Komutan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Oyunun multiplayer modu olan Factions'dan ayrı bir başlık açmak gerektiğini düşündüm. 14 Ocak'da çıkacakmış. The Banner Saga is an epic role-playing game inspired by Viking legend. Hand-painted landscapes portray a world eerily suspended in perpetual twilight. Cities and towns begin to crumble into chaos. Heroes abandon their hearths and homes to traverse the snowy countryside, gaining allies along the way to help battle a strange, new threat. Decisions have consequences; wise choices must be made when conversing with possible allies during intricately crafted dialogues. Turn-based strategy brings tactical challenge in hand-animated battle sequences. With visuals evocative of the golden age of animation, The Banner Saga brings skillfully crafted art, story and strategy to gamers waiting to re-experience classic adventures and tactics. http://www.youtube.com/watch?v=JDFfFHYUbO0 http://www.youtube.com/watch?v=-E0rhoN1Eog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 açılmışı ve oynanmışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Keşke zahmet edip ilk yazdığım satırı okusaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 çıkmış ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Hayir, cikan oyunun multiplayer versiyonu olan Factions. Bu basliktaki ise single player ve 14 Ocak'da cikacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 pre purchase gelmiş steame çıkmış demek pek doğru olmamış galiba pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi çok iyi, hani multisini denedim falan ama genel olarak pvp sevmediğim için fazla oynamamıştım çok sevindim bu habere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 buraya da yazayım, güzel oyun, helal olsun yapanlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Factions cikmisti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Ya ilk oyun çıktığında (KS'dan beridir aslında) bu oyuna hep soğuk kaldım. Tb ve multiplayer olması vs. Bu sp bir oyun değil mi? Bir de rp'si nasıl bunun? Ayrıca karakter gelişimi, skill gelişimi vs... Ya bir de son sorum: Party-based mi yoksa ben tek tabanca takılırım diyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 cikiyo bugun hatta 6 saat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 kombat hala ölümüne yavaş ve sıkıcı mı? bir maç 15-20 dk sürüyor mu? multiplayer için konuşuyroum, en son denediğimizde öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 4 saat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 1 saat, daha eve gidip yemek falan yapmak lazım, veya yapmasam aç kalsam, tatmin edici bir oyun süresi sunar umarım,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 oyunu oynadım bitirdim, açıkçası müzikler olsun, http://austinwintory.bandcamp.com/album/the-banner-saga, çizimler olsun tam puan alan bir oyun benim için ama açıkçası oyunun başlarında aksiyondan çok yazı okumak insanı biraz bayıyor, ama ortalara doğru aksiyon dahada artınca ve hikaye daha çatallanınca bi gaza geliyorsun ama bu seferde pat diye hikayeyi ortada bırakarak ve adamın hevesini kursağında bırakarak oyun bitiyor... müzikler ve grafikler, savaşlar ve aksiyon iyi ama oyun çoooook kısa ve kampanya kısmı adamın canını sıkacak kadar güdük kalmış bunların dışında çok sevdim ve ücretsiz bir eklenti :) çıkartırlarsa daha çok severim ama bu zihniyet için biraz uzak, bu hali ile birazda yazık etmişler oyuna, potansiyel çok yüksek aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 single player senaryo çok güzel olmuş be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 güzel de çok kısa, ben son dövüş de oyun devam edecek bütün puanları hemen harcamayım diye adamlara seviye atlatmamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Çok iyi olmuş bu oyun ya, bitmesin diye yavaş yavaş oynuyorum. Bu sanırım episode 1 gibi bir şey, 3 episode olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 valla bekliyoruz, haberi olan mesaj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2017 3. oyun kickstart: https://www.kickstarter.com/projects/stoic/banner-saga-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar