Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 tabula rasa dediğin 1 divine abi 1 aydır istiyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 inat ettim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 bu arada şaka yapıyorum. 55 lvl mı ne karakterim. tabula rasa ile işim yok (ama normaldeki gereksiz eşyalarım konusunda ciddiydim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Dur log olayım kaede ye verdim heralde varolanları bakayım varmı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 senin ign neydi densiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 online değilsin şansını kaybettin gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 :p yok şaka yapıyordum (2 gündür eşya isteyen olmayınca :D.. Zaten pek girmiyorum, expansion ile düzgünce oynarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 shavs için para biriktirirken shavs düşmesi (tu) ya bi headhunterlı build yapayım diyorum artık wink wink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2017 normal labı kaçta yapmak lazım 38 de beceremedim resmen asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2017 Belli bir zamanı yok builde falan bağlı. Ben genelde mercilesta son köye gelip sonra yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Ohannes https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1904790 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 şaka maka yarın başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Uber lab için ranged karaktere 5k hp yeterli midir ? Resistler cap tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Yeterlidir layouta göre ve chargelara göre zorluğu oranın. Çıkardığı tüm addleri, portalları falan kesip ilerlersen bir kaç dodge ve basalt flaskla rahatlıkla yaparsın. Bu arada izaro animasyona başladıktan sonra bastığın flask etkisiz animasyon başlamadan kullanman lazım defansif flasklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Son phasede kendine vurdurmazsan 3k bile yeter ama genelde tek yiyebiliyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Bu arada dodge dediğim izaronun bütün skilleri dodgelanıyor yeme hiçbirini. Crit vurursa oneshot atar o hpye ya da birşeylerden bonus damage aldıysa falan. Hatta decoy totem ekle skillerine garanti olsun run :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Son olarak twice enchanted prophecysini satın al girmeden 2 kere enchant dene. Botuna on kill leech kafalığına da tornado shot extra arrow (TS oynuyordun yanlış hatırlamıyorsam) kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ilevel 84 item al yanına öyle git kaskın tırto ise basma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 www.poelab.com şura baya iyi ya lab işi için. yukarda izaro phases kısmına bi bakarsın sonra da o günkü layouta göre ne gelmiş taktik neymiş vs faydası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Ayrıca bugün raceler başlıyor girip 10 lvl kasın free mtx box veriyor kaçıran vardır falan habar edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 3.0 için buildim hazır https://www.youtube.com/watch?v=rN6LYxViaQw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 ad3m said: Ayrıca bugün raceler başlıyor girip 10 lvl kasın free mtx box veriyor kaçıran vardır falan habar edeyim. her eventte ayrı box mı vericek? yksa 1 kerelik mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 nope. 1 kerelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Şu yukarıdaki build gpuyu elinize verir aman dikkat diyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 şimdi şu altta çıkan lig zımbırtısına join diyim lvl10 a kadar kasıcaz sadece öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar