umuur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 xwhiplashx said: Yataktan kalkayim mi ? Deneyeyim mi? Usendim anasini satim bi bakiverin lo patates hala kalkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 https://www.facebook.com/SpilloKremer2015/?fref=ts şurdan bakarsınız işte adam salınca açılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Yorumlar cok guzel ama hahdhshsb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Wizard Squad: This is just a fanpage. We hacked PSN down! "Lizard Squad' just a copycat. Great hackers never post about their jobs... sadadsadaqdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Keyfimin icine etti hiyar yani? Film acim yatim ben en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 vay benim olayımı mı üstlenmişler hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CX5OcqKUoAAqDKZ.jpg meanwhile at sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 netflix çalışıyordu, marco polo aktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 world of tanks gelmiş deneyen eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 US store 20% discount falan goren, eline gecen oldu mu? Division alacam param yetmio :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 US Store'a çok güzel indirimler gelmiş dragon age %60 indirimdeydi kaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 evet da:i 14 dolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ps4 dualshock gerekiyor bana bir tana daha http://www.hepsiburada.com/ara?q=Dualshock 200 olanlar var, 280 olanlar var 280lerin garanti kapsamı farklı, 200 ler ithalatçı garantili diyor. ne fark ediyor ithalatçı ile eurasia garantisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Abi ithalatçı garantili olan için TR'de Sony'e gittiğinde sie çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ithalatçı tamir/onarım yapıyor mu peki yoksa scam mi yani anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 İthalatçı garantisi benim diyor işte. Orada biraz adamın insafına kalıyorsun. Veya sen Teknosa'dan ithalatçı garantili vb alırsan belki Teknosa bu konuda seni mağdur etmez filan. Sen Teknosa dediğime bakma muhtemelen Teknosa her türlü mağdur eder :) X büyük zincir elektronik market diyelim. Yani çok zorlamayacaksa TR'de Eurasia garantili almak iyidir. Ha yurtdışından 2/3 fiyatına filan getiriyorsundur o zaman risk alınabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Ben de ps4'um bozulduktan sonra ogrendim bu garantideki sony vs ithalatci mevzusunu. Gecenlerde ps bozuldu. Ithalatci firmaya gonderdim tamir icin. Bi turlu sorunu cozemediler. Sifiriyla degistirip yenisini gonderdiler. Ama tabi her ithalatci ayni sekilde midir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ulan sanki diğer ürünü başkası yapmış gibi niye davranırlar ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 sony centerla cok komik lan beyaz kol ariyordum. Maltepe parktakine girdim Sordum var mi. trde bulamazsin dediler yandaki teknosada 20 tane vardi aldim ciktim. Bide 50 tl daha ucuzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ok o zaman ithalatçı garanti go go go ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Ya kanunlara göre ithalatçıda olsa yurt dışından da getirsen sony burda alete bakmak zorunda tabiki parası karşılığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 said: Grid Autosport, PS3 Helldivers: Democracy Strikes Back, PS4, PS3, PS Vita Lemmings Touch, PS Vita Nom Nom Galaxy, PS4 Nova-111, PS Vita Persona 4 Arena Ultimax, PS3 ooo helldivers vermişler güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Lan helldiversı iki ay önce almıştım ffffu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Helldivers iyi oldu, çok güzel oyun almayı düşünüyordum iyiki almamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Ya helldivers'ta önceden belirlenmiş düşmanlar yok sanırım di mi? Çok kısa oynadım ama, sanki belli bir şey olunca sürekli spawn olup geliyordu adamlar. İlk iki saatte çok tekrara düşmüştü bir de görev çeşitliliği bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar