Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 https://www.ankarakart.com.tr Hayirli olsun diyelim. Internetten para yuklemesi olmasi guzel.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Tam olmus o cocugun sac. Ankarali iste, ne bekliyor gardas?
salvation Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 angara bebelerine indirim varmıymış ?
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 yoo ne gerek vardı sorması ayıp? gayet 2 snde alıyorduk kartımızı geçiyorduk. ankara nüfusuyla 5 lirayı çarpsana bi, sonra ondan nüfusu geri çıkar. sanmıyorum maliyeti 1 lira olsun ama eh. 24 milyon lira.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Gerek vardi benim icin direk, Kart her yere bulunmuyor, benim 20 dakika yurumem gerek mahallede kart bulmak icin. Internet para yatirimi cok buyuk rahatlik. Her zaman da Kizilay'a gittiginde al filan olmuyor.
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bilkent murat taksi var ama :O bilemedim bende hacettepede kaldım 3 yıl kart bulamayınca şöföre söyleyip geçiyordum ya da elbet bulunuyor ne bileyim. hani tamam internetten yükleme iyiymiş fakat o sitedede sorun çıkacak sürekli elbet.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 başvurdum bakalım. tee 26'sına randevu alabildim ama. bir de bu bizim yüklediğimiz fotoğrafı basacaklarsa neden vesikalık istiyorlar acaba tekrar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Murat Taksi'ye bilmiyorum ben, okuldaki kizlar alay ediyor. Ozel arac cagiriyoruz biz. Arada sirada halka inmek istedigimizde otobuse biniyoruz iste, ama belediye otobuslerinde wi-fi olmamasi filan cok can sikiyor ya, nereye sikayet edebiliriz bunu biliyor musun?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Bizim okul basvuracakmis bizim yerimize, her seyi yapacakmis. Istiyorsaniz gelip haber verin diye mesaj geldi, oradan ogrendim ben de.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 baktım şimdi bizim okul gidi kendiniz alın diye duyuru yapmış sdblkjghsdh
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Lectre said: yoo ne gerek vardı sorması ayıp? gayet 2 snde alıyorduk kartımızı geçiyorduk. ankara nüfusuyla 5 lirayı çarpsana bi, sonra ondan nüfusu geri çıkar. sanmıyorum maliyeti 1 lira olsun ama eh. 24 milyon lira. Gerek vardı çünkü toplu taşımada kullanılan manyetik kartlar yüzünden bir sürü kağıt israfı oluyordu. Bu bile yeterli sebep.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 tüm türkiye tek kart kullanacaktı bu ne şimdi ayrıca şimdiye kadar olmaması nedir
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 O sisteme gecmeden yopluca bir para kazanalim dediler bence. 5 TL diye verir herkes demislerdir, ben veriyorum mesela. Zaten paso alacaktim bu aralar, onun yerine bunu alirim iste.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 2m alir bence, 10m kaldirirlar en azindan.
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ben akbilimi kaybettim ona yanıyorum
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 anakart okudum da "ne alaka burada" diye girdim peh
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Kartlari doldurmaya baslamislar sonunda. 10TL koydum bu gun. Otobusteki makine iyi degil ama. Cuzdani yaklastirince hangi kartin kendisine ait oldugunu anlamiyor, cikartip kullanmak gerekiyor.
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Internetden yükleme varsa Melih yapmış abi diyecek bir şey yok. IST de zırt bırt bakiye yetersiz uyarısı ile milletten bilet dilenmek zorunda kalıyorsun.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 istanbulda internetten doldurma olsa süper olur cidden ya. ankarada da şimdiye kadar olmaması çok saçmaymış
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 IST nin bir yerine koyim afedersin. Ulan benim binada kontörlü su kartı var onu bile internetten dolduramıyosun. Unuttuğun anda pat diye suyun kesiliyor geçmiş olsun. Kontör de öyle her yerden yüklenmiyor.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 nasil cileler cekiyorsunuz abi siz ya, kiyamam. biz her yerde doldurabiliyoruz kartlarimizi. her metro istasyonuna kredi kartindan yukleme makinasi da koydular.
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 bunu değil de normal kartı bunun makinasıan okutmaya çalıştım 2 saat şöfor yapcağın işi silkeyim der gibi aldı kartı soktu makinasıan sonra da geri verdi elime
Öne çıkan mesajlar