Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Madcat said: bornova sokağı diyememiş sdf sıkıntı yok kolay tarif edeyim diye dedim gar tarafından gelince cok kolay adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Hımm akşama hatunu alıp gelebilirim ben de. Yalnız yine del mundo gibi ağzına kadar dolu bi mekana dönüşmez umarım.(Fistan'ın işine geliyo olabilir ama arka masadaki adamla akraba olmak benim işime gelmiyo.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Gidelim lan bir ara. Bu akşam olmaz ama hanımköylüyüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 kılıbık lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 evli olup da kilibik olmayana zaten kadin derler abi..erkek adam kilibik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ben de gelirim bir ara mekana yanlız girince direk ''fistan'' ''paticik'' diye bağırırım ona göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 :D öyle bağırma ya @Aceace, çok sıkışık değil oturma düzenimiz gelin bi bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 mekanin bir web sayfasi vardir degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 facebook.com/lapuertaizmir instagram: lapuertaizmir twitter: lapuertaizmir web sayfamız şu an aktif değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Yılbaşında özel menü var mı @Fistan? şaka şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Fistan said: facebook.com/lapuertaizmir instagram: lapuertaizmir twitter: lapuertaizmir web sayfamız şu an aktif değil hep önünden geçiyordum dikkatimi çekmiş merak etmiştim madem pati kardeşlerimizden birinin o zaman en kısa zamanda gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Yılbaşı özel menüsü : Hindi. Tehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Şuraya da yazayım, Biz bu akşam buluşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 tamam arkadaş ya yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Sen sus ya, çekil kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Gene mi la puerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Evet. Saat 7 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 geldim kimse yok arkadaşlar yalan söylüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 ben barda oturuyorum şu an asıl sen yalancısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Lan izmirliler gene mi buluşuyonuz ne sosyal çıktınız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 köy olunca buluşması kolay yürüyerek git gel heryere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Eglenmiyorlarmis zaten, kos kos oturup donuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Sırf burda post kasmak için hepsi, bi bulusma nerden baksan 5-10 arası post ediyo. "Arkadaşlar bu akşam 7 de La Puerta'dayız, gelmek isteyenleri bekleriz." "Ben ve 2 kişi daha geldik, kalanları bekliyoruz" "Ortam süper arkadaşlar hadi sizde gelin" "Insert group or couple photo here" "Gelmeyenler çok pişman olucak, süper eğlendik biz" "Haftaya gene buluşuyoruz dimi" Ama aslında olan; Mekanda buluşulmuş, 1-2 kişi garanti bi yarım saat takmış, belki 1 kişi de gelememiş, orda bulunanlar iş,oyun,patideki değişik konulardan biraz bahsedip, en çokta cep telefonlarıyla whatsapp/facebookdan notification kontrol edip başkalarıyla yazışıp, 2-3 round bişeyler içmiş, foruma nispet yapmak içinse "bakın siz şimdi evde pc başında pinekliyosunuz ama biz ne güzel dışarda eğleniyoruz" görüntüsü vermek için telefondan resim atılmış, sonra hesap ödeme, haftaya tekrarlama sözü, eve dönüş, ve pc başına gelerek "teşekkürler arkadaşlar, gelenlerle biz çok eğlendik, haftaya tekrarlıyoruz, hadi sizde gelin" yazmak. Yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Yanlissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 yanlışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar