Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 @tili video çekip koyarmısın, form police lik yapalım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 sanssizsansli said: tili başkan ya ben insanity yaparken artık isyanlardayım. eskiden böyle değildi. motivasyonum tükeniyor lan ağzımı s.kti program. bana bişeyler söyle inanmam için. not: 6. haftam bitiyo. gyme gidemiyosun dimi? son 2 hafta kaldı heralde? postworkout kahveye aban, sık dişini. sonra da gyme yazıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Black_Hand said: @tili video çekip koyarmısın, form police lik yapalım sana. çok eski bi video var ama formum aynı denebilir. abi şimdi çeksem formum mikkemmel görünebilir. sakatlandığım zamanlar da formum gayet iyiydi. tek sorun lumbar hyperextension. onu da knees outla, torkla çözcem umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 gyme gitmek istemiyorum valla. alet edavat olsa evde çalışsam keşke. ilk defa 10 gündür diyet yapıyorum belki o soğuttu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 evde o moda girebiliyo olsan eyvallah da giremiyosun işte motivasyon gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 evde o moda girmek istiyosan kendine değişik yemekler hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 amerikanlara imreniyorum bu konuda. hepsinin evlerinin garajı var, fiks. fakirliğin gözü kör olsun. sequo da zenginim diye geçinsin, bir villa alıp garage gym kuramadıktan sonra, ne işe yarar o para... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 o garaj olayı çok imrendiğim bir olay benim de. adam evine atölye,lab,gym kuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 gym'e üşeniyorsanız emin olun evde daha zor. yığınla para harcıyorsunuz köşede süs olarak kalıyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 sen obezlerin bir anlık hevesle 2 - 3 bin lira verip aldıgı treadmill lerden bahsediyorsun. kronik bir hastalık bu, farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 garaja araba parkediliyo genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 http://i.imgur.com/P4BVY4m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Yüce isa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 yıllardır sled yok sled yok diye ağlıyodum. salondaki boks hacıyatmazını stüdyonun birinde itmeye başladım bugün. tam istediğim gibi oldu. tek sorun progression, nasıl zorlaştırcam bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 yıllar sonra gene başlıyorum. aosfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Jaegerın bi resmi vardı parkta, hani ayaklardan kendini tepeye sabitlemiş havada asılı mekik çekiyor. Onu salonda hangi alette deneyeyim ve nasıl girilir o pozisyona? Geçende bi vidyoda gördüm özendim asd Mekikleri zaten en dik pozisyonda baya geriye yatarak yapıyorum, bunu da yaparım heralde. Diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 smith machine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 2 hafta önce 18kg ile yapabildiğim dumbbell shoulder pressi bugün 24kg ile yaptım. hızlı toparlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 yeniden başladığımdan beri salonda çok eski 2 arkadaşımı görüyodum. bugün gittim selam verdim. kaç haftadır geliyosunuz dedim 1 yıldır dediler :( toparlayamadım sonra. kırıldılar galiba. bi iltifat falan etmem lazım ayrıca konuşun azcık iyice boş kaldı tret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 7 aylık omuz sakatlıgının üzerine yeniden başladım.Fizik tedavi bide saglam bi recovery sonrası 1kg dumbell'la calışıyordum :( rotatorları anca kuvvetlendirdim. 5 hafta sonra, baya baya toparladım, güçlendiğimi ve sarkoplazmik olarak geliştiğimi görmeye başladım. tabi tipik muscle memmory olayı, ama yinede geriye dönüş olsada progress elde etmek güzel. bu arada "welcome @" olabilirim ama yinede söylemem lazım. Bu Ct Flecther bana PT olsun. Roid falan hikaye abi sdfsd http://www.youtube.com/watch?v=X-bhwC3qz_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 axedice said: Jaegerın bi resmi vardı parkta, hani ayaklardan kendini tepeye sabitlemiş havada asılı mekik çekiyor. Onu salonda hangi alette deneyeyim ve nasıl girilir o pozisyona? Geçende bi vidyoda gördüm özendim asd Mekikleri zaten en dik pozisyonda baya geriye yatarak yapıyorum, bunu da yaparım heralde. Diye umuyorum. batman sizin salon barfiks bolumu yokmu? arkadasina soyle ayaklarindan tutsun cek sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Hulk MHP'li cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 soru 6 aydır spor yapmıyorum. göt göbek ve ilginç bi şekilde bacaklarım şişti, artık her gün 40dk koşmaya başladım. Bunun yanında ne yapsam got ve bacakların erimesine yardımcı olur? en iyisi squat yapmak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 az kalorili yersen koşunun yanında daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 yemek düzeni ve kalori sınırlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar