Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Sam

Öne çıkan mesajlar

faster casting yaparsan o durum ortadan kalkar. action verdiğinde animasyon sonuna kadar bekliyor. spamlerken sürekli queueluyorsun haliyle. faster casting koyarsan engellemez ama base speed'de olabiliyor dediğin.

60'dan sonra kesin loot filter kullanmaya başlayın.

bu arada flame dash yerine lightining warp muydu neydi onu kullanabilirsin veya daha güzeli dagger veya sword kullanıyorsan whirlwing blade + faster attacks

movement için kullandığın abilityde faster casting veya attack olması gerekiyor yoksa çok yavaş.

eğer normalde traplere ölüyorsan ya baya kötüsün ya da karakter çok kırılgan olmuş demektir. ondan biraz hp veya es aban.

normalde her şey cızbız yakıyorsun zaten sorun değil ama merciless'de olaylar değişiyor. yine öldürüyorsun ama öldürme hızın düşüyor, öldürme hızın düşünce tanklemek zorunda kalıyorsun yeterince survival yoksa 1 shot ile ölmeye başlarsın. casterlarda o dengeye çok dikkat etmek gerek. normal ve cruel easy mode tarafları oyunun, merciless'de kesinlikle survival gerekiyor.

merciless'a kadar her şeyi sana ulaşmadan öldürdüğün için survival çok gerekliymiş gibi hissetmiyor sadas
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şöyle özetliyim. Sanki lag varmış gibi oynuyorum oyunu. 100 ping var maksimum. Ama mesela koşma komutu verdim. Q spamladım (flame dash) kosmaya devam ediyo dash atmıyor. Dediğim gibi dotadn alışkanlık tp skillerinini priority almasını beklliyorum yane kosarken blink atınca zıplasın bekliyorum olmuyo. Bugün olmadı video ceker gosteririm dne demeye çalışıyorum.

Yani karakter durup beklemiyo kosmaya devam ediyo beni sinir eden o. Alısamadım bi türl. Bide hacı traplere ölme sebebim anasınıs satıyım tp basıyorum zıplamıyo o sırada HP akıyor. 1.8 k hp felan var 600 de shield iste.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Abi şöyle özetliyim. Sanki lag varmış gibi oynuyorum oyunu. 100 ping var maksimum. Ama mesela koşma komutu verdim. Q spamladım (flame dash) kosmaya devam ediyo dash atmıyor. Dediğim gibi dotadn alışkanlık tp skillerinini priority almasını beklliyorum yane kosarken blink atınca zıplasın bekliyorum olmuyo. Bugün olmadı video ceker gosteririm dne demeye çalışıyorum.

Yani karakter durup beklemiyo kosmaya devam ediyo beni sinir eden o. Alısamadım bi türl. Bide hacı traplere ölme sebebim anasınıs satıyım tp basıyorum zıplamıyo o sırada HP akıyor. 1.8 k hp felan var 600 de shield iste.

abi sana dedim ama onu shift+Q ile basican skilli. düz q basmayacaksin
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adama 50 kez spell dagger kullan whirling blades / FA ile ak ortamlara dedim ama dinletemedim yahu. Bende arc oynuyordum whirlingsiz clear speed yarı yarıya düşüyor yani. inatla oyundaki en gereksiz movement skillini kullanıyor sdf (rangeden dolayı)
Zaten whirling o kadar op bir skillki alışınca bırakamıyorsun bi daha her classa takmak istiyorsun falan ehuahsd
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım demek istedigini anladim. Dotada rts mekanigi var baktigin yone cast ediyor yada tıkladigin yere. Burda curser nerdeyse ordaya cast ediyor movement skillerini belki ondan alisamamissindir.

whirling blade güzel de o kadar da op durumu yok ya. Flame dash daha cok isime yarıyor benim cunku boslukları falan WB ile gecemiyorsun.

Hız icin zaten ekstra movement speed modlu quicksilver+%30 movement speed bot olacak yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

nope

https://www.youtube.com/watch?v=CMlxyp6Juts

büle

cruel lab baya zor, ilk olarak o güne ait özelliklere bak, eğer moblarda +%X dmg varsa kesinlikle girme. boss zaten default 60-70% vuruyor, üstüne bir de mapten +dmg geliyorsa one shot çekiyor üzüyor.

65'den önce gitme, ayrıca tek başına da gitme. taşıyacak biriyle git. 3. trial caster için cidden zor.
Sosyal ağlarda paylaş

max resist dediğim 75 değil bu arada onunda üstüne çıkacaksın vaal pact ve yeterli life leech olmadan yine reflect packinde one shot yersin muhtemel en safe voltaxic ama onu da şuan alabilecek currencye sahipmisin bilemem.Dediğim gibi en temizi uğraşmamak :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...