Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

abi bildiğim kadarıyla tam anlamıyla uyumlu olan bt kulaklıklar sadece sonyler. ps diğerlerine destek vermiyor sanırım. mesela bende bose qc 35 var onu bt üzerindne bağlamaya çalıştım ama desteklemiyor kesinlikle. usb olanlarda da g930'da senin sorunu yaşamıştım. ses çok az geliyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ya kırk yılın başı oyun alayım dedim. hiç bir şekilde alışveriş yapamıyorum.

"We were unable to auto top up your wallet as requested. Please check your payment details in account settings."

1- Bankayı aradım. Banka bizde bir problem yok. parayı çekmeye çalışmamış bile. kartınız açık alışverişe dedi.
2- Sony'yi aradım. kadın sanal kart olmuyor. normal kart olsun dedi. Normal kart ile de aynı hata.
3- Adres değiştirin. Türkçe harf ve harf dışında işaret olmasın dedi. yine aynı hata devam etti.
4- Tam olarak kredi kartındaki adresle aynı olması lazım dedi. Bankayı aradım. direk aynısını yaptım. Hala aynı salak hatayı alıyorum.

En son artık İngiltere'ye haber verelim dedi. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor. Orası da çok umursamayacak. Benzeri elli tane şikayet var.

Tam indirim dönemi bitecek, oyun almaya kasıyorum 1 haftadır. Böyle bir şey yok ya.

Neden oluyor bu hata? Daha önce yaşayan var mı? Yardım lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunu yaşayan çok hele çok deneme yaptıysan blok yemiş olma ihtimalin çok yüksek en az 1 hafta beklersin. Kart bilgileri bankadaki ile birebir olmalı adres vs sadece TR karakter, hiç bir isaret olmamalı. Büyük harf olmalı ilk denemede 0.10gbp çekiyor önden sonra iade oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ya kırk yılın başı oyun alayım dedim. hiç bir şekilde alışveriş yapamıyorum.

"We were unable to auto top up your wallet as requested. Please check your payment details in account settings."

1- Bankayı aradım. Banka bizde bir problem yok. parayı çekmeye çalışmamış bile. kartınız açık alışverişe dedi.
2- Sony'yi aradım. kadın sanal kart olmuyor. normal kart olsun dedi. Normal kart ile de aynı hata.
3- Adres değiştirin. Türkçe harf ve harf dışında işaret olmasın dedi. yine aynı hata devam etti.
4- Tam olarak kredi kartındaki adresle aynı olması lazım dedi. Bankayı aradım. direk aynısını yaptım. Hala aynı salak hatayı alıyorum.

En son artık İngiltere'ye haber verelim dedi. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor. Orası da çok umursamayacak. Benzeri elli tane şikayet var.

Tam indirim dönemi bitecek, oyun almaya kasıyorum 1 haftadır. Böyle bir şey yok ya.

Neden oluyor bu hata? Daha önce yaşayan var mı? Yardım lazım.

abi bu bana da oldu. kafayı yicektim deneye deneye. sora saldım amerika psn açtım ordan aldım oyunları amazondan kart alarak. ilk bu çıldırışımdan heralde 2 ay falan sora tekrar denedim tr store'dan ve oldu. o günden beri aynı şekilde kullanıyorum kredi kartını. heryerde adrese dikkat et falan yazmışlar. işte tr karakter olmayacak nokta vs olmicak özel karakter. birde çok fazla üstüste deneme yaparsan blokeleniyormuş bir süre sonra tekrar deneyin diyolar o yüzden. sakin kalıp ayda 1 denemek lazım olana kadar. en büyük korkum ztn tekrardan aynı döngüye girmek. net bir çözüm kesinlikle yok o yüzden. baya araştırma yaptım konuyla ilgili :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...