Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 karakter animasyonları classlara göre farklı mı hala ne biliyim duelist açıp ranger gibi oynatsam keyif verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 duelisti range oynatabiliyosun rahatça zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ya da marauder gibi oynatsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 marauder baya iyi oluyor, skill treede defleri ala ala sağ tarafa git. en son sağ tarafta atakları al. eğer itemlarını halledebilirsen süper bir bowyer yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Faith said: Seperate said: Şimdi patch ve resetle beraber tekrar başlamak istiyorum ,dual wield ,blender tadında ,bolca sustain i olan ,hızlı attack speedli bişi oynayasım var ,scion mu duelist mi yoksa diğer karakterlerden de olur mu ? Bir de patchte skıill tree ne kadar değişiyor bilmiyorum da yine geçen sezon gibi ilk karakterler deneme olarak çöpe mi atıcaz yoksa guide tarzı birşeyler önerebilir misiniz? https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/491481 Benim düelistimin buildi düelist mara yada scion açabilirsin düelist daha rahat olur lvl açısından . Yalnız soultaker lazım mana yetiştiremezsin cyclone a başka türlü :) işte şimdi baştan kasıcaz çok da sıkıntıya düşersem bırakırım ,o yüzden soultaker bulana kadar da dengeli olsun istiyorum beni bu skill tree olayı çok bayıyor ya reset de olmadığı için asdf ,10 puan bile yanlış gitsen eziyet çekiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 karakteri planlayıp öyle oynayacaksın. esneklik payı da önemli skiller için stat gerekirse diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 karakter planlayacak kadar oyunu bilmiyorum sıkıntı orda :D neyse bakıcam artık bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 peç müthiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Talent reset gelmiş mi ? En son 75+ 3 karakter vardı. Evet resetleniyormuş. Oyun indi cevap gelene kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 peç inanılmaz ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Peç mütiş peç inanılmaz ne lan, yaz işte adam gibi lige girdim şu oldu bu oldu, manstırlara yeni ebilitiler gelmiş bilmemne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Bende su yeni boss Atziriyi merak ediyorum. Okuz gibi zor yapmislardir kesin yine. Content baya guzel ama ya vaal gemler falan efsane fikir. Kullanilmayan cogu gem bu sekilde ise yarar hale gelir. Detonate falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 vaal gemler efsane, böyle ultimate skill gibi çoğu vaal power siphon bütün ekrana atıyor power siphonu mesela. ambush da chaevron nikim. tatlı kıslar eqlesin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Ya 2.0 patchi gibi birşey olmuş bu. Guide gibisinden birşeyler yok mudur hiçbir halt anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 neyi anlamadin Tori sor anlatalim. invasion da actim tekrar. Baya zor olmus yahu. Kapidan ciktim direk act 3 unique mobu karsiladi sdfsd Hit effect degismis cold lightning falan vurunca daha guzel bir animasyon olusuyor moblarda. Hos olmus o. Shrinelar gelmis diablodaki gibi. Regen, diamond falan gordum simdiye kadar. Yeni quiverlar baya guzel olmus lazimdi boyle statlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 eh vaal gemler cok islevsiz gibi geldi. Chargelarin dolmasi cok uzun sure aliyor kullandiginda damage output u cok dusuk. Belki immortal call iyidir denemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 ya fps problemleri falan çözüldü mü? oynamak istiyorum da makine odun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 fps problemi hiç olmadı ,nedir bilmiyorum da desync aynen devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Harbi lan bu oyuna ne FPS problemi? Benim HD4000 ekran kartlı iş laptopumda bile çatır çatır çalışıyor, hesap makinesiyle mi oynamaya çalışıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ya bende baya bir exalted orb birikti. Csgo weapon skinine keyine falan tradelerim isteyen olursa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Flassh said: ya fps problemleri falan çözüldü mü? oynamak istiyorum da makine odun gölgeleri kapatmayı falan denemiş miydin çünkü cidden gölgeler dışında oyunda bilgisayarı zorlayacak bişey yok gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Tori said: Ya bende baya bir exalted orb birikti. Csgo weapon skinine keyine falan tradelerim isteyen olursa :p höyt, arka sayfanın son mesajı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Aktif oynayan kimler ambushtayım ben, single playera bağladım iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 buna sardım bu sıra. 77 level yaptım bir tane. ölünce acayip içime oturmaya başladı. 66-68 maplerini yapıyorum hala korkudan :D unique çöp doldu stash, atmaya kıyamıyorum, satmaya da üşeniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Bu gece yeni expansion ,server reset geliyor ,oynayacak var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar