Xenus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=9gcyZkdyMOU one man indie game'miş. vay anasını. adam tek başına platinumgames olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 mokoko said: ben g930'u usb'den bağlayıp wireless kullanmaya çalıştığımda da ses çok kısıktı. sen kumandadan bağlamıyor musun kabloyu? Yok kumandadan baglarsam mic calismaz diye usb aparati ile onden cihaza bağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 abi bildiğim kadarıyla tam anlamıyla uyumlu olan bt kulaklıklar sadece sonyler. ps diğerlerine destek vermiyor sanırım. mesela bende bose qc 35 var onu bt üzerindne bağlamaya çalıştım ama desteklemiyor kesinlikle. usb olanlarda da g930'da senin sorunu yaşamıştım. ses çok az geliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 şöyle bir şey deneyebilirsin belki olur https://www.amazon.co.uk/dp/B01I7SS3EQ/ref=psdc_1098227031_t3_B002JV4M5C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 bunun tam tersi lazım aslında ona iki giriş bi çıkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 yok mu söyle 3-5 kişi casual casual oynayacağımız oyunlar gençler ya ? fifa baydı, single oyunlara dalıcam ama arada böyle takılmalık çıtır çerez bir şeyler mi oynasak birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Son zamanlarda ac origins kadar parasının hakkını veren bir oyun oynamamıştım. Adamlar ne kadar güzel yapmışlar ya. Ayrıntılar muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 beyler amerika psn'ininiz varsa mutlaka kontrol edin. bana bugun 10 dolarlık hediye gelmiş 31 aralık'a kadar kullanmalık. ne için geldi bilmiyorum ama genel bir hediyedir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 plus mı ? düz psn mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 düz psn benim ki. plus falan yok. eski ps3 zamanındaki psn hesabım ama plus'ı falan hiç olmadı. şimdilerde amerika indirimlerine girebilmek için kullanıyorum sadece. bide fifa oynamak için tabi onun üzerinden aldığım için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Bana da fifas 1600 fifa points gelmişti. Yapıyorlar biseyler kobtrol edeyim bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 ulan yine indirim gelmiş 100 lira harcadım hiç yoktan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 ne aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 update: 150 lira oldu bf2, beyond two souls, rise of the tomb raider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Ne güzel indirimler var. Ps oyunları pahalı denirdi hep pc’den Çok daha ucuza gelmeye başladı yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 elimde spottan aldığım horizon cd'si var. region 2 yazıyor arkasında türkçe metinlerde var yani oyunun tr'de satılan versiyonu diye düşünüyorum. tr store'dan frozen wilds'ı alırsam çalışmasında bir problem yaşamam değil mi dlc'nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 region lock yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 ne biliyim emin olamadım sorayım dedim almadan önce :D ayrıca dlc ilk kez alıcam ps'te o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 ya kırk yılın başı oyun alayım dedim. hiç bir şekilde alışveriş yapamıyorum. "We were unable to auto top up your wallet as requested. Please check your payment details in account settings." 1- Bankayı aradım. Banka bizde bir problem yok. parayı çekmeye çalışmamış bile. kartınız açık alışverişe dedi. 2- Sony'yi aradım. kadın sanal kart olmuyor. normal kart olsun dedi. Normal kart ile de aynı hata. 3- Adres değiştirin. Türkçe harf ve harf dışında işaret olmasın dedi. yine aynı hata devam etti. 4- Tam olarak kredi kartındaki adresle aynı olması lazım dedi. Bankayı aradım. direk aynısını yaptım. Hala aynı salak hatayı alıyorum. En son artık İngiltere'ye haber verelim dedi. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor. Orası da çok umursamayacak. Benzeri elli tane şikayet var. Tam indirim dönemi bitecek, oyun almaya kasıyorum 1 haftadır. Böyle bir şey yok ya. Neden oluyor bu hata? Daha önce yaşayan var mı? Yardım lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Sanal oluo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Hatta dur oyun alcaktim iyi hatirlattin horizon zero down i aldım ek paketi ile inş iyidir 90tl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 sanal ile alakası yok zaten. hiç bir türlü alamıyorum. Kafayı yicem. Yok mu bilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Sorunu yaşayan çok hele çok deneme yaptıysan blok yemiş olma ihtimalin çok yüksek en az 1 hafta beklersin. Kart bilgileri bankadaki ile birebir olmalı adres vs sadece TR karakter, hiç bir isaret olmamalı. Büyük harf olmalı ilk denemede 0.10gbp çekiyor önden sonra iade oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 barbu said: ya kırk yılın başı oyun alayım dedim. hiç bir şekilde alışveriş yapamıyorum. "We were unable to auto top up your wallet as requested. Please check your payment details in account settings." 1- Bankayı aradım. Banka bizde bir problem yok. parayı çekmeye çalışmamış bile. kartınız açık alışverişe dedi. 2- Sony'yi aradım. kadın sanal kart olmuyor. normal kart olsun dedi. Normal kart ile de aynı hata. 3- Adres değiştirin. Türkçe harf ve harf dışında işaret olmasın dedi. yine aynı hata devam etti. 4- Tam olarak kredi kartındaki adresle aynı olması lazım dedi. Bankayı aradım. direk aynısını yaptım. Hala aynı salak hatayı alıyorum. En son artık İngiltere'ye haber verelim dedi. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor. Orası da çok umursamayacak. Benzeri elli tane şikayet var. Tam indirim dönemi bitecek, oyun almaya kasıyorum 1 haftadır. Böyle bir şey yok ya. Neden oluyor bu hata? Daha önce yaşayan var mı? Yardım lazım. abi bu bana da oldu. kafayı yicektim deneye deneye. sora saldım amerika psn açtım ordan aldım oyunları amazondan kart alarak. ilk bu çıldırışımdan heralde 2 ay falan sora tekrar denedim tr store'dan ve oldu. o günden beri aynı şekilde kullanıyorum kredi kartını. heryerde adrese dikkat et falan yazmışlar. işte tr karakter olmayacak nokta vs olmicak özel karakter. birde çok fazla üstüste deneme yaparsan blokeleniyormuş bir süre sonra tekrar deneyin diyolar o yüzden. sakin kalıp ayda 1 denemek lazım olana kadar. en büyük korkum ztn tekrardan aynı döngüye girmek. net bir çözüm kesinlikle yok o yüzden. baya araştırma yaptım konuyla ilgili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 e sokarım ama ya. indirim sezonu mu geldi hata. 15 gün sonraya bitiyor indirimler. ne alayım sonra. enayi miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar