senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 attım sepete DATTEBAYO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Bu season passli hali. Hoş oyun da 460TL mi ne sanırım. Ama deluxe usd üzerinde de 90$ zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 bu aral standartlarının bile üstünde fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Naruto için veririz o parayı bile, aslanım Naruto. Bişi dicem, PSN'den bi oyun indirdiğimizde onu başka bir arkadaşın kendi PS4'ünde oynayabilmesi söz konusu mu? Steam family sharing gibi bir olaydan bahsediyorum yani. İlla benim hesabımdan girip, purchase history'den falan mı indirmesi gerekiyor? Nasıl oluyor bu iş kısaca, yukardakileri de tahmini yazdım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 diğer ps'ten psn'e yeni bir kullanıcı oyunun olduğu psn üzerinden login olup, purchase history'den indirip, kendi psn'in üzerinden oynayabilirsin. önemli olan oyunun içinde olan psn hesabının o ps'te login olmuş ve oyunun üzerinden indirilmiş olması. oyun indikten sonra istediğin hesap ile oynayabilirsin. biz mesela geçen sene 2k18 ve fifa18'i bir arkadaşım ile beraber aldık. yeni bir psn açıp o psn üzeirnden oyunları aldık. sonra aynı psn'i kendi ayrı ayrı ps'lerimizde login edip oyunu indirdik kendi ps'lerimize. sonrasında oyunları satınaldığımız psn hesabına girmeye gerek kalmadan kendi normal psnlerimiz üzerinden istediğimiz gibi oynadık. oyun fiyatı da yarı yarıya azalmış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 oyun X hesabında A kişisi ve B kişisi X hesabıyla ps4'e giriş yapıp ana hesap olarak belirliyor. sonra A kişsinin Y hesabında ve B kişisinin Z hesabında oyun görünüyor ve indirilebilir oluyor. Ve aynı anda oynanabiliyor Y hesabı Z hesabı X hesabındaki oyun için ayrı ayrı trophy kasıyor. 6545412484. defa açıklanmış oldu benim açıklamamla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 çıkabilecek en büyük sorunu da yazıyım tam olsun bari. arada (ne sıklıkla olduğunu bilmiyorum ama ara ara) oyuna girmeye çalıştığınızda oyunun yanında kilit işareti ile birlikte oyunu açamayabilrisiniz. o zaman gidip oyunun aldığı kullanıcıya login olup, settings içinden psn hesabını ana hesap olarak belirlemeniz gerekiyor. bunun dışında hiç sorun yaşamadık biz arkadaşımla 1 sene boyunca. bu sene yine fifayı 2k'i böyle alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 applev0dka said: oyun X hesabında A kişisi ve B kişisi X hesabıyla ps4'e giriş yapıp ana hesap olarak belirliyor. sonra A kişsinin Y hesabında ve B kişisinin Z hesabında oyun görünüyor ve indirilebilir oluyor. Ve aynı anda oynanabiliyor Y hesabı Z hesabı X hesabındaki oyun için ayrı ayrı trophy kasıyor. 6545412484. defa açıklanmış oldu benim açıklamamla birlikte Anlatcan tabi KINAYT Okay o zaman Spider Man'i PSN üzerinden alayım ben, aynı anda oynayabiliyorsak ve trophy/save konusunda vs. de bir sıkıntı çıkmıyorsa sorun olmayacak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 mokoko said: çıkabilecek en büyük sorunu da yazıyım tam olsun bari. arada (ne sıklıkla olduğunu bilmiyorum ama ara ara) oyuna girmeye çalıştığınızda oyunun yanında kilit işareti ile birlikte oyunu açamayabilrisiniz. o zaman gidip oyunun aldığı kullanıcıya login olup, settings içinden psn hesabını ana hesap olarak belirlemeniz gerekiyor. bunun dışında hiç sorun yaşamadık biz arkadaşımla 1 sene boyunca. bu sene yine fifayı 2k'i böyle alırız. oyunun alındığı hesabın primary olmadığı cihazda oynayanın online check olayı var. 30 dk da bir gibi sistem kontrol ediyor, internetin yoksa falan çıkıyor o kilit yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 hmm olabilir valla. zaten sorun değil 2 saniyede çözülüyor yani. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Oha bu ozellik nasi abuse edilmemiş simdiye kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 eskiden abuse ediyoduk biz. toplamda her aldığın oyunun 5 kez indirme hakkı oluyodu. 5 arkadaş ortak oyun alıp 5 ayrı ps e indirip bedava fiyatına oyun alıyoduk. sora 2ye düşürdüler işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 senko said: Oha bu ozellik nasi abuse edilmemiş simdiye kadar... @donanımhaber oluculeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Laurelin said: https://i.imgur.com/YCqwwGM.png oha.. aynisi steamde 248 TL.. neden bu kadar fark oluyor ps4/pc arasinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 döviz kuru ayarlaması. valve ile sony farklı alıyor döviz kurunu. düne kadar ps ucuzdu coğu oyunda, euroyu 3 kusurlerde sabitlemişlerdi o yüzden düşüktü. şimdi 7.5 olunca kur güncelleme ile yükseldi fiyatlar. ps4 oyunları euro ile fiyatlanıyor steam dolar olabilir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 spiderman 330 misal su anda ama release sonrasi 500e atarlar fiyati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 işte o yüzden alsam mı diye düşünüyorum şuan ama kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 yeni spot oyunlar ne kadara geliyor artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Spider Man'i alıyorum bugün de Naruto üzdü ya. Baya da hype vardı Twitch'te. İlk defa bir Naruto oyununu release'de oynayamicam :( WEAABOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Bu Spider-man'i kutulu PSN fiyatına Türkiye'den alabilme şansımız var mı? Yoksa 500'e mi dayarlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Feza'dan 300 küsüre çıkar diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 400'den aşağı yok abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Acayip dusuo bu oyunlar 1 yil sonra Hatta psn plus verir seneye belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2018 oldu, varmi baska istegin? seneye euro 12tl oldugu zaman indirimli fiyat diye bakicaz bunlara tabi tr psn kapatilmaz ise ;p gecen sene 200 liraya oyunmu olur diye circlejerk vardi burada ayni zamnlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2018 Yaz indiriminde gow 130 liraydı, diğer bir sürü iyi oyun da 60 lira olmuştu. Yılbaşında da aynı şekilde indirime girerse kütüphaneyi donatmak lazım, yeni yılda bu fiyatlar çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar