Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AnkaraKart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yoo ne gerek vardı sorması ayıp?

gayet 2 snde alıyorduk kartımızı geçiyorduk.

ankara nüfusuyla 5 lirayı çarpsana bi, sonra ondan nüfusu geri çıkar.

sanmıyorum maliyeti 1 lira olsun ama eh.

24 milyon lira.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Gerek vardi benim icin direk, Kart her yere bulunmuyor, benim 20 dakika yurumem gerek mahallede kart bulmak icin. Internet para yatirimi cok buyuk rahatlik. Her zaman da Kizilay'a gittiginde al filan olmuyor.
Mesaj tarihi:
bilkent murat taksi var ama :O

bilemedim bende hacettepede kaldım 3 yıl kart bulamayınca şöföre söyleyip geçiyordum ya da elbet bulunuyor ne bileyim.

hani tamam internetten yükleme iyiymiş fakat o sitedede sorun çıkacak sürekli elbet.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Murat Taksi'ye bilmiyorum ben, okuldaki kizlar alay ediyor. Ozel arac cagiriyoruz biz. Arada sirada halka inmek istedigimizde otobuse biniyoruz iste, ama belediye otobuslerinde wi-fi olmamasi filan cok can sikiyor ya, nereye sikayet edebiliriz bunu biliyor musun?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bizim okul basvuracakmis bizim yerimize, her seyi yapacakmis. Istiyorsaniz gelip haber verin diye mesaj geldi, oradan ogrendim ben de.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

yoo ne gerek vardı sorması ayıp?

gayet 2 snde alıyorduk kartımızı geçiyorduk.

ankara nüfusuyla 5 lirayı çarpsana bi, sonra ondan nüfusu geri çıkar.

sanmıyorum maliyeti 1 lira olsun ama eh.

24 milyon lira.

Gerek vardı çünkü toplu taşımada kullanılan manyetik kartlar yüzünden bir sürü kağıt israfı oluyordu. Bu bile yeterli sebep.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
O sisteme gecmeden yopluca bir para kazanalim dediler bence. 5 TL diye verir herkes demislerdir, ben veriyorum mesela. Zaten paso alacaktim bu aralar, onun yerine bunu alirim iste.
  • 4 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kartlari doldurmaya baslamislar sonunda. 10TL koydum bu gun. Otobusteki makine iyi degil ama. Cuzdani yaklastirince hangi kartin kendisine ait oldugunu anlamiyor, cikartip kullanmak gerekiyor.
Mesaj tarihi:
IST nin bir yerine koyim afedersin. Ulan benim binada kontörlü su kartı var onu bile internetten dolduramıyosun. Unuttuğun anda pat diye suyun kesiliyor geçmiş olsun. Kontör de öyle her yerden yüklenmiyor.
Mesaj tarihi:
bunu değil de normal kartı bunun makinasıan okutmaya çalıştım 2 saat
şöfor yapcağın işi silkeyim der gibi aldı kartı soktu makinasıan sonra da geri verdi elime
  • Yeni Oluştur...