin esprilerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 simdi diyelim elimizde max 20 kilo olabilen bir dumbbell var. bununla bazi kas gruplarini 10-12 tekrar ve 4 set cok rahat cikabiliyorsak, tekrar sayisini artirmanin bir zarari olur mu? yoksa salona baslayana veya yeni agirlik alana kadar bu tekrarda tutmak mi mantikli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 seti arttır dinlenmeyi azalt hareketi daha yavaş yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 paylaşıldı mı daha önce bilmiyorum ama mükemmel bir site. direkt vücut için değil ama, mutlaka bakın derim. http://neilarey.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 sabah kendimi bok gibi hissederek yataktan kalktım. başağrısı, halsizlik... aynaya baktım ve tamamen kütük gibiydim, ne hacim var ne birşey... (şu an neredeyse 0 carb ve oldukça az kalori tüketiyorum günlük ihtiyacıma kıyasla) bu ay boyunca 3-4 kilo verdim zanlediyorum. herneyse; tuvalet ziyaretinden sonra tartının üstüne hopladım ve 73.2 kiloydum. Şu anki amacım kilo vermek olmasına ragmen yine bir mutsuzluk, tatminsizlik... kendimi gym e gitmeme ikna etmem oldukça uzun sürdü, (şu şartlarda aslında gitmemek daha dogru olurdu belkide) ama yinede gittim; bok gibi hissederek, başım agrıyarak gittim ve bu halde 20 gün önce ulaştıgım bench press 1X maxımı(95kg) deneme niyetindeydim (tabiki en az 4-5 set ısındıktan sonra). barı tutamacdan aldım, dikkat dağanıklıgı ve diğer etmenler sag olsun kaldıramadım tabiki... sonuç ''roll of shame'' son 2 aydır haftada 7 gün gidiyordum gym e (ağırlık + cardio her gün) bu, ara vermek için güzel bir işaret oldu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 abi naptın çat diye karb dır yagdır kesilmez azar azar düşürürsün onun dışında haftada 1 yada 2 kez direk 0 carb yaparsın şok amaçlı, güç düşüşü olmaması lazım fazla, karbdan azalttığını protein ve sebzeyle hatta saglıklı yagla doldurman lazım böyle halsizlik falan isteksizlik varsa kastan kaybediyosun demektir emeklerin boşa gitmesin bide zaten diyettesin hafta da 1 rest day çak vucudu dinle bu olay biraz da piskolojik uf ya carb yiyemiyorum kesin halsiz olucam diye diye insan kendini mal yapıyo motivasyon çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 tamemen katılıyorum dediklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 haydi bro toparlarsın kendini iyice dinlen güzel beslen yardır sonraki idman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 hatta yeşil çay ve yeşil kahve kombinasyonu yap idmandan önce hem enerji hem içmediysen yeşil kahve önceden güzel motivasyon verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 yeşil çay içiyorum genelde antremana çıkmadan önce, unutursamda yolda kahve makinasından kahve çakıyorum düz. yeşil kahveyi bilemedim, cahillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar