Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G.O.R.A

Joker

Öne çıkan mesajlar

bugün gittim ve bütün çok kötü olmuş diyenlerin mantığına hayret ettim...film her yönden yeterince iyi... ve bence kötü de değil. ama filmin aklıma kazınan sahnesi ;

[spo1=]ceku (böyle mi yazılıyor lan?) ile arifin tam öpüşecekleri sırada bob marley farukun osurmasıydı[/spo] iptal oldum orda ya kendime gelemedim resmen[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di.
[i]Hayatta en büyük sevgileri hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevgisini hak etmeyecek kadar özelsin sen N[/u]il...[i]

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 26 Kasım 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla kusura bakmayın okuyamadım 24 sayfayı birden:)) ama ben güldüm. bence iyiydi de. eleştiricek yer arıyoruz milletçe. gidliyo gülünüo sora nasıldı ben hiç beğenmedim oluo. ama yazan varsa affetsin reklamları gözümüze gözümüze sokmuşlar resmen. bi ona sinir oldum.[signature][hline]dışı sevda içi zindan değilim artık:))
Sosyal ağlarda paylaş

ben baya güldüm . zaten ben cem yılmaz için ve gülmek için gittim. film önemli deildi. adam tek başına konuşsa bile komik. e film yapınca daha da komik oluyo. fantazisini gerçekleştirmiş herif, türkleri uzaya sokmuş işte daha ne yapsın helal walla..

koptuğum sahnelerden bazıları (şu an aklıma gelenler) :

1- sürekli gelip komutan logar bir cisim yaklaşıyor diyen adamı son kez geldiğinde durdu şöle bir baktı ya : "sen gel bakiim buraya, siz çıkın" dedi ya. sonra üçü yatakta .hahaha koptum yaa..

2-kızla sucuk yedikten sonraki,diğerleri uyurken, muhabbeti kopardı beni bi de.çok komikti yaf..

3-kütahya porselen esprisi

komikti vesselam[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

peki millet vizontele I'mi? yoksa goramı?[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Sosyal ağlarda paylaş

-Kapıtan Logar

-Efenim canım ?

-Bir cisim yaklaşıyor !

-------------------------

-KİMSİN LAN SEN ÇIH DIŞARI ÇIHHH !

-------------------------
Gekuuuuuuu :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
jankis, 13 Kasım 2004 21:55 tarihinde demiş ki:
eh beklediğim gibiydi (beklentilerimi yüksek tutmadığımdan)
bir film değil ama tek kişilik şov
güldük eğlendik o kadar
ama bu kadar abartıldığına değdiğine inanmıyorum
şöyle diyim ki cem yılmaz'ın bu kadar popüler olmadığı zamandaki filmi "her şey çok güzel olacak" ı buna tercih ederim

said:
Sam, 13 Kasım 2004 23:27 tarihinde demiş ki:
filmin eleştirilecek yanı varsa bence bütün filmin olduğu gibi cem yılmaz'ın arif karakteri üzerine kurulmuş olması, diğer rollerin hiçbiri güldüremedi hiçbir şekilde. ve onlara da espriler verilmeye çalışıldığı halde, buna cem yılmaz'ın kaptan logar karakteri de dahil.

bir diğer eleştirilecek yan ise gereksiz şekilde bazı temaların üzerinde bastıra bastıra ve uzun uzadıya durulması 5th element gibi. yap esprini geç ama tek bir olayla dalga geçmek için 15dk harcanınca baygınlık geliyor, film de fazlaca uzundu yani..

katıldığım yerler.

said:
MeSh, 15 Kasım 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
Ya kurgu yok demisler.. Ne kurgusu be? Komedi filmi bu.. Sen kac komedi filminde kurgu gordun?

komedi filmi, ama komedi showu değil.
ikisini ayırt edebilmek gerekli.
Hemen örnek vereyim, Euro Trip, South Park, Liar Liar, Ace Ventura.
Bir film komedi de olsa belli bir kurgu, belli bir konu gerekiyor. Bölük pörçük bir film esprileri de anlamsızlaştırır.

Cem Yılmaz'ın yaptığı her harekete ve söylediği her söze gülebilenlerden değilim ne yazık ki. Ancak Hürriyet'in verdiği Bir Tat Bir Doku vcd'lerini izlemiştim. O VCD'lerden anladığım kadarıyla filmleri iyi inceleyen birisi.
Bu yüzden bu filmin de arkaplanı çok iyi olur diye düşünmüştüm. Yanılmışım.

[spo=hikaye ve sahneler]Filmde çok tutarsızlık var. Sam'in de bahsettiği gibi bazı sahneler çok fazla uzatılmış. Bir kralın generale söz geçirememesini çok saçma buldum. Kralın biraz daha ağırlığının olmasını isterdim. "Cem Yılmaz Ve Arkadaşları" dışında tüm karakterler figuran gibi duruyor. İlginç olabilecek sahnelerin hepsi es geçilmiş. Örneğin hapishanedeki "patron" kılıklı zenciyle dialogları çok kısa. Askerlerin biraz daha kişilikli olmasını beklerdim.[/spo]

Esprilere gelirsem, filmde espriler fena değildi.
Ancak olur olmuycak her sahnede millet kahkaha atıyordu, yüksek sesle konuşuyordu felan...
Yine de bir sahnede süper gönderme yapmışlardı, koptum orda direk, ancak kimseden ses seda çıkmayınca kendimi salak gibi hissettim o sahnede. Buna benzer birkaç komik ve güzel gönderme daha vardı onlara da gülen olmadı :)

Ama en filmde en sinir olduğum konular:
-20 dakka TV reklamı oynatılır mı be? Hadi eski usul "sinema reklamı" gösterseler neyse de, kendimi Show TV'de film izlermiş gibi hissettim.
-Turkcell'in eski "cep telefonunuzu kapatın" reklamı şahane ama şu geyik'li aptal şey beni uyuz etti, sinemada her görüşümde o hödöyü, birilerini boğazlamak geliyor içimden.
-Filmin son 10 dakikasında ise, cızırtılar ve kopan görüntüler eşliğinde izledik.
-Filmin son sahnesi rezildi, bozuk ve cızır cızır inleyen ses sayesinde iyice iğrenç oldu.

Bunların dışında fena film değildi. Yapmayın arkadaşlar o kadar abartı bir küfür de yoktu :)

NOT: filmi birkaç hafta önce izlememe rağmen ancak şimdi yorumu yazabildim.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eray_GNR, 02 Aralık 2004 23:22 tarihinde demiş ki:
Laughin KAtiliyorum

.ok gibi reklam yaptilar . bİseye Benzemiyor

cem yılmaz hep şeyder gösterilerde.. benden çok bişey beklemeyin. size hayatın anlamını vermicem sadece gülüceksiniz o kadar.. yani sende filmden ne bekledin bilmiyorum ama bence gayet komikti bence ve türkiyenin çoğu tarafınca öle.. marjinal olucaksan cem yılmazı anlayan zeki kesim içinde yer al[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...