Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Şimdilik PSN alasım yok da ondan sırf oyunu almak için şeyedeyim diyorum.

Bir de TR PSNi ile şimdi 1 aylık aldım diyelim. Daha sonrasında US PSN'ine yıllık üye oldum. Bu TR ile aldığım oyunu oynayabileceğim değil mi?

psn kardesligi veya primary/secondary olarak kullananlar için, PSN+ alan taraf oynayabiliyor oyunları.

diğeri sadece PSN+'ın "online oyun oynama" özelliğinden faydalanabiliyor
Mesaj tarihi:
bloodborne iyi de keşke bende olmasaydı.

hala bitiremedim o oyunu içimde kaldı. souls serilerini krallr gibi çarpışarak bitirdim hep ng+ da bile. ama nedense şu bloodborne'a yetemedim.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

mart ayında %25 indirim (45tl) var 12 aylık plusda

Adamlar benim üzerime oynuyor yalnız :D

Herşeyim US PSN'de yalnız ya TR'ye geçsem mi düşünmeye başladım :/ Bu ibneler hala bu migration olayını getirmediler ya ABV
Mesaj tarihi:
doları 1e1 yapmadıkları sürece TR psn çok avantajlı abi.

dolardan geçirmiyor şuan adamlar yerel fiyat politikaları sebebiyle. mevcut oyunların kupaları kalsın orda, friendleri plusu çek TR'ye işte.
Mesaj tarihi:
Eskiden 30-60TL arasında daha pahalıya geliyordu TR store. İndirimler tatmin etmez ve her zaman olmazdı artık baya değişti. Aksine avantajı var TR desteği var ise faydalanabilirsin US olunca olmuyor.
Mesaj tarihi:
tr psn iyi ya. ben zamanında hata edip ps3'ten kalan uk hesabıma devam ettim. başlarda da kur farkı çok yoktu. az çok aynı fiyatlara geliyordu da şuan o fark açıldı.

single oyunları tr psn'ye fifa bf gibi oyunları uk alarak dengeliyorum sdf.

tabi uk'den devam etmemim en büyük sebebi de tr psn açıldığından beri sitesinden oyun satın alamamak ve psn card olmaması.

sony türkiye satsın artık şu 30-50-100'tl lik kartlardan.
Mesaj tarihi:
Genwa said:

Mart ayi icinde doviz guncellemesi yapacaklarmis, bi vidyoda diyodu sony turkiye bilmem necisi

eyvah. steam'in eski günleri gibiydi psn store. çok tatlıydı fiyatlar. yeni çıkan oyunlar bile bir ayda yarı fiyatına iniyordu falan. tadı kaçar böyle.
  • Yeni Oluştur...