NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 "Seviselim mi" dedigimden banlandim bi ara. Sonra biz kimsenin yasam tarzina karismayiz falan. Arkadasim tecavuze mi tesebbus ettik, guzel guzel soruyoruz belki onunda gonlu var ne biliyon? BU KADARMI ASKA CINSELLIGE TAHAMMULSUZSUNUZ ZALIMLER Doktum icimi rahatladim. Burasi Yorunge Disilanmis Insanlarin Dayanisma Gurubu olsun. Terapi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 olmasın abi. gidin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 valla şu paticik hayatımda , ne yörünge dışılık , ne ban yaşadım. böyle ot gibi bi adamım ameke hiç havalı olmadım şu forumda. bi ban yesek , içeri girsek , boynumuza dövme yaptırp şartlı tahliyeyle çıksa. badass bi adam olamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Bunun özel topiği var. http://forum.paticik.com/read.php?2,7248159 Ama kilitlenmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 geçmiş olsun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Beyin gücüyle ban açma teknikleri train edilir . Beyin gücüyle admin düşürülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Kader mahkumlarının yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 zorunda mıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Artık lüzumsuz insan banlanmıyor eskisi kadar. Şu bir hiç yani, otuz tane hakeden herifi forumdan uzaklaştıramıyoruz. Bizim zamanımızda yedigimiz banların saçmalıgını anlatıp tekrar sinirlenmek istemiyorum, no need to get rustled. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 adamına göre muamele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 forumu bastıracaksınız adamlara muamele ediyorlar diye. SAYIN YETKİLİ MEMUR, NASIL BİR KEYWORD İLE GELDİN BİLMİYORUM AMA VALLAH BİŞEY YAPMIYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 diaboliq said: valla şu paticik hayatımda , ne yörünge dışılık , ne ban yaşadım. böyle ot gibi bi adamım ameke hiç havalı olmadım şu forumda. bi ban yesek , içeri girsek , boynumuza dövme yaptırp şartlı tahliyeyle çıksa. badass bi adam olamadım yakufur kisaltmalarini kullanmaya devam edersen bi ara gorursun yorunge disini sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ben direk şikayet ettim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sanırım 2-3 aydır kimseyi şikayet etmiyorum, kendimle gurur duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 eskiden çok basıyordum asdasdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ben paso spamlıyorum ama bir şey olmuyor tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ben de şikayet etmiyordum baktım hakaret edip şikayet etmediklerim beni banlatıyor dedim böyle olmaz bu iş. şimdi basıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Tabii ya acıma yetime demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Fistan said: diaboliq said: valla şu paticik hayatımda , ne yörünge dışılık , ne ban yaşadım. böyle ot gibi bi adamım ameke hiç havalı olmadım şu forumda. bi ban yesek , içeri girsek , boynumuza dövme yaptırp şartlı tahliyeyle çıksa. badass bi adam olamadım yakufur kisaltmalarini kullanmaya devam edersen bi ara gorursun yorunge disini sen de offf çok havalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Kimseyi şikayet etmedim yanlış hatırlamıyorsam. Bana da şikayet gelmedi. Ban yemedim Lokum gibi adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ben seni çok şikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Jim_E_Rustler said: Artık lüzumsuz insan banlanmıyor eskisi kadar. Şu bir hiç yani, otuz tane hakeden herifi forumdan uzaklaştıramıyoruz. Bizim zamanımızda yedigimiz banların saçmalıgını anlatıp tekrar sinirlenmek istemiyorum, no need to get rustled. kıza benzediğin için banlanıyodun heralde jasdfsdghjf:ddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bingildak said: ben seni çok şikayet ettim Canın sağolsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Saeros said: Jim_E_Rustler said: Artık lüzumsuz insan banlanmıyor eskisi kadar. Şu bir hiç yani, otuz tane hakeden herifi forumdan uzaklaştıramıyoruz. Bizim zamanımızda yedigimiz banların saçmalıgını anlatıp tekrar sinirlenmek istemiyorum, no need to get rustled. kıza benzediğin için banlanıyodun heralde jasdfsdghjf:ddd das sdfgdfgdfhfgjf xDxD ecksdee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Gerizekalılaşmayın lan, adam gibi gülün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar