Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

trade biliyorumda.. hiç bir şey satmaya çalışmamıştım. Öğrenmek için takılıyordum (sadece satın alıyordum). poe.traden fiyat çekip, gösteren bir eklenti zannettim
(makro olanı biraz tırt. kısayol ile kontrol ettiğinden vakit alıyor. Yeni oyuncu olduğumdan "iyi gibi görünen" herşeyin fiyatına bakıyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle çalışıo premium stash tab alırsan şu rengini adını değiştirebildiğin tab ona sağ tıklayınca menu açılıyor orada ya sayfadaki her itemın değeri budur ya da her itemın kendi dğeri vardır die seçenekler var seçion oraya yazdığın şey poe.trade e gidio.

Ancak muhtemelen kaldıracaklar onu long termde in game auction gibi bişi gelecek gibi ama daha yakın deildir.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl kullanıldığını felan biliyordum ama böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum.
açıklama için teşekkürler.

AH cidden iyi olur. Hani oradan almaya gerek yok, listeleme oyun içi olsa bile kafidir. En azından "addon" desteği gelir ve mmo lardaki gibi 1 kez taratır, düşen eşyanın fiyatını uzun uzun kontrol etmeden görürüz :P. Gerçi bu adamların umrunda olmayabilir. Yeni oyuncuya yönelik biraz. Eski oyuncular zatne statlara bakın anlıyordur ne iyi ne değiol :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi safe build denilen (Gelebilecek herhangi bir nerften etkilenmeyecek ya da ölmeyecek) Contagion/ED - EQ - FlameBlast totem - FB Warchief totem - tornado shot şunlar ilk aklıma gelenler hem budget gear hem end game gearla scale olabilenler.Tüm contenti sololayabiliyorlar iyi gear ile.
Sosyal ağlarda paylaş

leech olmayan buildle endgame bosslar zor sanırım . vaal temple da mapı sorunsuz bitirip bossa geldim 6k life var bi vuruşta aldı bitanesi zaten 3 tane eleman var öldükçe yerde kocaman dot veren alan bırakıyolar 2 sini kestim 3. ye yetemedim.zaten 1 sn oyun donsa ölüyorum.bana da yeni lig için güzel bi build lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bişi yok full facetanking yapacam diyorsan leech/vp kombosu belli bir hp/es oranından sonra işe yarıyor yani 1s yemiyorsan berserker ile canın zaten hep full.Berserker değilsen de vinkthar ile yapıyorsun aynı şeyi + %50 dmg boost ile.
Totemler conta/ed falan hep dodge/kite üzerine buildlar. Ha diyorsan facetanking varken ne işim olur lan kaçmakla kovalamakla o zaman howa bf/st, dual scourge bf, pathfinder bv oynayacaksın ama hiçbiri lig başı için iyi bir build değil çünkü pahalılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameblast totem yaptım hatta 100%+ casting speed de aldım ama yok ya çok bayık oynaması. Tamam safe bült, bazı breachler hariç dümdüz kesmece falan da o hantallıktan rahatsız oluyorum ben.

Bu contagion bültler nasıl oluyor poison patlatmaca falan dotla mı kesiyorsun? Bosslar da sıkıntıdan kanser olup ölüyorlar heralde?
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen packleri conta/ed ile poison spread edip kesion bosslarda da dot dot dot kanser olup ölüyorlar en safe versionu occulist/bow full es recharge build 1 sn de falan es recharge oluyor ve bu başlayınca dmg yesende efekti silinmiyor vs. parayı bulunca da LL versiona geçiş yapıyorsun +4 empower falan fişman önü açılıyor iyice.
Bana göre eeeeen bayık build ed :D youtubedan bi kaç şeypır videosu izleyin ona göre rolleyin yani atlamayın hemen :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya geçen lig 11k es ile tek yediğim oluyodu. self cast flameblast taunt totem le düşmanı oyalayıp çakıyodum ama bazen çat diye ölüyodum.bi de lag var lanet olsun çözemedim breach filan yalan oluyor.belki de lagdan ben tek yediğimi sanıyorum bilemicem.

fb warchief totem demişsin. oynamadığım bir build aslında bunu deneyebilirim başlangıcı çok pahalı değilse.bir bakayım ben buna sen yine tavsiye edeceğin şeyler varsa yaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu lig legacy düşecek.Bence en baba build olabilir fb warchief ~%1000 fb düşerse yeni steel ringler falan öttürür yani. Ben 2 lig öncesi oynamıştım o zaman bile normal atziri phase aralığı 4 salise über 2-3 sn falan sürüyordu.
Bunu oynayacaksan kesinlikle berserker oyna HC oynamayacaksan.

Şu yeni treshold jewelları görünce muhakkak bi tane EK kasarım dedim sanırım onla başlicam lige. Shadow ya da pathfinder EK/poison giderim muhtemel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...