axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Crit seismic yerine poison seismic gitsem mi diyordum, ziz gidip vidyosunu yapmış efff... Gerçi öyle ihtiyaç duyduğu spesifik bi item falan da yok coated şarapnel hariç, sanırım ssf friendly olduğu için fiyatı tavan yapacak bişey yok gibi. Ama eğer yeterince para biriktirebilirsema ardımdan uydurduğum gerçek hipster bültüne geçeceğim : Crest of desire ashes of stars divergent energy blade (100% chaos conversion) str int stacking replica alberon cyclone. Ya da salla alberonu inquisitor CoC hexblast mesela, öfff o %300 added damage effectiveness ne biçim scalelanır full chaos energy blade damageıyla hımfıs hımfıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2022 İlk gün low level heist spamle currency'e doyarsın zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Ne var ki low lvl heistta? Kendi liginde ilk exaltedımı dışarıya taşıyamadan öldüm loot gibi düşürdüm falan, onun travması yüzünden bi defa bile grand heist blueprint bilmemne kasmadım liglerdir Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 We're going to try something new with character balance in this expansion. We're intentionally making no changes to character power. That means no nerfs, no buffs, nothing. Every single build and build guide made for Siege of the Atlas will work exactly the same in Sentinel. You can start planning your league starter right now, with full confidence about exactly how it's going to play. Ee çok iyi, ben şimdi okumaya başladım yeni ligi, by da gerçekten ilk defa yaptıkları bir şey ve ilginçmiş, ben geçen lig birkaç hafta bakıp bırakmıştım, neler meta oldu geçen ligte? Madem değişmiyor metanın metasına yardırayım diyorum bu lig ki çoğu kişi öyle yapabilir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 53 dakika önce, axedice dedi ki: Ne var ki low lvl heistta? Kendi liginde ilk exaltedımı dışarıya taşıyamadan öldüm loot gibi düşürdüm falan, onun travması yüzünden bi defa bile grand heist blueprint bilmemne kasmadım liglerdir Q_Q Abi currency yagdiriyor heist. Small currencyler lig basinda bayagi onemli biliyorsun. 60 65 arasini heistla kassan temiz 100c falan gelir chaos recipetan + bir suru small currency, unique falan. Ben ilk 2 3 gun bikana kadar heist yaparim muhtemelen. Heist o kadar currency atiyor ki kendi liginde ex fiyati 30c’ye kadar dustuydu bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 10 saat önce, axedice dedi ki: Crit seismic yerine poison seismic gitsem mi diyordum, ziz gidip vidyosunu yapmış efff... Gerçi öyle ihtiyaç duyduğu spesifik bi item falan da yok coated şarapnel hariç, sanırım ssf friendly olduğu için fiyatı tavan yapacak bişey yok gibi. Ama eğer yeterince para biriktirebilirsema ardımdan uydurduğum gerçek hipster bültüne geçeceğim : Crest of desire ashes of stars divergent energy blade (100% chaos conversion) str int stacking replica alberon cyclone. Ya da salla alberonu inquisitor CoC hexblast mesela, öfff o %300 added damage effectiveness ne biçim scalelanır full chaos energy blade damageıyla hımfıs hımfıs Baskanlik sisteminden beri daha kotu bir fikir duymamistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 @Seperate bu lig Trickster lacerate damage conversion çok OP olacak panpa, 2 sayfadır onu tartışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Geçen lig starter olarak trapper başlamıştım, baya rahat oluyor haliyle, sonrasında 2. builde isteğim kalmamıştı. Ben yine gidip trapper patlatayım sonraki fantezilere bakarız artık, nothing changes olayını da 2. oyuna yoğunlaştık kardeşim bi durun bitecek olarak algılamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Cyclone Slayer gideyim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Olm cyclone slayerı oynadık bitti işte legion zamanı, yeni sulara yelken aç DD falan dene. En kötü str stacking replica alberon falan oyna bi değişiklik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Trickster lacerate espirime gülünmemiş hiç, xeşke like sistemi olsa da içinden gülenler birer liek bırakabilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 ashgfsa melee komik degil çünkü hala bile poede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 cümlen komik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 energy blade buildin daha komikti ona guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Cyclone Slayer niye olmuyor kardeşim bir kişi de meme lemeden açıklasa da öğrensek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 (düzenlendi) Lan neden olmasın olur dedik ya gir poe.ninja ya cyclone slayer seç dpsi/gearı sağlam olan birinin profiline bak. Sonra tepeden snapshotlardan adamın nasıl o geara geldiğine bak işte adım adım hafta hafta. Bu oyunda hemen hemen her build ile end game yapabilirsin. Milletin kasma demesinin sebebi x build çer çöple elder, maven kesebilirken y build bayağı currency harcaması gerekiyor falan fıstık. Sıçam saykılon sıleyırına ayrıca yhaaa. ps: ssf / ssfhc seçersen daha mantıklı sonuçları görürsün (yapılabilecek) Mayıs 13, 2022 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Delikanlılar ssfde harman olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Ben challenge odaklı oynadığım için hiç kasamam ssf falan. Harvest lig harici harvest boss gören oldu mu? Ya da aul? benim aul (PR biome farmlamama rağmen) görmüşlüğüm yok misal delve ligi dahil. Ya arkadaşlarıma çıkmıştır ya da exalted ile satın aldım hep. Bir gün ssf için böyle şeyler bufflanırsa o zaman oynarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Aul’u buffladilar 200’den sonra goruyorum ben her lig. 500 600 civarinda zaten her yan boss oluyor. Harvest boss’a invitation satin alip giriyorum Shako farmlamak icin ama invitation dusuren boss’lari hic gormedim bugune kadar. SSF’nin challange acisindan tirtligi boyle sacma sapan conditional kill achileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 (düzenlendi) Archnemesisde 20 delve boss kill için bayağı döndüm delve 1 tane aul görmedim. İlginç. Harvest bossu söylemiyorum zaten full atlas harvest nodelar olmasına rağmen xd Mayıs 13, 2022 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 (düzenlendi) trapper basliyorum, rando'larla levellayacagim sanirim - kafam kaciyor lvl'lama sirasini ezberleyecek kdr sezon oynamadim... her seferinde 6-7 skill point kaciriyorum. tuzaklantuzak nickname'im vardi en cok lvl'layabildigim veya en uzun oynadigim *(lvl 96) trapper build verebilecek var mi? light oynamistim hep ama physical da olur cold-point x2 bir de illa hala crown of the inward eye vs. gibi elzem itemlar var mi? oralari kacirdim iyi sezonlar Mayıs 13, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 Dün fazla oynayamadım ama ağır saçma zordu lig mobları ilk leveldan daha bugün nerf gelmiş direk xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 ben de 2 saat oynayıp bıraktım, bugün girdim baya kolay geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 Dün haybeye dayak yemişiz bütün gece. Bir de RF transition öncesiydi, winterbrandla kan işettiler sabaha kadar. Bu sabah RF'e geçince koşma hızında ilerledim campaign'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 Bir PoE maceramızın daha sonuna geldik, emeği geçenlere teşekkürler. Dev'lerin kafadan ne geçiyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar