tambjk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Liebe said: totemic said: bu pri - sec hesap olaylarına giren var mı? bizim arkadaş alıyo oyunlar veriyor bana sec hesap olarak. ama ben anlamıyorum nasıl secondary nasıl primary oluyor, ben bu hesabı 3. bir kişiye verince noluyor mesela? Arkadaşın oyunlar için aldığı hesapları kendi ps4'üne farklı bir kullanıcı ile ekliyor ve o hesabı ayarlardan ana hesap olarak etkinleştiriyor. Ana hesap olarak etkinleştirdiği anda jargonda bu hesap arkadaşın için "primary" oluyor. ps4'ünde primary olarak belirlediğin hesaplar ile login olmadan da diğer tüm kullanıcılar ile bağlanıp oynayabiliyorsun ve arkadaşın kendi günlük kullandığı hesabı ile oturum açtığında bu primary hesaplara ait oyunları oynayabilir. Bu hesabı sana verdiğinde, zaten arkadaşın tarafından ana hesap olarak etkinleştirilmiş olduğu için primary yapamayacağın için, sen bu hesabın secondary kullanıcısı olmuş oluyorsun. Farklı olarak sen bu hesaptaki oyunları oynayabilmen için liebe hesabından çıkıp, bu hesap ile login olman gerekiyor. Arkadaşın bu hesabı senin dışında başkalarına da vermesi durumunda, onlar için de hesap secondary kullanımda olacaktır. Eklemelerinde bir sakınca olmaz lakin, hesap ile aynı anda sadece 1 kişi oturum açabileceği için, ya sen yada bu 3.şahıs dönüşümlü olarak login olup oynayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Kasım plus oyunları Walking Dead Season 2 ve Magicka 2 başka ne var bilmiyorum artık AAA oyunları dışında para vermeyeceğim arkadaş hep bende olanları veriyorlar. Edit: The Walking Dead Season 2 (PS4) Magicka 2 (PS4) Dragon Fin Soup (PS4, PS Vita, PS3) Mass Effect 2 (PS3) Beyond Good and Evil (PS3) inviZimals (PS Vita) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Magica 2 icin bir üç aylık uyelik daha alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Kötü oldu ya bende var twd s2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 oyunlar download edilebiliyor su an... magicka 2 (2.2gb) ekleşip toplu oynarsak zevkli olabilir: psn: opnyreyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 gamedeal daily de batman arkham knight 34.49 $ us psn ler iççin yanılmıyorsam bi baksanıza http://gamedealdaily.com/playstation-4/batman-arkham-knight-ps4/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 TR psnde de indirimde 120TL gibi bir rakam bütün ek paketlerinin dahil olan bilmem ne editionda 190TL ben ondan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 dlc'ler hic iyi degil 70 lirani cope atmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Hiç unutmam sene 1997 senelerce yılmadan simcity 2000 oynamış birisi olan ben farklı bir şeylerin arayışına girmiştim tam da o sırada Constructor çıkmıştı. Ne büyük bir eğlence ve keyifti benim için yapı olarak aynı olmasalar da meğer aradığım oyun buymuş. simcity 3000 1999 da çıkana kadar yılmadan defalarca oynadım bu oyunu. İki gün önce PS4 avatar kısmına tıkladım bir baktım işçi vs gözüküyor hemen Constructor canlandı kafamda bir de ne göreyim gerçekten onun karakterleri imiş oyunun HD versiyonu yapılıyormuş PS4 için. Umarım aynı keyifli dakikaları geçirmemi sağlayabilir. http://www.youtube.com/watch?v=MYvQ1hcD1pg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Ohaaa cok guzel bir haber :) Su gangsterlerin mirildandigi bi muzik var ya o geldi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ben kucekken oyundaki koca burunlu tiplerden cok korkuyordum sadsfgs keske vita'yada yapsalarmis tam handheldlik bir oyun aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 ps4'te menüler falan nasıl olacak ki? dumbeddown bişey olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Varmı patinin bi PSN topluluğu? Magicka 2 oynuyorum bu aralar, fena sardı ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 selam gençler mgs, falout falan derken bi gaza geldim alıyım dedim bi tane. bilgisayarı adam etmek daha zor olacak gibi. nereden almak en avantajlı şu an ps4. bide versiyon model falan var mı şunu al diyeceğiniz. 2 kol lazım en az asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 n11'de Sony TR garantisi olan cihazlardan bak. Uygun oluyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 n11den 1-2 kere başım ağrıdı ya :( oradaki özensiz esnafın insiyatifine kalmak keyifsiz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 2 versiyonu var zaten 1tb ve 500gb arada çok fark yoksa 1tb olanı almanı tavsiye ederim. Hem daha hafif olduğu söyleniyor nasıl becerdilerse artık. AAA oyunlar genelde min 45-65gb arası oluyor konsol update edeceği oyun için genelde min oyun alanı kadar yer ayırmanı istiyor e bu da yine 50gb gibi düşünülürse 500gb olanı çok kolay dolabiliyor. Bende sadece oyun saveleri ve settings vs gibi şeylerin kapladığı alan 8,3gb gözüküyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 4-5 TB harddisk ekleniyor ya bu haftasonu gidip yapıcam 5tb 300$ gibi bişi sanırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 2tb olduğunu biliyorum ama 4-5 oluyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bu ay ki beleş oyunlar ne kadar iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 1 TB ya da 500 GB'dense yeni model olmasına bakın. Daha az ısınan ve daha sessiz olan. Fin said: 4-5 TB harddisk ekleniyor ya bu haftasonu gidip yapıcam 5tb 300$ gibi bişi sanırım sdf Dinlenme modu ile ilgili sıkıntı çıkabiliyormuş bu kadar büyük disk takınca. Araştırmadan almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 yeni modeli nerden anlıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Yeni model vs bakmana gerek yok ya zaten eski modeller diye bir şey yok ben ilk çıkan partiden almıştım pre order ile gayet sorunsuz çalışıyor. Dediğim gibi sen 500gb ya da 1tb arasında git gel sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 aldin mi yenisini alican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bence bimeks bi'para kampanyası varken denk getir. 2. kol bedavaya geliyor. Geçen sene aralıkta almıştım ben de bir de aldığım pakette olmamasına rağmen bir oyun hediye etmişti bimeks.. abidik gubidik yerlerle aynı paraya geldi. n11 ve gg'a eklektronik alette güvenmeyin bence. tamamen satıcı insiyatifiyle işleyen yerler. hadi oyun falan alsan np ama ps4 alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar