Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Haydi akşam olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ne kascaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ben raider ngamahu kasıcam ilk çar. bu arada level kasraken anarşi stoneları kullanmak mantıklı olacak galiba çünkü exilelardan full set çıkıo ya iyi sarı çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 pizza sticks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Ne kascaz ne kascaz indirin bi path of building gear / skill / itemları koyun dpse bakın hoşunuza gittiyse gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Herşeyi devletten beklemeyin arkadaşlar!!!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ad4m bize güzel bi build yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Tarzın ne babuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ummmmm, pıçakçı? poe muhabbetlerine dahil olmaya çalışırken ben: http://i.imgur.com/VAeA885.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 11 de başlayacak dimi, teşekkürler akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Claiborne said: ummmmm, pıçakçı? poe muhabbetlerine dahil olmaya çalışırken ben: http://i.imgur.com/VAeA885.jpg Yavrum poe olarak değil h&s mantığında ne seviyon dual wielder 2hander totem/miner/trapper , spell caster, YUMRUK YUMRUĞA vs vs vsvs vsvsvsvsvsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 HAZIR MIYIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 totem güzel ama karar veremedim flameblast mı bladefall mu bi de arkada senin söylediğin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Warchief ya da flameblast oyna. Warchief daha budget safe istiyorsan chieftain agresif istiyorsan berserker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Ben summoner oynamayı düşünüyorum, esasen oynamayı düşünüyor muyum emin değilim, karakter oturana kadar ki süreç beni çok darlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 bende ice nova oynamayı düşünüyorum ama witch mi yoksa templar mı olsam karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Budget/safe witch full dps templar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Ben olsam templar olurdum hala vinkthara nerf gelmedi reflect meflect hak getire :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 aynen , ele base melee templar yapcam ben item derdi de yok hem bi vagan dagger cözüyor charı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Pis bir fakirseniz flame blast. Has yigitler için tabula rasa CoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 flame blast iyi ya hem başlangıç hem late için. üzerinde 1-2 ayarlama yapınca clear speedi falan da düzeliyor. geçen sezon aşık oldum ben tam bir tembel buildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Solo oynarken iyi. Grrupla oynarken sen stackleyene kadar Millet temizliyor. Ama baya op skill. Blade vortex daha efsane tabi. Vaal pact ile olme riski yok moblarin arasina yurek yiyip dalabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Bu arada Atlas sisteminde bir değişiklik var mı yoksa gene haritaları bilerek açmadan mı takılacağız? https://www.youtube.com/watch?v=vTMcLP9aQrA&t=118s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ya ben atlası rastgele açıyorum ama bilemiyorum bu şekilde zarar mı ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 çoğu kişi öyle yapıyor en başta, sonra o haritaları atlastan geri çıkarabilmek için servet harcıyor. C tier haritayı yapmaktansa hiç yapmamak daha iyi hatta Blerin bile bir çoğu dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar