DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Im Mikael Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Autoattack çok yavaş ve animasyonu kötü, lane pushlayamıyor adam akıllı kule altından çıkarmaz değil de kule altından çıkarılmıyor daha çok -40 oyun falan oynadım kalistayla- Pushlamak istersen sürekli Q ve E atıcaksın ilk wavede manan biter. Kağıt gibi hero ayrıca. Ama skillkit çok eğlenceli. OP champ kesinlikle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 DoruK said: Im Mikael ekledim, oyundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 oturum açılıyor diyor kalıyor lan bi giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 http://tr.leagueoflegends.com/tr/champion-reveal/reksai-the-void-burrower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 baya sevdim heroyu ya ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Olm geçen vayne vs kalista oynadı eleman botta ben leonaydım.Vayne çok temiz dövüyordu kalistayı ben yokken.Baya tokatlıyordu.Late i zaten vayne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 o vayne oynayana ver kalistayı,karsısındaki vayneyi tokatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 http://youtu.be/4NxyoitjCYY Vay babanin yaaaaaa... Ben buradan goool diye bagirdim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 aptal herifler değişiklik yapıcaz diye ne saçmalayacaklarını şaşırmışlar resmen. status barın içine etmişler yarısı champ portresinin üstünde yarısı ortada.. bufflar, relic shield cooldownı falan hiç takip edilir cinsten değil. milyon tane bug, hayvan gibi sebepsiz fps düşüşlerini fixlemek gibi yapılması gereken tonla şey varken adamların uğraştıkları şeyler akıl alır gibi değil ya. gerçi dünyanın en çok oynanan oyununun 5. yılını kutlamayan odun bir firmadan pek bi şey beklememek lazım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 PC patates falan mı senin ne fps düşüşü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 abi harbiden pc pentium 4se yani boşa rageleniyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 patates pc ile ne kadar fps alıcam da onun düşüşünü yaşıycam? şuraya aptal aptal cevap yazmak yerine önce bi googlelasaydınız keşke. çok zor değil "4.20 fps drops" yazmak. bi de boşuna rageleniyon demiş adam sanki tek bu konuda yazmışım gibi komedi amlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Türkiye serverı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 bende de olmaya başladı fps düşüşleri saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Bende yok fps düşüklüğü falan... Local local ttnette sıkıntı var son 1 aydır hala da devam ediyor. O olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 dandik bilgisayarlarınız var işte . Gerçi bende de bi 200 fps düşmesi yaşanıyor suanda xD ama ingame rahatsızlık vermiyo cünkü makinem iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 200 den 5 e düşüyor 1 saniyeliğine donuyor sonra düzeliyor ara ara önceden oluyordu ama geçen patch baya hortladı herşeyi lowa çekiyorsun hala aynı forumda 234324 sayfa post var fixleyemediler hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 TR de hala oynayan kaldıysa oyundaki nickim Themistocles ekleyin beraber oynayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 30 olayim 30 dan sonra ben de eu ya geciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 TR'de oynamanın tek avantajı RP fiyatlarının uygun olması. O yüzden geçiş yapmadan skin vs almak istediklerinizi alıp RP stok yapıp öyle geçin derim eu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 valla aynı düşünceden dolayı kaldım ben de bu zamana kadar 89 champ yaptım artık gitme zamanı geldi eu weste 2015'e bırakıyorum Tr'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Ahri ile ilgili yakın dövüşlerde sıkıntı yaşıyorum ya nedir bunun olayı? Seviyorum ahriyi bırakmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Beyler şu aralar Zed'e sardım fakat çok fena dayak yiyorum. Ne item kasmam gerekir? Recomended falan gayet iyi oluyor oyun sonunda ama çok pahalı farm yapamadığımda zıçıp kalıyorum. Nasıl farm yapılır? ne bileyim skill önceliği Q mudur? Combosu WEQ mudur? yani taktik verin la azcık. Tuvalet kağıdı gibi kenara atıyorlar valla. p.s. neredeyse tüm buildleri inceledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 En az 2 aydır ranked maç oynamıyorum. Ligin son sırasında 0 puanla duruyorum. Ligden de düşmüyor. inaktif olunca düşmesi lazım değil miydi bunun? Rito bana güzellik mi yapıyor nedir bunun olayı? Edit: baktım en son 19 eylül'de oynamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar