Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ayrıca; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Öyle davranan bir kızla zaten bir ilişkiniz yokmuş ki? Kendi kendine işkence ediyormuşun o kadar. Ben kız arkadaşımla 4. seneye girecem neredeyse. Ben ona öyle paranoyak sinir hastası tribi yapsam çeker gider, o bana yapsa çeker giderim. İlişki öyle bir şey olmamalı. Şu an zorlasan, ilerde yürümez. Boş ver o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 BeIlow said: Dayanma gücüm kalmadı artık her gün hatunun sinir stresiyle uğraş ama bugün son damla su konuldu ve bardak taştı. Facebookta kız arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıyormuşum. Bilgisayarımdan girmiş ve geçmişi incelemiş bu yüzden evden eşyalarını toplayıp ayrılmış. Ne diyim bilemedim düzeltmek için uğraşmak bile istemiyorum böyle bir olaydan dolayı evden ayrılan biriyle aramı. çok mantıklı... tey allam ya. bu arada çok alakalı değil ama bundan daha büyük kezbanlığa şahit oldum. arkadaş öle random bazı kızların profillerine girip bakıyordu linkedin'de. bir kız, ortak bi arkadaşa şikayet etmiş "söyle o çocuğa bakmasın profilime erkek arkadaşımla problem yaşıyoruz" diye asuhfdhasuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Theridone said: Masakari said: Olm bi ara bütün forum toplanıp hamama gidek lan ben İldenize söyledim valla gelirse gidecez arada gidiyorum ben Abi ben de geleyim, hamam kültürüm de var. İhtiyacım var anasını satayım, keder adamı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 diaboliq said: abi işte eğer şimdi tekrar birleşirseniz , cebren ve hile ile o fotosuna baktığın bütün kızları facebboktan sildirecek sana haberin olsun. bu iş böyle oluyor. ben dönme derima am tabi gönüle laf geçmiyor o da ayrı bi konu. watsapp ta en son 03.21 de online olmuşşsun kimel konuştun? facebook ta şu şarkıyı neden paylaştın? twitter a neden öyle bişey yazdın? kim o kız? o mu ben mi? hamileyim. düğün tarihi al. akşam eve gelirken meyve sebze al. ben annemin evine gidiyorum. boşanalım mı? nafakam gecikti. haciz yollucam sana. lan kalbim durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 olum kimlerle çıkıyosunuz lan. bi kere böyle kıza çıkar insan sonra bi daha çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 -Deno- said: bir kere geçmiş'e bakma nedir ? kızların profiline bakmış olmanın ne gibi bir zararı olabilir ? 2 yıl olmuş bir ilişkide bu kadar mı güven olur ? konuşup etmeden eşyaları toplayıp evden gitmek nedendir ? bende düsündüm aga baska biri olmasin. ayrilmak icin bahane falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ufak ilişkiler iyi ya kimse kimseyi tanımadan ayrılıyorsun tanımak için çaba da sarfetmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 pleyboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sabahına yollarım diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 oldu olacak başucuna da taksi parası bırak. çok ayıp :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 pampa sakın bir kere bile arama ve geri adım atma kendisi illaki arayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Esh said: sonra da benim "bu kız seni bırakır abi, oyle bakıyo" diyip senin "iki yıldır gayet mutluyuz" dediğin kız mı? http://www.scubatr.com/images/komik/scubatr.com.haski-nazar.jpg aklıma direkt bu geldi arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 salvation said: Ben de 3.5 yıllık evliyim bu aralar hatunla aramız hiç yok. Sizinkinden gerzek olmasın o kadar gerzek konulardan tartışıyoruz ki benim de tepemin attığı oluyo ama tabi arada çocuk filan da olunca herşeye kalkışamıyosun. Aranı düzeltmeden yapmayacağın tek şey çocuk , onun için şu an ne yapacağının çok da bi önemi yok , biraz zaman ver düzelir mi diye bekle. Bizde aynı durumdayız gibi. Salak salak meseleler yüzünden kavga edip duruyoruz. Hatta boşanmayı falan konuşuyoruz. Bakalım ne olacak. Evliliğime ve çocuğuma kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 belki ömürlük başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 BeIlow said: Dayanma gücüm kalmadı artık her gün hatunun sinir stresiyle uğraş ama bugün son damla su konuldu ve bardak taştı. Facebookta kız arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıyormuşum. Bilgisayarımdan girmiş ve geçmişi incelemiş bu yüzden evden eşyalarını toplayıp ayrılmış. Ne diyim bilemedim düzeltmek için uğraşmak bile istemiyorum böyle bir olaydan dolayı evden ayrılan biriyle aramı. sevgide kıskançlıkta var dostum.bunu bazıları saçma bulabilir ama böyle.kimisi erkek ya da kadın geniş olur.önemsemez böyle şeyleri.ama kimisi de kıskanır.geçmişini daha önce anlatmış da olsan bazı şeyleri kendisi görünce farklı tepki gösterebilir. hayırlısı olsun. zamana bırak. birkaç güne kadar aramazsa bir arayıp hal hatır et. baktın burnundan kıl aldırmıyor,yaşanmış güzel günlerin hatırına hayatta başarılar dile. yok,zaten pişman olursa ya da aslında seni terk etmek istemiyorsa bir şekilde belli eder.ya kendisi arar,ya sen aradığında olumlu tavır izler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 fenn said: salvation said: Ben de 3.5 yıllık evliyim bu aralar hatunla aramız hiç yok. Sizinkinden gerzek olmasın o kadar gerzek konulardan tartışıyoruz ki benim de tepemin attığı oluyo ama tabi arada çocuk filan da olunca herşeye kalkışamıyosun. Aranı düzeltmeden yapmayacağın tek şey çocuk , onun için şu an ne yapacağının çok da bi önemi yok , biraz zaman ver düzelir mi diye bekle. Bizde aynı durumdayız gibi. Salak salak meseleler yüzünden kavga edip duruyoruz. Hatta boşanmayı falan konuşuyoruz. Bakalım ne olacak. Evliliğime ve çocuğuma kıyamıyorum ilişkiden ne anladığımız önemli. avrupalı-amerikalı aile ortamları,gelenekler,kültür çok farklı. kız-erkek küçük yaşlardan itibaren kendine güven duygusu ile yetişip hayata da birlikte atılıp kendi ayakları üzerinde ekrenden duruyor.evden 18 yaşına gelince ayrılmak isterse ayrılıyor,tabi kendi başının çaresine bakmak kaydı ile. bu kız-erkeklerin ilişkileri tensel uyum sürdüğü sürece güzel.sonra en ufak anlaşmazlık da "ilişkimiz yürümüyor,ayrılalım"... arkadaş,bizim gençler de böyle oldu.yahu hele bir de evlenmişseniz ve hatta çocuk da yapmışsanız, anlattığınız gibi boktan püsürden şeyleri tartıştığınız için boşanma noktasına nasıl geliyorsunuz? mücadele edin...heee,ortam öyle saçma bir ortamdır ki,gerçekten hiçbir konuda anlaşamıyorsunuzdur,senin ak dediğine o kara diyordur,onunkine sen...o zaman en çok da çocuğunuzun psikolojik gelişimi açısından boşanın zaten. ama ilişki emek ister.evlilik olsun,olmasın.bolca fedakarlık ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bosanin abi Cunku YOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Boşanın demesi kolay ama çocuk var işte ona kıyamıyor insan . Gerçi arkadaşın başlığına tecavüz ettik özrümüzü kabul ederse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Arkadasin henuz cocugu yok. Onun kafasi rahat. Ama sene 2013 abi. Herkes yalniz yasiyo, yalniz sevinip yalniz uzuluyo. Bu devirde hangi evlilik uzun surebilir ki? Y jenerasyonundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 hakkaten öyle di mi lan alışmak lazım bana çok makul geldi ömürboyu yalnız yaşayabileceğim fikri. aralara şöyle birkaç 3-5-8 yıllık ilişki de serpiştirdin mi bir sürü hayat yaşamış oluyosun zaten. her insan bir tecrübe, her insandan öncesi ve sonrası farklı tecrübe. yok efendim bir limana bağlı kalamadım üzüntüsü kıgınlığı da insanın aklını fikrini duygularını besler insana ruhaniyet katar zaten. mutluluk dediğin üretilmiş bir imge. aslolan başka şeyler var. di mi lan ne yazdım ben öyle gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 hocam sen o 5 tane 20yi ust uste atmıcaktın butun sansını orda kırdın daha sana gülmez şans.Uzaylılar gelcek senı kacırcak daha bunlar ufak seyler ahahahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 abi ben yalnız yaşayamam ya.. evlenirim kaçarı yok aile kurmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yoksa bu bir teklif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 evlilik iyidir evlenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar