ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Adam hep yanlış baseler üzerinden gidiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ya zaten çılgınlık orda abi. total res 160 rolliyceksin (ki all res 40 zaten) ele dmg 40 rolliyceksin gidiceksin 60 mana rolliyceksin küfür gibi. ama genede kullanırım ben bunu. böylesini de görmem zaten daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Şu oyunu bi' benbeceremiyorum galiba ya. Breach'de iki karakterim var. Biri lvl82 Ranger. Lightning Arrow oynuyorum. Yetmedi, Shadow açtım lvl77 oldu. Frost Blade+Frenzy oynuyorum. Yok abi, pıt diye ölüyorum map 8-9 civarı bazen. Şu survival işini beceremiyorum oyunda. Splinter bilmemneleri açıyorum, onlara da yeto kalıyor. Tabii gear meselesi ama stash'de 2 ex orb ve yanındakileri de toplasan 2 ex anca eder malzeme var. Poe.trade'den düzgün bir şey almaya kalksan 1ex'ten başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 http://i.imgur.com/TNO8vtm.jpg cold res :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Selamisahin said: Şu oyunu bi' benbeceremiyorum galiba ya. Breach'de iki karakterim var. Biri lvl82 Ranger. Lightning Arrow oynuyorum. Yetmedi, Shadow açtım lvl77 oldu. Frost Blade+Frenzy oynuyorum. Yok abi, pıt diye ölüyorum map 8-9 civarı bazen. Şu survival işini beceremiyorum oyunda. Splinter bilmemneleri açıyorum, onlara da yeto kalıyor. Tabii gear meselesi ama stash'de 2 ex orb ve yanındakileri de toplasan 2 ex anca eder malzeme var. Poe.trade'den düzgün bir şey almaya kalksan 1ex'ten başlıyor. Ilk 1-2 karakteri kendi kafana gore yapma. Bi suru hazir build var beginner friendly onlardan birini sec onka takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Şu oyunun en singleplayer op classı hangisi bı oyunun direk poe virginiyim max lvl 15 kastım işte witch gibi bişi yokmu düzgün bi sorcerer gibi mass aoe okutan bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 gear olduktan sonra herşey op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Her classla yapabilirsin o istedigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Al bak tam istedigin sey bu senin https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1744618 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Content Update 2.6.0 Balance Changes https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1837149 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Leech buffları gösteriyorki 3.0 da vinktharın yine 2 kullanımlık yapıp leechini %1-2 aralığına düşürecekler. Yazdım dursun burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 silsinler toptan ya onu. dying sun da silsinler hatta asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 blade flurry nerfi kötü oldu ya. sezona asassin bf ile başlıycaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 İstedikleri kadar nerflesinler mekanik olarak iş yapar o skill canını sıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Kaç gündür theorycraft yaaptığım build öldü ya aoe ve pyre nerfü ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Eh poe oynuyorsun patch notes gelmeden atlamican hacıt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 bu topikteki muhabbetleri anlamak için oyunu ne kadar oynamış olmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 2 hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Oyundaki problem yeniysen araştırma yapmadan, rehberlere bakmadan dalıyorsan.. Fazla vakit kaybediyorsun. Bir yerde 6 saatde 70 olmaya çalışanlar, diğer tarafta 1 hafta oynayıp 70 görmeyenler... Ben de yeniyim. Araştırarak oynarsan 1 hafta yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 bi build bulup act4 bitene kadar oynamıştım işte, yeni sezonla düzgün başlıycam. fakat 6 saatte 70 olmak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Asil act4 bitirene kadar oynamak nedir. Oyun merciless bitirip map islerine girince basliyor asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Claiborne said: bi build bulup act4 bitene kadar oynamıştım işte, yeni sezonla düzgün başlıycam. fakat 6 saatte 70 olmak nedir? işte yaptığın yanlış olmuş. Build bulup oynarsan, oynadığın hiç birşey anlamazsın. Build bulup, build ile kasacaksan, oyun mekaniklerini, ne nasıldırları, nelerde vakit kaybetmemek gerekiyor.. bunları da araştırmak gerekir. Build bulup oyuna dalarsan, oynadığın hiç birşey anlamadan yaratık kesersin. Sonunda sıkılıp bırakırsın. 6 saatde 70 e kasmayı netde görebilirsin. Hatta gerçek zamanlı videoları bile var. Olay kısaca: Hiç bir şeyle uğraşmadan, sadece gerekli görevleri yaparak ilerlemek. Çok kalabalık yaratık yoksa ve 4 taneden fazla mavi yoksa yola devam ediyorsun. Bu şekilde ilerleyince girdiğin her harita senden 3 lvl kadar yüksek oluyor. Haliyle hayvan gibi xp veriyor. Aradaki farkı genelde 3-4 lerde tutuyorlar. Girdikleri harita kendilerinden 5seviye yukarı ise xp az geliyor sanırım (wiki de hesaplaması vardı). Adamlar neden zırt pırt alt karakter açıyor sanıyorsun? adamlar bir yandan muhabbet ederken, diğer yandan kendilerini zorlamadan 8-10 saatde 70 oluyor (yarış yapanlar 6 saatde 70 olmaya çalışıyor.)... Mesela: Sezon başldığında, ucuz yollu yüksek haritayı hızlı dönebilen karakter kasıyorlar. ilk 10-15 gün onunla takılıp, yapmak istedikleri buildin eşyalarını topluyorlar. Kalan 3 ay oynamak istedikleri karakterle takılıyorlar (nasıl olsa kasması 10 saat :P ) herneyse araştırırsan anlarsın ne demek istediğimi. şunu not düşeyim: Ben de yeniyim. Bu yüzden verdiğim bilgilerin yanlış olabileceğini unutma. İnternetden sağlamalarını yaparsın. Araştırırken gördüğüm şeyleri aktarmaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 ben israf olmasın diye bütün mobları kesiyordum mesela sdfsdfsd dediğim gibi yarım yamalak bi char oynadım geçen sene falan şimdi düzgün başlıycam. bakarım rehberlere teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Bir auction house ne güzel giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Ya Çin'de ingame ah var ama prop a değer veremion binlerce item arasından iyiyi bulmaya çalışıyon. Bu mantık bize gelirse ben bırakırım oyunu çünkü poe.trade olmadan oynamak tam bir kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar