Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Abi hayır.. Fistan... Abi 24change.com giriyosun. Yukardan İngilizce seçiyosun. Hatta ondan önce hesap oluşturuyorsun. Ana sayfaya gelip exchange e basıyosun, birinci hane MASTER CARD USD İkinci Hane BTC-E. Liqpay üzerinden aktarıyor yine ama 290 dolara 9 dolar kesti sadece. Sonra, kaydolduğun mailine kod gelecek böle 234234 haneli. Onu BTC-E hesabına giriyosun, financial kısmına giriyosun, en altta BTC-E CODE a basıp o kodu giriyosun LÖK diye hesaba geçiyor para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 BEYLER HAYVAN GİBİ YÜKLENİYOSUNUZ BİLİYORUM. Bİ TEŞEKÜR EDİN AJSDHASG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Aç taşşağını öpelim istersen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 tamam onları yapıyorum da liqpayi geçemiyorum benim kartlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 garanti finans iş bank denedim her kart her alışverişe açık error veriyo finans çekiyo direk ama liqpay cancel ediyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 iş bankası denedim. 1 kere oldu. sonrakiler provizyonda kaldı iptal oldu benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 you are not prepared fistan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Rotweiler said: BEYLER HAYVAN GİBİ YÜKLENİYOSUNUZ BİLİYORUM. Bİ TEŞEKÜR EDİN AJSDHASG denizbank sanal kartla oluyor tek güzelmiş onunda limiti doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 VISA yalan beyler eğer VISA ise. Master akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Abi siz hala kesinti olmadan btc ve ltc alamuyiyor musunuz lan. Hala sitelere abaniyorsunuz. Bir de kivraniyorsunuz site site diye. Ben gayet cozdum isi. Almasi da paraya cevirmesini de ebay craigslist uzerinden gayet rahat yapabilirsiniz. Btc<c to most popular codes&gift cards. Sell... Buy codes&gift cards which are sale for btc<c. Bu metodla gayet temiz is yapiliyor su an. Ayrica millet satayim diye ucuz ucuz da koyuyor. Al sat kar da ediyorsun ugrasirsan. Azicik deep web forumlarinda dolasin abi. Adamlar baya ilerletmisler bu coin mevzusunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bi bok anlamadım aptala anlatır gibi anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 maximum kartım /iş bankası 24change'den para atarken liqpay kısmında yani kart bilgilerini girerken error veriyor, sanal kart kullansam düzelir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 24change bende sureklı internal validation error veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 chrome said: Abi siz hala kesinti olmadan btc ve ltc alamuyiyor musunuz lan. Hala sitelere abaniyorsunuz. Bir de kivraniyorsunuz site site diye. Ben gayet cozdum isi. Almasi da paraya cevirmesini de ebay craigslist uzerinden gayet rahat yapabilirsiniz. Btc<c to most popular codes&gift cards. Sell... Buy codes&gift cards which are sale for btc<c. Bu metodla gayet temiz is yapiliyor su an. Ayrica millet satayim diye ucuz ucuz da koyuyor. Al sat kar da ediyorsun ugrasirsan. Azicik deep web forumlarinda dolasin abi. Adamlar baya ilerletmisler bu coin mevzusunu az daha acsan su olayi sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ya abi anladığım direkman satın alıyorsun ebayden craigslistten, redeem ediyorsun hesabına. sonra btcturke gidip satıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Noluyo abi neyi kovalıyorsunuz? gerçek para üzerine exploit bulup sonsuz para mı kasmaya çalışıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 ben o ebayde craigslistte ucuza satanı falan bulamadım alayı pahalıya satıyor hatta, salak kovalıyorlar resmen $1000 en az isteyen bitcoinin tanesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 valla bende bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 http://www.ebay.com/itm/0-5-BTC-Bitcoin-EUROPE-SELLER-INSTANT-FREE-SHIPPING-WORLDWIDE-/221321407344?pt=US_World_Coins&hash=item3387c8ab70 http://www.ebay.com/itm/25-Bitcoin-Gift-with-Paypal-/271326696308?pt=US_World_Coins&hash=item3f2c54d374 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 oldu canim ebayden bidleyeceginiz sonra parayi paypal dan gift olarak gonderecegiz hem de 7 islemi olan usera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 1000 dolarda 60 dolar civarı getiren bir yöntem buldum ben kesintiler vs. çıktıktan sonra ama 50k tl limitli kredi kartım olmadığı için uğraşamam hiç, 50 dolar verene söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 calisirsa veririm 50$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 garanti kk larda calisiyosa veriyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 bin dolara 60dolar çok az yaklaşık 2 katını kazanabilene kadar araştırmalarını sürdür bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 söle yapak kim kaybediyo şimdi bitcoin olayında herkes kazanıyosa nasıl bi olay lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar