Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Fistan said: Ayfon said: Kendime bir plan hazirladim fakat emin olamadigim bi konu var. Gün 1 Chest + Bizeps Gün 2 Back + Trizeps Gün 3 Leg + Shoulder Her bölgeye 3x15'lik setlerle calisiyorum. Ama sirt calisirken bizepsler de ister istemez devreye girmis oluyo. Acaba dedim bizeps ile trizeps'i yerini mi degistirsem. Bilemedim tabi. benim programim 2 gun 1.chest biceps sırt 2.shoulder triceps leg 1 gun dinlenme sen de boyle yapabilirsin 3x12 setlerim cogunlukla Gün bitmiyo abi o zaman. 2 saati bulur antreman. 60dk cardio var zaten kafadan. 3 günden asagisi kurtarmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Wolas said: cardio olarakda yüzmeni tavsiye ederim imkanın varsa o yaptığın aletten daha yararı olur hemde bacaklarına çok iyi gelir imkan var aslında. yüzecektim ama şu yorumu duyunca "PEKİ O ZAMAN BACAKLAR NASIL GELİŞECEK", bsod verdim kaldım dedim hocanın bildiği vardır yüzme o kadar geliştirmiyor yani fln diye düşündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 @Ayfon, haa 60dk kardiyo oldugunu bilmiyordum ben 7-8dk ısınıyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 60 dkk cardio da ölür insan ya. içi şişer, gözleri pörtler ruhu sıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 gerçek erkek min 30dk cardio yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 cardio yerine boksa falan gitseniz o günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 herkes yapamaz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ben duvara asılan şu yumruk torbalarından istiyorum ama bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Ben yeni başladığımda göbeği eritmek için aç karnına 45dk kardio yapıyordum. 85ten 68e inince yavaş yavaş azalttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Dworgian said: Abi şu an 87 kiloyum. Sabah 2 dilim kepek ekmeği içine peynir koyup yiyorum. Arada 1 avuç kuruyemiş yiyorum 10.30 gibi Öğlen genelde ya sebzeli et yemeği ve salata ya da et ve salata yiyorum. 1 dilim kepek ekmeği ile. Bazen biraz kısır ya da biraz patates oluyor (yemekhane işte) 15.30 da 1 avuç kuruyemiş veya 1 meyve var. (spora gideceksem 5 de de aynı şekilde). Spora gitmeden 45 dkk önce carnitine alıyorum. Sporda 10 dkk vario (ecliptic de deniyor galiba), sonra günlük programım ve sonrasında 30 dkk cardio var (yine vario yapıyorum). Bu yani. Acaba aldığım carb mı az geliyor. Sonuçta spora gitmediğimde de bu kadar carb alıyordum Spordan sonra da et yogurt ve salata fix Spor yapmadığım günler akşam yemeğinde sebze yemeye dikkat ediyorum carb hiç almamaya çalışıyorum akşam zaten Edit: benim günde 170 gram protein almam için ÇOK fazla yemem lazım ya. Akşam yediğim tavuk/kırmızı et 250gr anca. Öğlen yersem de ondan daha azdır herhalde. spordan sonra da carb almak gerekiyor tercihen patates yada beyaz pirinc kana hızlı karışması açısından günde 170gr rahat alırsın aslında protein sabah peynir yumurta ögle aksam et yatmadan yagsız lor yada yagsız beyaz peynir biraz süt spordan bi 15dk önce falan kafein alabilirsin l-carnitinin yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 peki wolas ın dediği protein tozu konusunda sizin fikriniz nedir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Dworgian said: ben duvara asılan şu yumruk torbalarından istiyorum ama bulamıyorum hangi tiplerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 istiyosan al 1 ölçek içersin antreamn sonrasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 pontipati said: Dworgian said: ben duvara asılan şu yumruk torbalarından istiyorum ama bulamıyorum hangi tiplerden? http://www.ebay.co.uk/itm/Boxing-TKD-Karate-Straight-Punch-Wall-Pad-Fight-Sanda-Wing-Chun-Train-Bag-Target-/181316748826 böyle ya da http://www.ebay.co.uk/itm/Wall-Punch-Pad-Focus-Target-WING-CHUN-Boxing-Fight-Sanda-Taekowndo-Training-Bag-/141126706126 fln gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Jaegerjaquez said: istiyosan al 1 ölçek içersin antreamn sonrasında tamamdır. herkese bilgiler için teşekkürler. yımırtalar haşlandı yarın sabah ilk deneme hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 şöyle bişey arıyorsan sizin civardaki wing chun okullarına sor, varsa çarşı gibi spor aletleri satan bi yer oralara da bak. wing tsun okullarında genelde pahalı olur bunlar: http://shaolinhouse.com/wp-content/uploads/2012/12/BAG-EWC01-v8-canvas-FRONT.jpg http://ipmanwingchunfrance.com/images/wallbags.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2014 ha bi de nasıl yumruk atcaksın buna ? sakatlanmayasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 @ponti; aslinda benim derdim, boyle arasa gerildigimde duvar yumruklamak yerine kendimi daha az sakatlayacak bir yuzeye vurmak. Bina 16 yillik olmasa tavana guvenip torba asicam da iste Bu arada kahvaltida 5 dkk da 3 yumurta yemek mideye iyi gelmiyormus lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Dworgian said: hayatında hiç yüzdümü stil biliyormu acaba o lafı diyen. yüzmek bilinen en iyi fizik tedavi yöntemi. Ellerinle havuza tutunup ayak çırpsan deli gibi çalışmış olursun hemde eklemlerini hiç zorlamadan. seri bir şekilde yüzemiyorsan bu şekilde bacaklarını çalıştırabilirsin. bir kaç havuz hareketi söyleyim onları yap eğer kafana yüzmek yatarsa. 1. kollarını mangal körüklermiş gibi ellerin kaplı vaziyette yanlara doğru aç sonra öne doğru kapat sırt omuz ön kol için süper hareket. 2. sırtını havuza yasla ellerinide nasıl rahat ediyorsan ister dirsekten ister koltuk altını dayıyarak destek al ayak çırp fakat ayakların suyun içinde kalacak şekilde buda tüm bacak artı kalça çalıştırıyor ayaklarını çırparken iki bacak arasını 50cm den fazla açma yani bir adım boyundan fazla olmasın. bu hareketleri yaparken ellerin ve ayakların kasılacak kadar hızlı ama zorlanmayacak kadar yavaş yap hızını tuttur 2-3dk yap 1 dk dinlen kendi direncine göre bu süreyi ayarla dinlenme 1 dk fazla olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 yumurtayı suya atıp kaynadıktan ihtibaren 200e kadar sayıp alırsan kayısı kıvamı dediğimiz kıvama gelir daha rahat yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ne kadar hızlı sayıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 abi kaynadıktan sonra atıyorum ben tam 3,5 dakika sonra alıyorum. 4'e kadar gider bu ama. sonra kafayı kopar içeri az tuz ve tereyağı. dünyanın en güzel yemeğidir bu bence. tabi şişmanlar varsa aranıza bilemem tereyağ tuz kısmını. hardgainer rahatlığı var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 her yiğidin yumurta yapma ve yeme şekli farklıdır yiğeeenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 200 saniye dyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ben direk geceden haşladım koydum dolaba. sabah da soyup yedim abi. öyle sabah debelenemem vakit yok o kadar (uykumdan veremem yani). ama hızlı yiyince problem sanırım. yoksa normalde pazar kahvaltısında yumurta kırdık mı 6 tane kırıyoruz eşimle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar