Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

Herhalde akıllarında bi fikir vardır ancak yoksa böyle direk nerflenecekse oynanamz hale geliyor. Çünkü zaten normal bi player 8-10k es arasında takılıyordu, daha üstüne çıkmak çok pahalı. Stun gibi bi problemi var ring/neck slotunu ona ayırman gerekiyordu yad a skyforth alıcan ki pahalı. Flask olmadıgından dolayı 5k-6k gibi esler oynanmaz zaten armor falan olmadığından çok damage alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Oynanamaz değil abi öyle bişi yok sadece gözün kapalı dalmayacaksın az biraz dikkatli olacaksın falan. Marauderımla full regen build mapde trash moblarla cebelleştiğim dönemler geldi aklıma pietynin falan uber atziri olduğu zamanlar. Her dönemin kendine has metası olacak abartacak birşey yok. Bu denli özgür olduğun bir oyunda hep aynı build/itemları görmek hakkaten bayık.
Volatile sıkıntısı var aklıma gelen sıkıntılı ona da bir çözüm bulurlar herhalde bazı moblara yapabileceğin bir bok yok çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

Oynanmaz gayet bu oyunda beyaz packe taktik mi yapıcam. Life leechi instantını kaldırıyorlar e flaskte yok. Armor yok? evasion yok? nasıl oynıcan.

Hangi build ile beyaz moba taktik yapıyorsun? Örnek verdiğim zamanlar oyunun ilk zamanları. Artık oyunda trash mob soul regen/pot regen için var packlere one shot atmayan buildi oynayan adam yok. Ne abarttınız lan ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Neyi abarttık yav ben es oynama derdinde değilim ancak zaten agız tadı ile oynamak öyle şak diye olmuyor. Stundan reskill yiyon, az poolun varsa çok damage yediğinden reskill manyağı oluyon. Tabiki nerflenecek ama bu biraz fazla. Beyaz packi tabi abartı olarak dedim ama gayet mavi packlerde zorlanırsın 5-6k es pool ile instant life leech olmadan.

Bu sezon bi karakterle 6k es pool ile kanser oldum ama ilk kastıgım life base karakterle 5500 hp ile kanser olmadım arada fark var baya. Pool değerlerini yakına çekersen kimse es oynamaz çünkü hem yüksek es item bulmak lifelı bulmaktan çok daha zor hemde mitigationı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha denemeler yapıyorlar zaten ne olacağı belli olmaz eğer o hali ile saçma derecede güçsüz olursa vp/gr değişikliğini geri çekerler çünkü komple oyundaki monster skillerine balance çekmekten daha basit bir işlem. Ama es değerlerine elleyeceklerini sanmıyorum.

Ayrıca 6k ile kanser oldum diyorsun ama %es kaç tane node vardı? genelde o tarz low es buildler max dps oluyor bossu 2 snde falan kesiyorlar ya da senin gear bayağı kötüydü. Life ile o dengeye gelmek için eşek yüküyle pasifi life vermen gerekiyor ya da kaom takınıp 6 socket/linkten vazgeçiyorsun ve 2h/bow mahkum kalıyorsun eğer 4l (RF) tarzı bir build değilse.
Es ile +1 utility flask olayına girmiyorum bile life buildde seve seve alıyorsun en kötü 1 adet life flask. Ayrıca labyrinth trap olayı gibi bir detay var life VP vs ES VP.

Birşekil dengelemeye çalışacaklar işte çok zor şuanki hali ile (nodeların dağılımını falan hesaba katarsak) ama denemeleri bile güzel bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...