Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 daha önce 15 üzeri denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 30 kostum 2-3 kere iste 3-4 aydır kosmuyodum 12 27 30 30 21 14 10 8 bu günde 12 kostum toplamda 10 antrenman felan yaptım , eski kondisyonuma girdim sayılır zaten 3 ayın ardından 12 den 27 e cıkartmak toparladı baya eski kosucuyum lan nub diilim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 42 km 5 saat yapıyo. ne yapmaya çalıştığının farkındasındır umarım (= laktik asit kanseri olma sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 daha önce antremanda bile 42 koşmadan nasıl yapacan gerçek maratonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 3.5 da felan alırım ben bi sakatlık cıkmaz ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 barbu said: daha önce antremanda bile 42 koşmadan nasıl yapacan gerçek maratonda? hic bi kosu yarısına katıldın mı ? o motivasyon bambaska birsey ayrıca az bilgili olsaydın maraton kosma konusunda onerilen en uzun idman 32 km dir prof kosucular dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 42 koştuktan sonra 2-3 kilo arası kaybın olacak buyuk ihtimalle. profesyonel bir ekip tarafından potasyum sodyum takviyesi yapılması gerekebilir üstüne. kaldı ki 4-5k kalori yakacaksın. ona gore beslenme falan, pek akıl karı degil. gel sen yarı marathona dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 yaklasık 3000-3500 kalori yakmıs olucam kaldıki 7700 kalori 1 kg pek bi kayıp yasıycagımı sanmıyorum , potasyum icin fazlasıyla muz tüketiyorum hem kosu esnasında kramp gecirmemem lazım giden kilo su kaybından olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 kayıp sudan oluyo zaten de bambaşka bişi maraton. tanrı seninle olsun. belki koşunun sonlarına doğru inanmaya başlarsın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 bambaska birsey dogrudur o yüzden hemen yasamak istedigim bi deneyim 488 ile kosucam bende var mı baska katılan runtalya a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 endurance hic cekmiyo ya beni cazlar blueslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 dün yeni programa geçtim toplamda 32 set var. 5 set deadlift yaptım 5. set 120kg idi olayım bitti. inşaat amelesi gibi program olduğunu farkettim şuan değiştiriyorum buda dünün olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 napak inanak mı beyler? http://www.milliyet.com.tr/yatmadan-once-bir-seyler-lezzet-1719272/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 valla ben warrior diet la güzel sonuçlar aldım, her gece de yemek yerim yani protein ve yag agırlıklı karb da alırım biraz ha ben yatmadan öncede antreman yapıoyurm biraz ama çok etkileyeceğini sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 150kalori diyor abi.. :) 40 gr peynir.. Ne olacak ye tabii.. Yatmadan once yemek yemek demis adiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 süt kısmı hariç ben ugulamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Esh said: 42 koştuktan sonra 2-3 kilo arası kaybın olacak buyuk ihtimalle. profesyonel bir ekip tarafından potasyum sodyum takviyesi yapılması gerekebilir üstüne. kaldı ki 4-5k kalori yakacaksın. ona gore beslenme falan, pek akıl karı degil. gel sen yarı marathona dön. abi hahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 esh kral adamsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 yatmadan önce süt peynir en iyi beslendiğim dönemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 uyku oncesi yemek cok iyidir ya baska türlü dinc kalkamam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Ben sporu biraz aksattım bide beslenmemi bozdum dışardan fastfooddu tantuniydi abarttım son dönemde, hemen göbek çıktı haliyle. Şimdi 45 dakka kardiyo yapıp aç kalsam 2 haftada eritirim göbeği, ama yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum 3.5 gram kas yapabildim anca ve onu da kaybederim diye korkuyorum =((( Nasıl bi yol izlemeli? Normalde 5dk kardiyom var değişken tempolu, o da sırf ısınmak için. Onu 10-15 yapsam iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 axedice said: Ben sporu biraz aksattım bide beslenmemi bozdum dışardan fastfooddu tantuniydi abarttım son dönemde, hemen göbek çıktı haliyle. Şimdi 45 dakka kardiyo yapıp aç kalsam 2 haftada eritirim göbeği, ama yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum 3.5 gram kas yapabildim anca ve onu da kaybederim diye korkuyorum =((( Nasıl bi yol izlemeli? Normalde 5dk kardiyom var değişken tempolu, o da sırf ısınmak için. Onu 10-15 yapsam iyi midir? 5 dk kardiyo da teyzelerin esra ceyhan izleyip dışarı çıkıp 10 dk yürümesi gibi bişey olmuş abi =) Çık bi 5-7 km arası koş gel bence, ben haftasonu sabahları sırf bunu yapıyorum. Salon günlerimde ise 30-40 dk kardio sonrası ağırlıklara geçiyorum. Yanlış bilmiyosam fat burn dediğimiz olay intensive cardio ile oluyor, bu da 30. dakikadan sonra falan başlıyor yani o zamandan sonra kazanımların daha fazla. Kısa süreli cardiolardan efektif fat burn bekleme bence saygılar, selamlar, elma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 zaten kilolu değilsin bence kardiyo abanma sonra dediğin şey oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Dr. Öz yatmadan 3 saat önce bir şey yemeyin diyor http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qL210_mo0fI#t=228 tabii bunu söylediği konu kilo vermek hakkında konuştuğu bir bölüm. Ben kilo almak istiyorum diyorsan ne olur bilmiyorum. sanssizsansli said: napak inanak mı beyler? http://www.milliyet.com.tr/yatmadan-once-bir-seyler-lezzet-1719272/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 dr oz baya komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar