BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 hmmm voltaxic entresanmış ya ama bi yandanda templatenin olayı brotherhood alıp dmgın yarısını colda cevirmek reflect packte voltaxici secip yuzugu cıkarmak lazım oda yok aslında da euahuhafhus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 heirloom var mı la aceba monk ne armor giyiyo? chain vardı heirloom galba bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Heirloom? Lvlı seninle artan item diyosan öyle bişey yok oyunda. Düşük lvl epixleri kasada tutacaksın işte. Misal spark bow verdi bana bi tane sağolsun, aoe ile packlere oneshot ata ata gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 BonePART said: Merak ettiğim bir şeyt sorucam arc witch olarak reflect elemental dmg olan mobu nasıl oldurucem ben ölmemeyi geçtim nasıl oldurucem yane wandla atatack mı yapcam purity of lightning, lightning flask, life leech+vaal pact. bi de o kadar sorun oluyo mu ya reflect hala ? şimdi sadece rare mobun kendisinde var diye biliyorum, eskiden etraftaki moblara aura olarak veriyodu reflecti, dikkat etmezsen arc'ı tek cast edişinde ölüşünü izliyodun arc sekerkene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 10k hp ile hala tek yiyorum reflectte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 %13 reflect rare map var isteyen var mı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 tier ne neye reflect? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 t3 phys ben giremiyorum direkt reskill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 t3 mü yaparsın ya physical to lightning gem tak armor pot al yanına 2 tane affixinide %90-100 armor yap varsa bide arctic armor gem yaparsın diye düşünüyorum. Tabi vaal pact yoksa yine zor. physical elementale göre tolere etmek daha kolay özellikle low level maplerde çok daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 t3 ne abi vendora sat sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Lightning coil var efsane armor bir de en önemlisi endurance charge +3 enduring cry ile her türlü tolere edilir ya o levelda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 phy to light + vp kurtarır phy reflecti problemsiz ya da en basiti phy to light + light strike %100 convert eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 BonePART said: heirloom var mı la aceba monk ne armor giyiyo? chain vardı heirloom galba bende olm yanlış yere atmışım mesajı eauhehuauhea hs topikine atıcamtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 poe.trade de bot falan mı var ya bazen yanlıslıkla bazı uniqleri b/o 1c tab ına falan koyuyorum anında 4 5 kişi spamlıyo ver bana ver bana diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 lvl 80 t11-12 mapleri rahat farmlıyorum ama şu merc lab gözümde öyle büyüdü ki girip oyundan soğumak istemiyorum enchant tı son ascend point ti falan mecburum gerci ama bakalım ne olacak lvl 78 im suan 85 gibi girerim muhtemelen Atziri rahat farmlamak için son pointi almam lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Flassh said: poe.trade de bot falan mı var ya bazen yanlıslıkla bazı uniqleri b/o 1c tab ına falan koyuyorum anında 4 5 kişi spamlıyo ver bana ver bana diye indexerı var evet görmüştüm bi ara keywordleri girion ederinin dibindekileri gösteriyor şak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 winds of change ime vaal attım bok oldu, sildim tekrar oyunu bu bahaneyle dfghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Lan ahhahah sanki atziri's acuity e basmış tribe gel yenisini alsaydın 10c falan skdjfhsdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 gaming sektörü böyle bir nefret aşk tutkusu görmedi asdas Sparkcaster said: winds of change ime vaal attım bok oldu, sildim tekrar oyunu bu bahaneyle dfghd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 lab gircekler icin bu gun süper lay out var. Kaçırmayn merc yaptım 4 kere enchantlar icin max 15 dk suruyo bir tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 hc çok zalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Rarity: Rare Vortex Mark Angelic Kite Shield -------- Chance to Block: 22% Armour: 150 (augmented) Energy Shield: 67 (augmented) -------- Requirements: Level: 60 Str: 70 Int: 134 -------- Sockets: B B -------- Item Level: 68 -------- +12% to all Elemental Resistances -------- 39% increased Armour and Energy Shield +25 to maximum Life +14% to all Elemental Resistances +16% to Fire Resistance +18% to Lightning Resistance 12% increased Stun Recovery +16 to maximum Energy Shield Bu item baya iyi de3ğil mi bana mı öle geliyo. Shield bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Elreonu lvl 8 yapmak 1 ay surecek heralde ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Yeni karakter acip onlarla gorev yapsak gelir mi xp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar