Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki yıllık ilişki bitiyor...

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Öyle davranan bir kızla zaten bir ilişkiniz yokmuş ki? Kendi kendine işkence ediyormuşun o kadar. Ben kız arkadaşımla 4. seneye girecem neredeyse. Ben ona öyle paranoyak sinir hastası tribi yapsam çeker gider, o bana yapsa çeker giderim. İlişki öyle bir şey olmamalı. Şu an zorlasan, ilerde yürümez. Boş ver o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

BeIlow said:

Dayanma gücüm kalmadı artık her gün hatunun sinir stresiyle uğraş ama bugün son damla su konuldu ve bardak taştı. Facebookta kız arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıyormuşum. Bilgisayarımdan girmiş ve geçmişi incelemiş bu yüzden evden eşyalarını toplayıp ayrılmış. Ne diyim bilemedim düzeltmek için uğraşmak bile istemiyorum böyle bir olaydan dolayı evden ayrılan biriyle aramı.

çok mantıklı...

tey allam ya.

bu arada çok alakalı değil ama bundan daha büyük kezbanlığa şahit oldum. arkadaş öle random bazı kızların profillerine girip bakıyordu linkedin'de.
bir kız, ortak bi arkadaşa şikayet etmiş "söyle o çocuğa bakmasın profilime erkek arkadaşımla problem yaşıyoruz" diye asuhfdhasuf
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

abi işte eğer şimdi tekrar birleşirseniz , cebren ve hile ile o fotosuna baktığın bütün kızları facebboktan sildirecek sana haberin olsun. bu iş böyle oluyor.

ben dönme derima am tabi gönüle laf geçmiyor o da ayrı bi konu.

watsapp ta en son 03.21 de online olmuşşsun kimel konuştun?

facebook ta şu şarkıyı neden paylaştın?

twitter a neden öyle bişey yazdın?

kim o kız?

o mu ben mi?

hamileyim.

düğün tarihi al.

akşam eve gelirken meyve sebze al.

ben annemin evine gidiyorum.

boşanalım mı?

nafakam gecikti.

haciz yollucam sana.

lan kalbim durdu
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

bir kere geçmiş'e bakma nedir ? kızların profiline bakmış olmanın ne gibi bir zararı olabilir ? 2 yıl olmuş bir ilişkide bu kadar mı güven olur ? konuşup etmeden eşyaları toplayıp evden gitmek nedendir ?

bende düsündüm aga baska biri olmasin. ayrilmak icin bahane falan.
Sosyal ağlarda paylaş

salvation said:

Ben de 3.5 yıllık evliyim bu aralar hatunla aramız hiç yok. Sizinkinden gerzek olmasın o kadar gerzek konulardan tartışıyoruz ki benim de tepemin attığı oluyo ama tabi arada çocuk filan da olunca herşeye kalkışamıyosun.

Aranı düzeltmeden yapmayacağın tek şey çocuk , onun için şu an ne yapacağının çok da bi önemi yok , biraz zaman ver düzelir mi diye bekle.

Bizde aynı durumdayız gibi. Salak salak meseleler yüzünden kavga edip duruyoruz. Hatta boşanmayı falan konuşuyoruz. Bakalım ne olacak. Evliliğime ve çocuğuma kıyamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

BeIlow said:

Dayanma gücüm kalmadı artık her gün hatunun sinir stresiyle uğraş ama bugün son damla su konuldu ve bardak taştı. Facebookta kız arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıyormuşum. Bilgisayarımdan girmiş ve geçmişi incelemiş bu yüzden evden eşyalarını toplayıp ayrılmış. Ne diyim bilemedim düzeltmek için uğraşmak bile istemiyorum böyle bir olaydan dolayı evden ayrılan biriyle aramı.

sevgide kıskançlıkta var dostum.bunu bazıları saçma bulabilir ama böyle.kimisi erkek ya da kadın geniş olur.önemsemez böyle şeyleri.ama kimisi de kıskanır.geçmişini daha önce anlatmış da olsan bazı şeyleri kendisi görünce farklı tepki gösterebilir.

hayırlısı olsun.
zamana bırak.
birkaç güne kadar aramazsa bir arayıp hal hatır et.
baktın burnundan kıl aldırmıyor,yaşanmış güzel günlerin hatırına hayatta başarılar dile.
yok,zaten pişman olursa ya da aslında seni terk etmek istemiyorsa bir şekilde belli eder.ya kendisi arar,ya sen aradığında olumlu tavır izler.
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

salvation said:

Ben de 3.5 yıllık evliyim bu aralar hatunla aramız hiç yok. Sizinkinden gerzek olmasın o kadar gerzek konulardan tartışıyoruz ki benim de tepemin attığı oluyo ama tabi arada çocuk filan da olunca herşeye kalkışamıyosun.

Aranı düzeltmeden yapmayacağın tek şey çocuk , onun için şu an ne yapacağının çok da bi önemi yok , biraz zaman ver düzelir mi diye bekle.

Bizde aynı durumdayız gibi. Salak salak meseleler yüzünden kavga edip duruyoruz. Hatta boşanmayı falan konuşuyoruz. Bakalım ne olacak. Evliliğime ve çocuğuma kıyamıyorum

ilişkiden ne anladığımız önemli.
avrupalı-amerikalı aile ortamları,gelenekler,kültür çok farklı. kız-erkek küçük yaşlardan itibaren kendine güven duygusu ile yetişip hayata da birlikte atılıp kendi ayakları üzerinde ekrenden duruyor.evden 18 yaşına gelince ayrılmak isterse ayrılıyor,tabi kendi başının çaresine bakmak kaydı ile.

bu kız-erkeklerin ilişkileri tensel uyum sürdüğü sürece güzel.sonra en ufak anlaşmazlık da "ilişkimiz yürümüyor,ayrılalım"...

arkadaş,bizim gençler de böyle oldu.yahu hele bir de evlenmişseniz ve hatta çocuk da yapmışsanız, anlattığınız gibi boktan püsürden şeyleri tartıştığınız için boşanma noktasına nasıl geliyorsunuz? mücadele edin...heee,ortam öyle saçma bir ortamdır ki,gerçekten hiçbir konuda anlaşamıyorsunuzdur,senin ak dediğine o kara diyordur,onunkine sen...o zaman en çok da çocuğunuzun psikolojik gelişimi açısından boşanın zaten.

ama ilişki emek ister.evlilik olsun,olmasın.bolca fedakarlık ister.
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten öyle di mi lan
alışmak lazım bana çok makul geldi ömürboyu yalnız yaşayabileceğim fikri.
aralara şöyle birkaç 3-5-8 yıllık ilişki de serpiştirdin mi bir sürü hayat yaşamış oluyosun zaten. her insan bir tecrübe, her insandan öncesi ve sonrası farklı tecrübe. yok efendim bir limana bağlı kalamadım üzüntüsü kıgınlığı da insanın aklını fikrini duygularını besler insana ruhaniyet katar zaten. mutluluk dediğin üretilmiş bir imge. aslolan başka şeyler var.
di mi lan
ne yazdım ben öyle gene
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...