Luriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 rangei dışına tıklayınca atmıyor galiba flame dashi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 faster casting yaparsan o durum ortadan kalkar. action verdiğinde animasyon sonuna kadar bekliyor. spamlerken sürekli queueluyorsun haliyle. faster casting koyarsan engellemez ama base speed'de olabiliyor dediğin. 60'dan sonra kesin loot filter kullanmaya başlayın. bu arada flame dash yerine lightining warp muydu neydi onu kullanabilirsin veya daha güzeli dagger veya sword kullanıyorsan whirlwing blade + faster attacks movement için kullandığın abilityde faster casting veya attack olması gerekiyor yoksa çok yavaş. eğer normalde traplere ölüyorsan ya baya kötüsün ya da karakter çok kırılgan olmuş demektir. ondan biraz hp veya es aban. normalde her şey cızbız yakıyorsun zaten sorun değil ama merciless'de olaylar değişiyor. yine öldürüyorsun ama öldürme hızın düşüyor, öldürme hızın düşünce tanklemek zorunda kalıyorsun yeterince survival yoksa 1 shot ile ölmeye başlarsın. casterlarda o dengeye çok dikkat etmek gerek. normal ve cruel easy mode tarafları oyunun, merciless'de kesinlikle survival gerekiyor. merciless'a kadar her şeyi sana ulaşmadan öldürdüğün için survival çok gerekliymiş gibi hissetmiyor sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Ben sildim oyunu müthiş zamanımı yiyor gsdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 tatlı sular kendini belli etmeye başladı https://fs02.androidpit.info/a/99/52/gaaaay-widget-995294-h900.jpg ULAN MADEM BIRAKACAKTIN BENDEN NEDEN GEM ALDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Abi şöyle özetliyim. Sanki lag varmış gibi oynuyorum oyunu. 100 ping var maksimum. Ama mesela koşma komutu verdim. Q spamladım (flame dash) kosmaya devam ediyo dash atmıyor. Dediğim gibi dotadn alışkanlık tp skillerinini priority almasını beklliyorum yane kosarken blink atınca zıplasın bekliyorum olmuyo. Bugün olmadı video ceker gosteririm dne demeye çalışıyorum. Yani karakter durup beklemiyo kosmaya devam ediyo beni sinir eden o. Alısamadım bi türl. Bide hacı traplere ölme sebebim anasınıs satıyım tp basıyorum zıplamıyo o sırada HP akıyor. 1.8 k hp felan var 600 de shield iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 range'ın dışına basıyorsun, range'e girene kadar koşuyor işte shift ile basarsan, range dışındayken yaklaşıp cast etmeye çalışmaz, direkt o yöne doğru cast eder. yaşadığın sorun ortadan kalkar direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=2fe8XQLnk_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 BonePART said: Abi şöyle özetliyim. Sanki lag varmış gibi oynuyorum oyunu. 100 ping var maksimum. Ama mesela koşma komutu verdim. Q spamladım (flame dash) kosmaya devam ediyo dash atmıyor. Dediğim gibi dotadn alışkanlık tp skillerinini priority almasını beklliyorum yane kosarken blink atınca zıplasın bekliyorum olmuyo. Bugün olmadı video ceker gosteririm dne demeye çalışıyorum. Yani karakter durup beklemiyo kosmaya devam ediyo beni sinir eden o. Alısamadım bi türl. Bide hacı traplere ölme sebebim anasınıs satıyım tp basıyorum zıplamıyo o sırada HP akıyor. 1.8 k hp felan var 600 de shield iste. abi sana dedim ama onu shift+Q ile basican skilli. düz q basmayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 onlada olmuyor aga oeef neyse fraps kurıyım cekiyim video gorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Bu adama 50 kez spell dagger kullan whirling blades / FA ile ak ortamlara dedim ama dinletemedim yahu. Bende arc oynuyordum whirlingsiz clear speed yarı yarıya düşüyor yani. inatla oyundaki en gereksiz movement skillini kullanıyor sdf (rangeden dolayı) Zaten whirling o kadar op bir skillki alışınca bırakamıyorsun bi daha her classa takmak istiyorsun falan ehuahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 sanırım demek istedigini anladim. Dotada rts mekanigi var baktigin yone cast ediyor yada tıkladigin yere. Burda curser nerdeyse ordaya cast ediyor movement skillerini belki ondan alisamamissindir. whirling blade güzel de o kadar da op durumu yok ya. Flame dash daha cok isime yarıyor benim cunku boslukları falan WB ile gecemiyorsun. Hız icin zaten ekstra movement speed modlu quicksilver+%30 movement speed bot olacak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Hayır gearda yok gem levelda end game olsan diyecem warp / less duration / fc ile oyundaki en saçma rangee sahip teleportunu kullan ama quality level gem olmadan çok uzun cast süresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Ayrıca çok rahatsız ediosa koşma durumu click yerine key kullan w mesela sorununu çözer muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 denicem akşam işte farklı kombinasyonlar cruel labirent yaparkan ana bacı küfretcem gene kesin hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 flame dash baya kötü abi, ben de denedim ve pişman oldum. go go go whirling blades. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Hiç kasma abi bitir merciless gear çek sonra yaparsın rahatça kaçmıyor lab şu aralar dc falan deli eder ben 2 kere boss ölecekken 1 kere enchanta tıklayınca dc yedim sonra cumartesi gecesi yaptım ertesi gün tatil diye yoksa hayattan soğutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 whirling blades mob target mı istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ya 56 felanım moblarla bossla sıkıntım yok olmaz zannımca yane bakalım denerim 1 kere ölmezse boss kasmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 nope https://www.youtube.com/watch?v=CMlxyp6Juts büle cruel lab baya zor, ilk olarak o güne ait özelliklere bak, eğer moblarda +%X dmg varsa kesinlikle girme. boss zaten default 60-70% vuruyor, üstüne bir de mapten +dmg geliyorsa one shot çekiyor üzüyor. 65'den önce gitme, ayrıca tek başına da gitme. taşıyacak biriyle git. 3. trial caster için cidden zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Hayır bastığın anda seni ileri itiyor baktığın yönde force staff misali dotadan damage atan versionu RGG dagger yap whirl - faster attack - fortify tak moblara vurunca %20 dmg reductionda alırsın mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ok o zaman 70 felan olana kadar takılırım yada yakalarsamn biriyle girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Sparkcaster said: Ben sildim oyunu müthiş zamanımı yiyor gsdgsg artan vakitte başka oyunlar oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Merak ettiğim bir şeyt sorucam arc witch olarak reflect elemental dmg olan mobu nasıl oldurucem ben ölmemeyi geçtim nasıl oldurucem yane wandla atatack mı yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Max spell block maximum resist ya da voltaxic bow alıp 0 reflect yiyecen 2 side çok zor alternatifler yeni biri için o yüzden es geçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2016 max resist dediğim 75 değil bu arada onunda üstüne çıkacaksın vaal pact ve yeterli life leech olmadan yine reflect packinde one shot yersin muhtemel en safe voltaxic ama onu da şuan alabilecek currencye sahipmisin bilemem.Dediğim gibi en temizi uğraşmamak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar