Goering Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 blackmamba'nın liste'den seçebilirsiniz. ben bu sefer Venom Gyre başlayacağım gibi Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 ganguşcum manni2 diye bir adam var ssf oynuyo direk onun leaguestarterla başla ne oynarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Geçen lig poison trapper olarak başlayıp neredeyse sıfır uğraşla herşeyi keserken bi noktada gameplayden bayıp bırakmıştım. Bu lig de tam tersini yapmayı düşünüyorum, tamamen non meta bült yapıp hiç bişeyi kesemediğim için bırakmak asd. Şöyle doryani's fist conduit battlemage's cry kombosu yapsam ama daha çılas bile yok kafamda, heralde düz elementalist en iyisi olur gibi. Accuracye gerek yok, elementalist base shock + manayla shock effect scalelamak mümkün falan. E doryaninin yavaş attack speedi de conduit in cast speed trigger cooldown una çok uygun derken biraz poblansa bence kağıt üzerinde çok iyi görünüp saç baş yolduran bi bült çıkartabilirim kendime güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Bu lig oynamamak nasil olur acaba? Oynamadigim her lig cok eglenceli cikiyor icimde ukte kaliyor (bkz harvest ve synthesis). Insan gibi de oynamiyorum bir de, her lig 200 250 saatten fazla zaman gomuyorum oyuna. Is guc arasinda baska hic bir seye vakit ayiramiyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 lig mekanigi averaj da, trade dengeleri fresh olacak bu sefer bakalim nasil olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Olm nesi fıreş bi jewelry slam ucuza gelecek, iyi rollu uniqueler de pahalı. Exaltla divine yer değiştirse ne değiştirmese ne, biz fakirlere trade yine çahos üzerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Poison animate weapon cok pis bufflanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 spectral shield throw da trickster uzmez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 tekrar belirteyim, bu başlığın multiplayer kısmına gitmesi daha dogru, hem aktif oyuncuları var hemde devamlı canlı tutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2022 (düzenlendi) On 19.08.2022 at 09:10, Goering dedi ki: ben bu sefer Venom Gyre başlayacağım gibi Gizli içeriği göster blackmamba= deadeye venom gyre basladim leveling cok kolay degildi, en zor lvl'lanan class'lardan bence. acilmasi icin 3. lab'i bitirmek lazim - tailwind fln veriyor. lvl 72 oldum (ztn lab3 = lvl 69 yaziyordu) levellarken: 1) splitting steel 2) spectral helix yeni yeni toparliyorum, sevmezsem Lightning strike roll'larim - bundan geciliyor... venom gyre tam olarak lvl 70 gibi geciliyor - su an ideal build'dan uzagim 5L yapamadim simdilik: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/kertenkel/characters?characterName=VenomKalan Ağustos 20, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Oyunda heist ve expedition dışında mantıklı farm yapılacak bişi kalmamış. Map ve kalandra dropları feci kötü. Smooth bir başlangıç ama top 5 worst e girecek kadar da sıkıcı bir lig olmuş şuan ki hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 evet, bayık bir lig... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Normalde reddit ağlama duvarı olurdu bu defa forum da aynı şekle dönmüş what we are working on postu 70 sayfayı geçmiş millet yardırmış falan. Archnemesis moblar saçma sapan durumda bu adamlar neden mekaniği olmayan mobları pinnacle bossuymuş gibi olsun diye kasıyorlar gerçekten mantık yürütmek zor. talisman 2.0 oldu bu iş. Muhtemelen chris dizayn etti o ligi tıpkı talismanda olduğu gibi 10 yıl sonra silerler ya da kabul edilebilir duruma gelir sdf. Tune edilmesi de çok zor 500 tip mob var hepsinin farklı skilleri var. Flicker atan x moba hasted, still-infused combosu geldi mi uber tank buildin yoksa passla geç manasız onunla uğraşmak ölme riskinde çok yüksek falan. Hayır tank isen 5 dk uğraşıyorsun çöp loot için aşırı manasız. Böyle sıkıcı lig mekaniği olunca da 2 hafta grand fix patch bekleyesi de gelmiyor insanın. Ama bu lig erken gelir muhtemelen streamerlar dahil herkes yardırmakta. eyyorumlamam buğaddar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 dropladım ben de hiçbir mekaniğin tadı yok archnemesis yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 (düzenlendi) Ayrıca redditte 3k+ reply var postta hala vote 0 görünüyor muhtemelen bir 5k down vote var alsdkjsdfklj ps : konusu da varmış Ağustos 22, 2022 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Ya aptal puşt lootu nerflemiş harvesti yok etmiş bir de utanmadan patch notlarında bunları gizlemiş bir de salak salak post atıyor komedi şu ligin hali. millet para vermek istiyor üstüne 3.13 ü oynamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Bu kadar boktan değişiklikleri de oyunun en ikonik karakterlerinden birini kullanarak yapmaları -_// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 sabahtan beri herkes isyan bayrağını çekmiş lol, geri alırlar değişiklikleri yoksa devasa retention gider bu lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 On 19.08.2022 at 15:52, deadwoll dedi ki: Bu lig oynamamak nasil olur acaba? Oynamadigim her lig cok eglenceli cikiyor icimde ukte kaliyor (bkz harvest ve synthesis). Insan gibi de oynamiyorum bir de, her lig 200 250 saatten fazla zaman gomuyorum oyuna. Is guc arasinda baska hic bir seye vakit ayiramiyorum sonra. Oynamamaya karar vererek ne iyi etmişim sldkfjgl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 ben oynuyorum ya, OP cikti build - Venom gyre deadeye mapping ve tarzi baya zevkli: https://poe.ninja/challenge/builds/char/maktoob711/CigarettesAfterSex jewel'lerle sacma damej Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 ilk R dalgası gelmiş item droplarla başlayan. Empynin ekibinin yayınladığı bırakıyoz k@nka böyle drop mu olur aq videosu işe yaramış demek ne kadar işe yaradığını da yeni bir video ile görürüz tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 ölecem ama oynamaya devam ediyorum auahua rf düzgün item yok farm lazım ama gittiği yere kadar sonra deneriz farklı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 RF'e nerf gelmediyse endgame'de en iyi build. İlk defa geçen lig RF Inq.la lvl 100 olduydum. Tabii ligin 2. haftası dolmadan düşen mageblood'ın da küçük bir katkısı olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 (düzenlendi) @deadwoll geldi bu sefer, fire trap için 25-30% gibi single target dps azalmış başka nerf görmedim sert RF oynayan da baya var yine ama bu lig loot baya kötü, chaos bile nadir düşüyor 3 divine düşürebildim. ilk posttan sonra çok iyi roll'lu "the covenant" düşürdüm. 4 divine'a sattım - lvl 89'a kadar taşıdı bir de 6-man party aşırı nerflemişler loot olarak - bir de zırt pırt ölüyorsun. (ben baya rando- oynuyordum) party buff'ları bir şekilde nerflenmiş anladığım... // divine 130C falandı (90C'den arttı) bugün belki 140C olmuştur, exalt 10C Ağustos 24, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2022 hardcore oynuyorum ben d2'den beri, öldüm çok kasamadım bir sıkıntı yoktu rf'de de piyasa biraz kötü başta çok zorladı en son bi ex düştü ama lvl 40ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar