Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
30 kostum 2-3 kere iste 3-4 aydır kosmuyodum

12 27 30 30 21 14 10 8 bu günde 12 kostum toplamda 10 antrenman felan yaptım , eski kondisyonuma girdim sayılır zaten 3 ayın ardından 12 den 27 e cıkartmak toparladı baya

eski kosucuyum lan nub diilim sdf
Mesaj tarihi:
barbu said:

daha önce antremanda bile 42 koşmadan nasıl yapacan gerçek maratonda?

hic bi kosu yarısına katıldın mı ? o motivasyon bambaska birsey ayrıca az bilgili olsaydın maraton kosma konusunda onerilen en uzun idman 32 km dir prof kosucular dısında
Mesaj tarihi:
42 koştuktan sonra 2-3 kilo arası kaybın olacak buyuk ihtimalle. profesyonel bir ekip tarafından potasyum sodyum takviyesi yapılması gerekebilir üstüne.

kaldı ki 4-5k kalori yakacaksın.

ona gore beslenme falan, pek akıl karı degil.

gel sen yarı marathona dön.
Mesaj tarihi:
yaklasık 3000-3500 kalori yakmıs olucam kaldıki 7700 kalori 1 kg pek bi kayıp yasıycagımı sanmıyorum , potasyum icin fazlasıyla muz tüketiyorum hem kosu esnasında kramp gecirmemem lazım

giden kilo su kaybından olur
Mesaj tarihi:
dün yeni programa geçtim toplamda 32 set var. 5 set deadlift yaptım 5. set 120kg idi olayım bitti. inşaat amelesi gibi program olduğunu farkettim şuan değiştiriyorum buda dünün olayı
Mesaj tarihi:
Esh said:

42 koştuktan sonra 2-3 kilo arası kaybın olacak buyuk ihtimalle. profesyonel bir ekip tarafından potasyum sodyum takviyesi yapılması gerekebilir üstüne.

kaldı ki 4-5k kalori yakacaksın.

ona gore beslenme falan, pek akıl karı degil.

gel sen yarı marathona dön.

abi hahahahaaha
Mesaj tarihi:
Ben sporu biraz aksattım bide beslenmemi bozdum dışardan fastfooddu tantuniydi abarttım son dönemde, hemen göbek çıktı haliyle. Şimdi 45 dakka kardiyo yapıp aç kalsam 2 haftada eritirim göbeği, ama yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum 3.5 gram kas yapabildim anca ve onu da kaybederim diye korkuyorum =(((

Nasıl bi yol izlemeli? Normalde 5dk kardiyom var değişken tempolu, o da sırf ısınmak için. Onu 10-15 yapsam iyi midir?
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ben sporu biraz aksattım bide beslenmemi bozdum dışardan fastfooddu tantuniydi abarttım son dönemde, hemen göbek çıktı haliyle. Şimdi 45 dakka kardiyo yapıp aç kalsam 2 haftada eritirim göbeği, ama yaklaşık 1 yıldır çalışıyorum 3.5 gram kas yapabildim anca ve onu da kaybederim diye korkuyorum =(((

Nasıl bi yol izlemeli? Normalde 5dk kardiyom var değişken tempolu, o da sırf ısınmak için. Onu 10-15 yapsam iyi midir?

5 dk kardiyo da teyzelerin esra ceyhan izleyip dışarı çıkıp 10 dk yürümesi gibi bişey olmuş abi =)

Çık bi 5-7 km arası koş gel bence, ben haftasonu sabahları sırf bunu yapıyorum. Salon günlerimde ise 30-40 dk kardio sonrası ağırlıklara geçiyorum.

Yanlış bilmiyosam fat burn dediğimiz olay intensive cardio ile oluyor, bu da 30. dakikadan sonra falan başlıyor yani o zamandan sonra kazanımların daha fazla. Kısa süreli cardiolardan efektif fat burn bekleme bence

saygılar, selamlar,
elma
Mesaj tarihi:
Dr. Öz yatmadan 3 saat önce bir şey yemeyin diyor
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qL210_mo0fI#t=228
tabii bunu söylediği konu kilo vermek hakkında konuştuğu bir bölüm. Ben kilo almak istiyorum diyorsan ne olur bilmiyorum.

sanssizsansli said:

napak inanak mı beyler?
http://www.milliyet.com.tr/yatmadan-once-bir-seyler-lezzet-1719272/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...