progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paladium DnR'dan sonuncuyu aldım bu sabah heh. Her yere 3-4 tane göndermişler hep. Yanında da bi gamepad bi AC: Black Flag bide NFS: Rivals aldım. Gidip Killzone la Fifa'yı da alıcam bi ara. Öyle kutusunda yatıyor şu an. Birazdan kuracam. Öyle Blue Light fln verirse çığlıklarımı duyabilirsiniz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://www.milliyet.tv/video-izle/Tum-dunyada-merakla-beklenen-PS4-Turkiye-de-TOPRMLfyAg4Y.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Antalya'da hiçbir yerde yok. İlçeler dahil. 2.partiyi bekliyoruz. Milletin gittigidiyordan insan düdüklemeye çalışmasıda ayrı bomba.. 2000tl ye koyanlar mı istersiniz 2500 tl yazanlarmı istersiniz 2300 isteyenler mi beklersin 3 hafta sonra 2.parti alırsın olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 aleti yerine koydum, her şeyini taktım, en son fişi takmak için eğildim ve elektrikler kesildi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 insallah ps4'ün sürekli elektrik gidip gelmesinden yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 perşembe günü ankaradaki benim eleman hala belli değil filan diyince ,teknosanın bir mağazasını aradım, , teknosadaki bir çalışan elinde 2 tane olduğunu söyledi, bende eğer ayırırsan 1 saat içinde gelip parasını ödeyim aleti yarın alayım dedim, o da tamam dedi, sonra bir daha uyardım bak ankaradan aldım eğer sen kesin tamam diyorsan onu iptal ettiricem dedim, o da tamam hazır burda var gelip parasını ödeyip yarın alabilirsiniz dedi, bende ankaradaki elemana tamam gönder benim kaporayı dedim iptal ettirdim. 15 dk sonra teknosanın magaza müdürü aradı maalesef ayıramayız, ücrette alamayız, yarın sabah gelirseniz kalmış olursa alırsınız dedi, bende sinirlendim , ankaradan aldığım ürünü iptal ettirdiniz dedim, sonra genel merkezini arayıp şikayet ettim, tabi ben o arada baska bi yerden ayarladım aldım aleti, neyse şimdi teknosa müşteri hizmetlerinden aradılar, mağduriyetimle ilgili sorusturma yapıyorlarmıs olay hakkında teyit aldılar, sizi arayacağız dediler. Eğer olurda herifler ararsa tamam gelin size bir tane getirtiyoruz diye.. fizban almadıysa fizban'a yoksa burdan artık kura çekeriz isteyenler arasında kime çıkarsa... bakalım ne yapacak teknosa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bende almak isterim abi kura cekebilirsek fizban istersen veya öncelik başka birindeyse ona ver tabi hak senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 50 liralik hediye ceki gonderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ben dun ps4 bulamasaydım büyük olay çıkartacaktımda, neyseki bulunca sakinleştim, aramalarını beklemiyordum 1 saat önce aradı kadın, olayı inceliyoruz size dönüş yapacağız diye, bir daha teyit aldılar, bende hiç bozuntuya vermedim gayet sinirli şekilde bekliyorum cevabınızı dedim. şimdi tekrar aradım bastırdım biraz daha , dedim bunu hediye alıyordum, iptal ettirdi mağazanız bana açıkta kaldım , acil olarak mağduriyetimi çözün dedim :) merak etmeyin yardımcı olanacaktır diyorlar bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 yaay çalıştı alet. Download'a birden fazla şeyi koyunca, hepsine aynı anda yükleniyor ama, hiç bi pause'du, tek tek indirdi yok. Ya indirecek ya Delete seçeneği var sadece. Yada ben bulamadım. Birde oyunu indirmeden daha update'ini çekti önce heh. Gamepad'de çok başarılı olmuş. Telefonu second sreen olarak kullanabilmek de hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 allah şimdi görtdüm mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Assassins creed + ps4 ne kadara geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ASSASSIN'S CREED ALMAYIN SOKAYIM BU KADAR BEKLEDİK OYUN PATLAK ÇIKTI ŞEREFSİZ UBISOFT TABİ BENİMKİ PC EDITION AMA FARK ETMEZ TÜM PLATFORMLAR PATLAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Bende sabah 10:05'te beyoğlu teknosaya girdim, millet elinde ps4 ile çıkıyordu ve kalmamıştı. Ordan D&R istinye parkı aradım 7 tane gelmişti ve gidene kadar bitti. Hiçbir yerde kalmadı sonra tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 tinu said: ben dun ps4 bulamasaydım büyük olay çıkartacaktımda, neyseki bulunca sakinleştim, aramalarını beklemiyordum 1 saat önce aradı kadın, olayı inceliyoruz size dönüş yapacağız diye, bir daha teyit aldılar, bende hiç bozuntuya vermedim gayet sinirli şekilde bekliyorum cevabınızı dedim. şimdi tekrar aradım bastırdım biraz daha , dedim bunu hediye alıyordum, iptal ettirdi mağazanız bana açıkta kaldım , acil olarak mağduriyetimi çözün dedim :) merak etmeyin yardımcı olanacaktır diyorlar bakalım...pm kutun dolu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 neden fizban ya ben alırdım, aynı gün yatırdık adama paraları, hatta ben önce vermiş olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ilk onunla konuşmuştum o yüzden bulursam haber vericem dedim, gerçi daha belli değil , kıl ,mağdur ve sinirli müşteri modunda teknosaya baskı uyguluyorum, çünkü haklı konumdayım, hatta çocuğuma hediye almıştım sizin yüzünüzden ben ne cevap vericem oğluma filan dedim.. :) oğlumda daha 4 aylık :P bakalım yarın belli olur bir ihtimal deniz bey sizin için bir adet temin ettik demelerini bekliyorum bakalım kısmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 cihazı kurdum şimdi fifayı açıcam bakalım ignite motoru neymiş yorumlarım 1-2 saate next gen fifayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 blacklight retribution u kurdum bakalım neymıs canlı yayını actımda beceremıyorum kı su aletle fps oynamayı ahahah daglara taslara sıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 mani said: http://www.milliyet.tv/video-izle/Tum-dunyada-merakla-beklenen-PS4-Turkiye-de-TOPRMLfyAg4Y.html AHaAhAhAHAhhaaHAHAhAhHAAHAhAhAhh bir de alkışlamışlar falan haha ha hahah ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ekmek icin sirada bekleyenlerden, PS4 icin bekleyenlere. Thanks Obama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 sleepingdeath said: Ankarada goren eden varmi ya Tunalida var 2250TL 40tane fln var sanirim boydan boya dizmis adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 pattisliborek said: cihazı kurdum şimdi fifayı açıcam bakalım ignite motoru neymiş yorumlarım 1-2 saate next gen fifayı yorumla kardeş bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 aquila said: Ekmek icin sirada bekleyenlerden, PS4 icin bekleyenlere. Thanks Obama. Rte sağolsun. Ekonomi süper işte yağ kuyruğundan ps4 kuyruğuna. @red Az daha oynayım wot yazcam. Ama tek kelime şu an MÜTHİŞ. Ps3 teki fifayı unutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Masa ustu toplayim derken ps4 ala5cagim karar verdim. Tabi bulabilirsek :) Ya bir de cahillikten soruyorum. Ps4 de 3d destek var mı ? yada güzel bir 3d ekran aldsam oyunları 3d oynarmıyım. Trollemeden cvp lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar