Oski Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ben de ps+'un 3/4 fiyatini vereyim o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 TR psn devlet baba sağ olsun US psnden daha ucuz hale geldi kur yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 serjuhan said: Şimdilik PSN alasım yok da ondan sırf oyunu almak için şeyedeyim diyorum. Bir de TR PSNi ile şimdi 1 aylık aldım diyelim. Daha sonrasında US PSN'ine yıllık üye oldum. Bu TR ile aldığım oyunu oynayabileceğim değil mi? psn kardesligi veya primary/secondary olarak kullananlar için, PSN+ alan taraf oynayabiliyor oyunları. diğeri sadece PSN+'ın "online oyun oynama" özelliğinden faydalanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bloodborne iyi de keşke bende olmasaydı. hala bitiremedim o oyunu içimde kaldı. souls serilerini krallr gibi çarpışarak bitirdim hep ng+ da bile. ama nedense şu bloodborne'a yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bloodborne da casual değil galiba değil mi alsam sıkılcam muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Bence bloodborne souls serisinden daha keyifli ve akıcı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 nasılsa beleş bence bir dene. Baktın keyif alıyorsun devam edersin ama BB'u yarım bırakmak ayıp değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Beles degil ya daha almadim psn plus Ama alicam gakiba for honors oynamak istiyordum hep onu oynamak icin lazimmis bu psn zimbirtisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 mart ayında %25 indirim (45tl) var 12 aylık plusda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 aynen de şimdi baktım bloodborne yok psn+ oyunları içinde. nisanda mı gelcek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 oyunlar her ayın ilk salısı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 perşembe değil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Salı. Perşembe store update olduğu zaman oluyor ama arada pazartesi ve cuma da ayrıca indirim updateleri olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 applev0dka said: mart ayında %25 indirim (45tl) var 12 aylık plusda Adamlar benim üzerime oynuyor yalnız :D Herşeyim US PSN'de yalnız ya TR'ye geçsem mi düşünmeye başladım :/ Bu ibneler hala bu migration olayını getirmediler ya ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 doları 1e1 yapmadıkları sürece TR psn çok avantajlı abi. dolardan geçirmiyor şuan adamlar yerel fiyat politikaları sebebiyle. mevcut oyunların kupaları kalsın orda, friendleri plusu çek TR'ye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 @serjuhan us psn'yi master hesap yap. tr hesap aç onunla login ol orada takıl. böylece us oyunlarını da oynarsın TR profil ile. plus aboneliğinden de bitene kadar yararlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Bakayım abi dediğinizi uygulayayım olmazsa. Zaten PS4'e geçerken UK'den US'e geçtik artık TR'ye geçme zamanı sanırım. Teşekkürler baylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 TR'de durmanın bir dezavantajı var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Eskiden 30-60TL arasında daha pahalıya geliyordu TR store. İndirimler tatmin etmez ve her zaman olmazdı artık baya değişti. Aksine avantajı var TR desteği var ise faydalanabilirsin US olunca olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 psn4.com olması gerek oyunların store fiyatlarını kıyaslıyor %80 daha avantajlı TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mart ayi icinde doviz guncellemesi yapacaklarmis, bi vidyoda diyodu sony turkiye bilmem necisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 tr psn iyi ya. ben zamanında hata edip ps3'ten kalan uk hesabıma devam ettim. başlarda da kur farkı çok yoktu. az çok aynı fiyatlara geliyordu da şuan o fark açıldı. single oyunları tr psn'ye fifa bf gibi oyunları uk alarak dengeliyorum sdf. tabi uk'den devam etmemim en büyük sebebi de tr psn açıldığından beri sitesinden oyun satın alamamak ve psn card olmaması. sony türkiye satsın artık şu 30-50-100'tl lik kartlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Genwa said: Mart ayi icinde doviz guncellemesi yapacaklarmis, bi vidyoda diyodu sony turkiye bilmem necisi eyvah. steam'in eski günleri gibiydi psn store. çok tatlıydı fiyatlar. yeni çıkan oyunlar bile bir ayda yarı fiyatına iniyordu falan. tadı kaçar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 geçmiş olsun psn tr'de hakkı rahmetine kavuşacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 d&r'da fifa 18 hala 350tl olunca fazla bile kaldı psn bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar