-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Aldım dün Sony'deki arkadaştan 2.050 TL / 3 taksite PS 4 Pro. Yakın arkadaşım da hediye olarak Horizon Zero Dawn Complete Editiona aldı, bugün gelir kargoyla. Daha kurmadım, göz yaşları ile eski PS 3'ü sökmem lazım sdf. PSN denoswn, eklersiniz. Yalaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Top 10 Fan Made Films in EU https://www.youtube.com/watch?v=v5CZQpqF_74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 H1z1 battle royale beta oynadim da begendim ya. Hani fortnite gibi cıvık degil pubg gibi de degil tam ortasi olmus. Oynanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Selamlar, Yeni aldığım PS-4 Pro ile ilgili bir sorum olacak. Belki görmüşsünüzdür burdan yazmıştım, 2 hafta önce Sony'den çalışan bir arkadaşım aracılığıyla PS-4 Pro aldım. Henüz oyunum yok, tatile çıkıyorum vs. diye düzgün açamamıştım. Bu hafta sonu biraz kurcalayıp biraz oyun oynama şansım oldu. Şöyle bir durum var, Pazar günü 5 saat kadar Netflix'de dizi izledik kız arkadaşımla. Sonrasında bir baktım ki PS'in arkasında duran roll on deodorantım bildiğin erimiş, içindeki sıvı dışına akmış. PS'e bir dokundum cayır cayır. Böyle elini değdiremeyeceğin bir seviye değil, ama ısınmış epey. Benim oda özellikle yazın inanılmaz sıcak oluyor, klima da direkt benim odayı soğutmuyor ondan sürekli açık cam + uzun UFO soğutucu ile kırıyorum odanın sıcağını. Makina 5 - 6 saat açıktı baktığımda, eyvallah ısınmasını anlarım, ama dizi izliyorduk lan. Oyun değil bir şey değil yani. Aynı yerde senelerce PS 3 Slim durdu, o da ısınırdı ama bu derece değil. Sözde PS-4 Pro'nun soğutucusu daha iyi değil miydi? Mecbur çektim ordan parfüm, deodorant ne varsa bir tek plastik kabında oyunları bıraktım. Horizon'a girdim sonra, elimdeki tek oyun o. 20 - 25 dk'da onda dolandım etrafta. Gene ısındı ama bir öncekinde ne kadar ısındıysa o kadar ısındı. Ön taraf pek sıcak olmuyor, arka taraf oluyor (fan ön tarafta bildiğim kadarıyla) Aletin sağında televizyon duruyor, önü yanları arkasında muazzam bir boşluk yok ama yeterince hava alacak yer olduğunu düşünüyorum. Olmazsa fotoğraf da atarım. Doğum gününde Pro aldığımız başka bir yakın arkadaşıma sordum kendininkini test etmesi için, o da gece açıp idle'da 15-20 dk bekledi, benimki de ısındı dedi. Idle'da bile ısındıysa zaten abarey yani. İade etsem mi diye düşünüyordum ama genel bir durum olabilir mi bu? Software update'ler falan hepsi tamam. TV'm 4k değil bu arada, düz 2010'dan kalma 1080p Philips. PS ayarlarında da supersampling açmıştım, resolution'ı da Auto'dan 1080p'ye almıştım. Dikkate değer bunlar var yani aklıma gelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 ps4 pro çok fazla ısınıyor. her tarafı açık 4 tarafınında rahat rahat hava alabileceği bir yerde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 alet bütün sıcak havayı arkasından dışarı atıyor resmen. tam bir egzoz çıkışı gibi. Hafta sonları çok hor kullanıyorum vallahi aleti. 15+ saat açık, en ufak sorunu yok, arkadaki kablolara da zarar vermedi. adamlar ölçmüş 134 fahrenheit demiş youtube'da 57 derece falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 bendeki ps4 pro dikey dururken yanıyor; yatay koyunca hiç sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Yatay dikey karşılaştırması var zaten Youtube'da, yatayken daha az ısınıyor 1-2 derece de olsa. O zaman oyun dışında da, Netflix'de falan da bu kadar ısınıyor olması normal diyorsunuz yani. Bugün itibarıyla oynuyor olucam baya, karşılaştırabilirim diye düşünüyorum hafta sonu ısındığı haliyle. Olmazsa akşam bir fotoğraf da koyarım buraya, bir bakarsınız sizce yeterli hava alıyor mudur diye. Dediğim gibi daha önce PS3 duruyordu sonuçta aynı yerde. Ben ne olur ne olmaz arkasındaki oyunları da başka yere koyayım olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 ps4 öyle horizon netflix farketmiyor isiniyo normal zaten icindeki talimatta var flammable malzemeleri fanin yanina koymayin diye ama oyle cok abarti bi isi olmadi 45-50 derece arasi genelde klimasiz çok normal o kadar ısınması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 ya o kadar sorun olacak yüksek sıcaklık olsa önce arkadaki kablolarda sıkıntı çıkardı. takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 normal abi ısınır. anormal olan ps4'ün arkasına roll-on koymak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 adam güzel koku yaysın istiyor belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 ginaly said: normal abi ısınır. anormal olan ps4'ün arkasına roll-on koymak sdf Abi senelerdir aynı yere koyuyorum, zaten bir tane roll on deodorant, iki tane de parfümüm oluyor maksimum. Garibim deodorant resmen parfümün üzerine attırmış, her yer vıcık vıcıktı dün sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Aha böyle, ben yeterli hava geldiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 neden ısrar ediyorsun anlamıyorum ama arkası boş olsun çünkü deodoratı eriten onları da gayet rahat eritir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Wireless kullanıyor (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 mokoko said: neden ısrar ediyorsun anlamıyorum ama arkası boş olsun çünkü deodoratı eriten onları da gayet rahat eritir Anlamadım, ne için diyorsun bunu? Yerini değiştirdim zaten arkasında duran şeylerin, oyunlar duruyor şimdilik sadece. Onları da koyucam bir yere. Wireless kullanıyor dediğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2018 yani arkasında bişiler tutmakta neden ısrar ediyosun demek istemiştim :D kaldır abi ne var ne yoksa. bide evet eğer online oyun oynuyacaksan wireless kullanma kesinlikle çünkü baya kötü wireless'ı ps'in. gerçi pro'da yeni bi parça kullanıyolarmış ama yinede iyi dl hızı ve düşük ping için kablo şart ps'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 hakkakten, aletin en yüksek ısı çıkışı arkası. boş bırak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Dün oynadım epey Horizon, normal seviyelerde ısındı alet. Uzun da bir süre oynadım. Panik yapmaya gerek yok sanırım. Arkadaki oyunları şimdilik bıraktım, çok hafif ısınmışlardı. Onları şimdilik koyabileceğim bir yer yok, oda ağzına kadar dolu çünkü. Yani aslında var da, biraz daha display konusuna takık olduğum için kenara köşeye atmak istemiyorum dursunlar orda DAS Wireless konusuna gelince, şu an dediğim gibi sadece Horizon var oyun olarak. Multiplayer oynar mıyım yakın zamanda ondan bile emin değilim, çok fazla single player oyun var oynamak istediğim. Dün yayın yaparken Wireless sıkıntı yaratmadı, 720p60fps verdim Twtich üzerindem. Sadece ilk başta bi 2 - 3 dk 144p - 720p arası gitti geldi bi yerlerde, sonra o da düzeldi yayını tekrar açınca. Modem PC'ye ethernet ile bağlı zaten, ama PS'e biraz uzak kalıyor odada. Bakalım uzun ethernet ile bağlarım dediğiniz kadar kötüyse Wireless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Ben de wirelessdan bağlıyım ama hiç latency sorunu yaşamadım. Gerçi sadece fifa, nba, çok az da gta oynuyorum online olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 kablodan 21 mb/s alırken wireless ile 8-12 arasi gidiyordu. her zaman olan bir şey değil ama stabil değil sanki wireless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 NE FACEPALM YAPIYORSUN O ZAMAN TİRREK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 onlineda anında tepki vermen gereken bir anda lag girsin de, o zaman konuşalım tekrar sdfsa horizon'ı çabuk bitir de online bişeyler al takılalım hayde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DjJ5wLGUcAAOD_V.jpg https://twitter.com/insomniacgames/status/1023931217866121216 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar