Goering Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 senko said: Su anki ps4 ler kac fps? cogu oyun 30 fps. http://www.videogamerplus.com/2014/09/60-fps-native-1080p-ps4-games-list.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=lK-eya5qGUU BU NEDEN PS4'TE YOK LAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Mayıs: Beyond: Two Souls ( Playstation 4 ) Rayman Legends ( Playstation 4 ) Risen 3: Titan Lords ( Playstation 3 ) Eat Them! ( Playstation 3 ) Furmins ( Playstation Vita )King Oddball ( Playstation 3 / Playstation 4 / Playstation Vita ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2018 Yine satin aldigim bir oyun. Kumpasci sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Keşke bir oyun olsa hepsi var ps4 için olanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Ben beyond’u cok merak ediyordum, gecen ayki mad max’i de haritayi temizlicem diye bitiremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 two souls mu patatesti heavy rain mi ?? biri çok iyi, biri tamamen adam film koymuş oraya sıkılıyorsun denen büyük bir faildi ama karıştırdım hangisi hangisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 geçen indirimde two souls alcaktım arkadaş boşver yakında plus ile verirler dedi malum olmuş cocuğa iyiki de almamışım raymeni pc de oynadıydım da, bi daha oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 ötekini henüz oynamadım ama heavy rain'e patates diyenden bir daha oyun tavsiyesi alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 talihsiz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 benim 2ds i satabilirsem ps4 pro alıcam ama en ucuz nerede? 1950 tl nin altına görmedim hiçbir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Two souls potato evet. Ps now trial da oynamistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Two soulsu plus sayesinde alip bitirdim, neresi patates mis gibi sinematik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 gayet başarılı abi two souls. film gibi oyun yapmışlar. nesi patoto hoş ben rayman'a sardım iyice, bu sefer tüm lvl'ları full+full bitirmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Oh be rayman hastalığımı bu ay oğluma da bulaştırdım. Artık annesinin simseklerini paylasicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Bu legends zor yalniz ha Tum mavisleri toplayacam ustune de puanda altin alcam diyorsan kastiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 ps5 için 3 yıl vermişler. ohoo https://www.youtube.com/watch?v=MuvADyTLD_8 2022'de PS5 görürüz artık. fazla uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 mantikli. arada ps4pro cikmasa cok uzun olurdu da simdi uzatabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Yeni çıkmaya başladı abi bu neslin ağır top oyunları. 2019 E3 duyurulur 2020 içerisinde çıkar işte. Beklenti neydi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 2022 demiş abi işte neyse yeni ps çıkınca bile eskiye oyun çıkarıyor sony. hemen eskimez ps4. haziranda ne vercek beleş bilen var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 bi crash bandicoot patlatsalar haziranda ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 ps5 en az 3 yıl. arada ps4 prodan sonra ps4 ultimate çıkartırlar. ekran kartından sonra işlemci ram desteği ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 pattisliborek said: Yeni çıkmaya başladı abi bu neslin ağır top oyunları. kaç senedir piyasada alet yahu, eskidi bile. daha ne yeni çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 god of war detroit red dead redemption ilk aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 ginaly said: bi crash bandicoot patlatsalar haziranda ne güzel olur bak bu tadından yenmez. rayman'i hala oynuyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar