Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 ya surv. yok daha ustumde 6L replica loreweave var. elimde "martyr of innocence" 5L _ 1ex'lik watcher eye mi alsam yoksa bekleyip 6L staff/chest mi alsam...? // o yaktigin 2.5 ex benim de icimi yakti, bende o kdr yok su ana hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 6 link önemli bence. Watcher's eye son dokunuş oluyor build enabling bir şey değilse, zaten öyle olan modların fiyatları kol gibi. Chest'i 6link bulabilirsin iyi resistli bir şey. Ucuza çok var. Martyr of Innocence de 2.2ex'miş. 3 ex civarına hallolur onlar. Survival'ı iyi olsa heist yap diyeceğim ama 10ex'lik gem düşürüp yolda ölürsen oyunu silersin sdf. Gerçi t16 crimson temple spamlesen 1-2 saatte kasılır 3ex. Orada çok iyi div. card'lar. He bir de delve'de bir noktadan sonra tatlı para var. Son 40 depth içinde 2 aul kestim, 3-4 tane faceted fossil düştü falan. 12-13ex geldi (gerçi aul amuleti açıp bok ettim, 6 ex'i orada çöpe gitti unid satsaydım 6ex'ti). Öyle canım sıkıldıkça girip 20k civarı sulphite'ı bitirene kadar koşuyorum. Normalde 12-13ex gelmez ama yine 250 depth civarı saatte 3ex falan rahat kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 hahahah sen diyince baktim delve'e ama sunu bile kesemedim, single target kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 @deadwoll kirac'tan kiyak geldi, twisted distant memory https://www.pathofexile.com/trade/search/Sentinel/d8pM9WOiJ PC? kac ex eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 15’ten falan koy. İki explicit de para eder. Yavas yavas dusersin satamazsan. 10ex’ten gelisine satarsin. Bu arada catalyst bas istersen physical modifierlar icin. Stat filterlayan olursa en yukarida ciksin seninki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 sagol 10ex'ten satabildim, ustumu basimi alabilecegim. quicef'i dinleseydim discord'da 2,5ex'e fln giderdi bir de cok random chestten x2 6L +3 all light staff dustu: bunlari da okutursam super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Abi fiyatlama cok basit aslinda awakened’da implicitlere bakacaksin, sonra explicitlerini tek tek ekleyerek fiyatlarini check edeceksin. Son olarak da ikisi bir arada kac kurus ona bakacaksin. Genelde o ringlerde fiyati explicitler belirliyor. Sana ikisi de cok guzel denk gelmis. Seismic trap ya da phys buildlerin alayi kullanir. Bir iki gun beklesen 5 6 ex daha fazlaya satabilirdin belki ama o zaman da firsat maliyeti olacakti kotu gearla oynamak zorunda kalacagindan. Stafflar iyi rakama gitmeyebilir bu arada, yazdigin rakamdan dusuk de olsa teklif gelirse okut direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2022 Keşke kenara bi hh koysaymışım, patch note'ları okudum şimdi de, 30 40 ex artar fiyatı hh'lerin (yazarken poe.ninja'ya baktım %71 artmış fiyatı skdgj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2022 Mageblood'dan sonra 2. büyük item geldi sdfdg armour recombinator'le elder helmleri birleştirdim: lvl 20 concentrated lvl 18 burning 113 life regen 30 more elemental dmg %80 inc. armour and energy shield Hem de bis base'e sdflkg. Bir de prefix açık, oraya da 70 life craftlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 İlk lvl100’umu kastim sonunda. 99-100 pure chayula rota yaptim. İlginc bir sekilde 15 breachstonela faln bitti (90 run) sentinel’lar bayagi xp boostluyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Depth 422'ye geldim. 5 tane Aul çıktı şimdiye kadar. Dümdüz aşağı iniyorum. İstatistik olarak kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2022 valla helal, RF buyuk iş yaptı bu lig. acayip itemler türüyor, reddit'te streamer şu chest'i atmış: Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Yuh o chest neymis oyle. Ben de deniyorum arada delve affixlerini falan kullaniyorum da bu baska bir seviye. Bu arada o mesaji yazdiktan 5 dk sonra 6. Aul’u da oldurdum. İsin aci yani bugune kdar sadece bir tane amulet dustu. Gerisi hep ring ya da helm (tanesi 2 ex). challange’lari yapiyorum, 23 oldu. Unique map icin doryani yapinca wingi de alacagim, sonra salarim herhalde. Boss challange’lariyla ugrasir miyim bilmiyorum. Challange’lar sacma sapan bu lig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2022 Delve 503'te the squire düştü Şimdi HH, ashes ve omni kaldı düşmesi gereken. Bu lig bir başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Ben 24 yaptım bıraktım ligi uğraşılacak gibi değil challengelar bu ligin 30 u önceki liglerin 39-40'ına eş değer. Sette aynı set zaten o çıkan alevimsi effectler 34534 tane auradan dolayı görünmeyecek zaten çileden başka bir şey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 40 ex gibi bir ücrete full set tamamlanır sanırım tft üzerinden. Basitleri kendiniz yaparsanız tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Ben de challengelardan pek haz etmedim bu lig, boost almak da istemiyorum. Sacred grove´da boss aramaca falan sacmalık. Çoğu da nonsense grind. Delve keyifli geldi öte yandan. 500 civarındayım, her yer faceted fossil. Doryani map’i de kendim düşürdüm. Bir kaç build denerim lig sonuna kadar. Gear olunca iyi eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Sen kendine extra challenge yapmışsın. Tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Her lig ssf gibi yapıyorum challange'ları tft kullanmaya bile bu lig başladım trade/craft için falan. Genelde 32-36 arasında bırakıyordum, geçen lig 38 yaptım. Bu lig de 26'dayım. Kalan 14 taneyi yapar mıyım bilmiyorum gerçi. Bugün bir kaç kez invitationları denedim de, infinite hunger'ın 21 stack challange'ını beceremedim. RF oynadığımdan kendimi öldüremiyorum sldfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2022 tft or gtfo sdf 1 tane skyforge al. ölmek istediğinde giy 1 tanede hpden giden bir pot al yanına (caustic prefix, doedres elixir) ya da coruscating elixir + caustic pot veya doedre = instagib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2022 Omni +1 arrow synth bow vs. alıp 1800 civarı omni'li trinity tornado shot build yaptım 80ex falan harcayıp (22m pob dps vardı), mageblood'ı da ekledim tabii. RF Inquistor'den sonra BERBAT geldi. Bu kadar op olduğunu farketmemişim. Lig başından beri rare modifier'lara falan hiç bakmamıştım, ne kadar kötüymüş hahadshk. Bu lig kesin bırakacağım, bundan sonra keyif vermez oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2022 Yeni lig başlıyor. Var mı starter build tavsiyesi? Chaos Dot build oynamayı düşünüyorum. Ed/Con Occultist iş yapar mı veya bane occultist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Bana da şöyle 1-2 haftalık bir build lazım, ne önerirsiniz? Bugüne kadar en fazla keyif aldığım buildler, Summoner Necro (Skelly) ve Bleed Bow Glad. Mekanikleri detaylı bilmiyorum, genellikle Red maplere geldiğimde baymış oluyorum. Trade işine çok girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 (düzenlendi) Poison conc. Raider’la (pathfinder da olabilir, bir kac varyasyonu vardi sanirim) hic trade yapmadan t16 mapleri temizlersin cok rahat bir sekilde. Bence oynamasi da bayagi eglenceli. Ssf endless delve’de 600 kusur depth ve 95 lvl yapmistim, hic bir seye ihtiyaci yok neredeyse. Ağustos 18, 2022 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2022 popcorn srs oynayabilirsin skelly beğendiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar