GENCOSMAN Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kendisine giren çıkan bişey yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 adamın işine geliyor daha da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 aynen sonucta bitcoin piyasasına girenlerin %80i onun sitesini kullanıyor çıkarkende aynı şekilde adam haliyle zevkin doruklarında http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/10/turned-on.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Fistan said: okpay hesabimi onaylamadi tc kimlik ile mihtardan ikametgahi gonderdim onaylamadilar lol 300euro aylik limiti kaldiramadim baska secenek var mi limitsiz islem yapabilecegim? payeer da yalan egopay deneyen?ben daha okpaye bile yatıramadım hakkaten şunun cevabını bulan olursa paylaşsın, hep birlikte daha güçlü olalım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songsteel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 24change.com da direk btc-e diye bölüm var onu seçsek olmamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Harbi OKpay verification olayı çok can sıkıcı. Ben de tel.faturası+kimlik fotokopisi gönderdim tık yok. 300 euro aylık limit nedir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 tc kimlik + ikametgah belgesi gonderiyorum adam diyo sunu sunu gonder lan manyak misin nesin daha ne gondereyim o iki belgeyle banka hesabi aciyosun bunlar sitedeki limiti kaldirmiyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Bana hiç dönüş olmadı valla o kötü. Bir de şimdi forumlara baktım elektronik döküman olmaz diyor. Ben maile gelen telefon faturamı gönderdim adamlara arıza yapmasalar bari. Hadi yaptılar değilim bari geri dönsünler iki iş günü oldu anasını satayım. Bir de parayı atmış bulundum OKpayde bekliyor öyle para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songsteel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 24 changenin geri dönüşü ne kadar sürüyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 lan 24den direk btc-e ye açılmış ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 o da liqpay kullandıgı için arada bi anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 fistan seni 3 bitcoin için öldürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 1 bitcoin kadar değeriniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 seni 1 litecoin için bile öldürmem, sadece fistan için geçerli teklifim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Rotweiler said: lan 24den direk btc-e ye açılmış ya la Oha süper haber lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 çalışmıyo gencler denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ne diyor yav niye olmuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 btc-e hesabını sormuyo bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Fistan said: btc-e hesabını sormuyo bile Lan e-mail soruyo ya işte. Gönderiyo. Denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 695 ne ya, az düşse söyle 500 lere falan da alsak biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Olay öyle değil aga ya. 5-10 düşüyor alıyorsun, 5-10 çıkıyor satıyorsun. Falan filan kafayı yiyorsun, sonumu iyi görmüyorum. Ya da ben yanlış yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Rotweiler said: Fistan said: btc-e hesabını sormuyo bile Lan e-mail soruyo ya işte. Gönderiyo. Denedim. bana sormuyo email ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 e mail sorsa bile ne bileyim yani btc hesabı farklı. 24change btc-e yi deneyen varsa yazsın kesin bilgiyse yayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 LAN YAZDIK O KADAR. ALıyosunuz 24change.com'dan. BTC-E redeem code gönderiyor. 10 dk sürmüyor. Sonra btc-e ye girip financialdan redeem yapıyosunuz o kodla. YAYMAYIN AYRICA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bitcoin hesap kodunu istiyor o niye o zaman ? oraya btc-e deki hesap kodunu mu girdin sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar