Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wizard Squad: This is just a fanpage. We hacked PSN down! "Lizard Squad' just a copycat. Great hackers never post about their jobs...

sadadsadaqdasda
Mesaj tarihi:
ps4 dualshock gerekiyor bana bir tana daha

http://www.hepsiburada.com/ara?q=Dualshock

200 olanlar var, 280 olanlar var

280lerin garanti kapsamı farklı, 200 ler ithalatçı garantili diyor.

ne fark ediyor ithalatçı ile eurasia garantisi?
Mesaj tarihi:
İthalatçı garantisi benim diyor işte. Orada biraz adamın insafına kalıyorsun. Veya sen Teknosa'dan ithalatçı garantili vb alırsan belki Teknosa bu konuda seni mağdur etmez filan. Sen Teknosa dediğime bakma muhtemelen Teknosa her türlü mağdur eder :) X büyük zincir elektronik market diyelim.

Yani çok zorlamayacaksa TR'de Eurasia garantili almak iyidir. Ha yurtdışından 2/3 fiyatına filan getiriyorsundur o zaman risk alınabilir diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Ben de ps4'um bozulduktan sonra ogrendim bu garantideki sony vs ithalatci mevzusunu. Gecenlerde ps bozuldu. Ithalatci firmaya gonderdim tamir icin. Bi turlu sorunu cozemediler. Sifiriyla degistirip yenisini gonderdiler. Ama tabi her ithalatci ayni sekilde midir bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Grid Autosport, PS3
Helldivers: Democracy Strikes Back, PS4, PS3, PS Vita
Lemmings Touch, PS Vita
Nom Nom Galaxy, PS4
Nova-111, PS Vita
Persona 4 Arena Ultimax, PS3

ooo helldivers vermişler güzel
Mesaj tarihi:
Ya helldivers'ta önceden belirlenmiş düşmanlar yok sanırım di mi? Çok kısa oynadım ama, sanki belli bir şey olunca sürekli spawn olup geliyordu adamlar. İlk iki saatte çok tekrara düşmüştü bir de görev çeşitliliği bakımından.
  • Yeni Oluştur...