Fin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 kredi kartından patlıyosun direk amazon gift sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 american express kartla anca odebiliyorsun tr'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 DareJedi said: Local olunca genelde online oluyor zaten onemli olani local co-op genelde. Hiçbir şey anlamadım. Shareplay ile mi online oluyor diyorsun? Öyleyse geçiniz. Ayrıca tam tersi. Birçok geliştirici yerel co-op'u eklerken online sözünü verip toz oluyor. Bilmedikleri veya uğraş gerektiren kısım online çünkü. Neyse umarım konsol sürümünde de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 just dance sadece move la zevkli olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Sana just dance 2014+kamera satayim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Kamera konusunda çok kırgınım sony ye. Evde pseye var, yatıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 oops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=HAKBU7VXdUI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 PS Plus: Free Games for June http://blog.us.playstation.com/2015/05/27/ps-plus-free-games-for-june-2015/ Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (PS4) Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition (PS4) Super Exploding Zoo (PS Vita | PS4) Futuridium EP Deluxe (PS Vita | PS4) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 lan tam ground zeroes u alayım mı diyordum oh ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Hobaa çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ground zeroes 1-2 saatlik bişi değil mi ya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bildigin parali demo ama ismi var iste ondan seviniyor insanlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 7 dakikada morrowind bitiren de var alakasız ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CGG6tb2UgAADyt9.jpg dragon quest heroes ekimde geliyormus. iyi bari sonbahara beklenecek bir oyun geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 knox said: bildigin parali demo ama ismi var iste ondan seviniyor insanlar sdfs Geçen aya göre daha iyi oyunlar sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 us markette güzel indirimler var rayman'i 19 dolares e kaptım direkt 2 tane indie aldım 3-5 dolardan oyun alıp library'de izlemek ve oynamamak başka bir sorun tabii. destiny ömrümü çürüttü. gaming hayatım bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Rayman 10$ di gecenlerde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ben ne zamandır takip ediyorum ya, 30 altında hiç görmedim. coop oynayacaz diye heves ettim ama diablo varken oynamayız herhalde. baya keyifli gidiyor d3 coop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Rayman coop da cok eglenceli ama ben ellemedim daha lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Xenus said: PS Plus: Free Games for June http://blog.us.playstation.com/2015/05/27/ps-plus-free-games-for-june-2015/ Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (PS4) Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition (PS4) Super Exploding Zoo (PS Vita | PS4) Futuridium EP Deluxe (PS Vita | PS4) futuridium hariç kötü değil gibi. skulls ve zoo'nun local coopu vardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=8zpy7sBd-pQ theme iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 2$a injustice alamadım ona yanarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 birkaç gündür ps i açmıyorum us store'da indirim olursa ses edin plix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bedava vermislerdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar