Harvey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 CuteButPsycho said: En az 2 aydır ranked maç oynamıyorum. Ligin son sırasında 0 puanla duruyorum. Ligden de düşmüyor. inaktif olunca düşmesi lazım değil miydi bunun? Rito bana güzellik mi yapıyor nedir bunun olayı? Edit: baktım en son 19 eylül'de oynamışım. artık bronz-gümüş ve altın liglerde erime yok. yani düşme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Bloodless said: Beyler şu aralar Zed'e sardım fakat çok fena dayak yiyorum. Ne item kasmam gerekir? Recomended falan gayet iyi oluyor oyun sonunda ama çok pahalı farm yapamadığımda zıçıp kalıyorum. Nasıl farm yapılır? ne bileyim skill önceliği Q mudur? Combosu WEQ mudur? yani taktik verin la azcık. Tuvalet kağıdı gibi kenara atıyorlar valla. p.s. neredeyse tüm buildleri inceledim :( brutalizer ---> cutlass ----> botrk ----> ghostblade ----> defensive item araya botunu sıkıştırıcan işte brutalizer dan sonra cdr veya mobility split push/ team fight ne oynicaksan ona göre birini seçersin. genel olarak böyle diyebiliriz ancak match upına göre araya bi hexdrinker atabilirsin mesela syndra'ya vs karşı oynarken. high skill cap champion zed ladder tırmanıcam diyosan gold ve altında hiç zaman harcama bence ama keyiflidir baya keyif almak için oynuyosan gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Bloodless said: Beyler şu aralar Zed'e sardım fakat çok fena dayak yiyorum. Ne item kasmam gerekir? Recomended falan gayet iyi oluyor oyun sonunda ama çok pahalı farm yapamadığımda zıçıp kalıyorum. Nasıl farm yapılır? ne bileyim skill önceliği Q mudur? Combosu WEQ mudur? yani taktik verin la azcık. Tuvalet kağıdı gibi kenara atıyorlar valla. p.s. neredeyse tüm buildleri inceledim :( brut + vampiric scepter öncelikle mahvolmuş bitiriyon sora son fısıltı bitiriyorsun (istersen youmunun 2. itemını da alabilirsin önceden farm ve zamana dayalı ekstra goldu iyi oluyor) sonra youmu bitir hydra ya da bt çık bot cdr botu En sona randuin ya da ofansif bişey cıkabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Trde olanlar Eklesin Eustass plat içinde inip çıkıyorum. çok sıkıldım oyundan 5v falan bişeyler yapsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 dereceliye duo aranıyor, ya da takım fln varsa o da olur fds brkk620 gümüşte in çık yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2014 Başlayalı 2 ay oldu. Son 12 level 30 olmama... Sonra eu ya geçicem Ahri ile benden daha iyisine rastlamadım henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Puskevit core eqLe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 http://i.imgur.com/Mr6creP.png olaflar boy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 kimse gülmemiş kalbim kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Çok susakça ondan (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 biz buna 2012'de falan gülmüştük sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 yeni sezon başladı, ilk 10 dereceli sonraıs çok saçma yerlere atıyomuş, 10da8 yapanlar bile bronz a düşmüş, dereceli girmeye korkuyorum lan bildiğin. Var mı duo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: yeni sezon başladı, ilk 10 dereceli sonraıs çok saçma yerlere atıyomuş, 10da8 yapanlar bile bronz a düşmüş, dereceli girmeye korkuyorum lan bildiğin. Var mı duo? (MMR Season 4 + 1200) /2 = Starting MMR for Season 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 nereden başladığının çok önemi yok, tırmanılır bir şekilde. sakin sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2015 k1njo sen hala westte mi oynuyosun bu arada? serseri godlike leesin devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 westte oynuyorum evet, gerçi çok oynuyorum da sayılmaz. geçen sezonun bitmesine 1-2 ay kala falan oynadım ranked, sonra bıraktım hemen. 2 aydır oynamıyodum hiç, 1 haftadır falan yine hafiften aram oynamaya başladım. lee ile yetemiyorum artık ya. jungle da yoruyor zaten lanedekilerle gank kavgalarını falan kafam kaldırmıyor artık. support oynadım geçen sezon daha çok, junglerlara da gelmeyin dedim botlane'e. kafa rahat oh. bana jungle falan kaldığında da sejuani aldım son zamanlarda, dedim ağır faillamayın, ben ult. atınca kazanırız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Beyler bayanlar selam , EU westte keyifli keyifli team ranked atabileceğim bir grup arıyorum , her lane oynayabiliyorum ama genelde jungle tercih ediyorum. Var mıdır gel bizle oyna diyecek patiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=0AvWV6Mk374 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 duo istiyorum gief me duo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mixx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Euwestte oynuyorum. Main mid veya topta oynayabiliyorum. Silver5 im. Gece12 den 3 ekadar online oluyorum. Duo veya takimi olan varsa beraber oynayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 ultimate skin. https://www.youtube.com/watch?v=WkCWu14pgDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Güzelmiş Dj sona. Ben beğendim. 3000 küsür rp verilmez tabii orası ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2015 geleceği ilk hafta 1820 rp ondan sonrra 3küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Türkiye serverında ranked oynayan var mı? Orada ligler ne alemde, bahsedildiği kadar kötü mü yahu? Geçişler ücretsiz geçmeyi düşünüyoruz. Hem bolca turnuva vs. de oluyor. West'te gold-plat arası adamlarız, nefret eder miyiz orada acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar