ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Detaylı incelemedim treeyi ama oyunun ilk günleri (haftası) Deli (jewel) + Harvest (roll) bu combo currency farm simulator. Özellikle summoner buildlerin jewellar peynir ekmek gibi satıyor. Aynı işi trade snipe yaparak da başarabilirsiniz ama zor ucuza alıp, rolleyip pahalıya satmak. Bu expe kadar benim ekmek kapımdı bu oyunun ilk haftası bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Bu arada challenge rewards açıklanmış hepsi çok iyi duruyor. NAYSÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Yeni sezonda spin2w halen etkili olurmu ? hangisi öne çıkar cyclone da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Fullblock facebreakers falan is yapar herhalde de CoC buildleri nerflediler bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2022 Şu ağaç diagramı cheat sheet i beğendim lig mekaniği için, zaten redditte en tepede Elimdekilerden ne çıkar diye daha kolay bakmak için tabii ki poedb. Tablonun (sayfanın değil) sağ üstündeki küçük büyüteç aramayı açıyor, modların hem neyde kullanıldığını hem de nelerden oluştuğunu gösteriyor. https://poedb.tw/us/Archnemesis_league#Mods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Sanırım daha smooth bir lig başlangıcı görmedi poe tarihi hem teknik açıdan hem de ekonomi açısından. Oyunun ilk günü double cold iron + tabula + 21 level seismic + 21 level exsan gemli trapperımla yellow maplerde aktım sdf. Tabula lig mekanikten gerisi alın teri sdf. Burda yazmıştım harvest + cluster jewellar ile oyunun ilk günleri boktan jewellar 20c+ peynir ekmek gibi gidiyor. Ben harvest + syndicate rushladım yine 30 move / onslaught / freeze-chill immune botlarda rollere göre 10/50c arası gidiyor. Henüz lig mekaniğinden elle tutulur bişi gelmedi ama axein paylaştığı sheet güzelmiş ilginç combolar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2022 Ben strongbox, eater of the worlds ve harbinger gittim. Betrayal ve shrine da actim ama shrine kendime kadar, betrayel’i da pasif yapiyorum. Bugun muhtemelen conqueror node’larini da acarim. Ambush + harbinger scarab + craft yapiyorum. Map’te dunya kadar pack + currency oluyor. Eater altarlari iyi gelince hele boku cikiyor. Cold dot basladim, 5 link shavronne, aegis aurora falan aldim hemen, weapon’i suffering essence’la kendim yaptim. 7k es var, 6 tane aura acik + 3x curse spamliyorum bane’le. Faceroll gidiyor simdilik. 1 2 gune sirus/maven fightlarina falan girince belli olur gercek durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2022 (düzenlendi) Cheat sheet için şuana kadar en baba çözüm bu sanırım. Hayat kurtarıcı. https://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/sndbu2/i_made_this_quick_search_for_archnemesis_recipes/ Şubat 8, 2022 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 (düzenlendi) Ya onun kullanımını o okadar beğenmedim ben, yalnızca 1 tier aşağıyı gösteriyor bide buglanıyor falan. Daha doğrusu oyunun kendi interface i buglanıyor bazen, olan şeyi göstermiyor vs. Alttab malttab ama son olarak şunu kullanıyorum: https://ranky.github.io/ArchnemesisRecipies/ Herhangi bi itemı seçtiğinde hem ait olduğu recipe i , hem de varsa kendi içindeki regleri highlightlıyor, çift yönlü olması daha kullanışlı geldi bana. Bide inventoryi dizdim, asıl o fark yarattı neyden kaç tane var arama yapmadan görünce iyi kombo yokken xten yden çok var bunları harcayayım diyebiliyorum. Üsttekiyle aynı mantık biraz farklı arayüz şu var, daha temiz gelebilir https://kukuminer.github.io/PoE-ArchnemTree/ Bu lig millete tool development ilhamı verdi resmen lel Şubat 9, 2022 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 oha adamlar nelerle uğraşmış ben aklımda tutamam üşenirim buna bakmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Delirium, ritual , harbinger gitmek istediğim bir tree yaptım da kafamı çok veremedim, bir göz atabilecek var mı ? https://tinyurl.com/3bexa4kh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Lig inventory'si boktan, recipe rewardlar efsane olunca millet biraz da mecburiyetten yaptı. Ben mac'ten oynuyorum oyunu, tek ekrana cheatsheet'i açtım, diğerinde search kasıyorum. Zulum gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2022 @axedice interface bug değil unknown recipeler de o sorun var göstermiyor poe ile alakalı bir durum yani. Ben awakened trade kullandığımdan güzel snippet hem de çok kullanışlı geldi ondan paylaştım. Yapamayan varsa akşam direk configi atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 15 20 ex atacak var mı trade ligde, son achi için bişey almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 kimse koymamış artık basit POE çıkmalı. dıdısının dıdısı oldu. eskiden en fazla +15 katana vardı bittiydi ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 @Sparkcaster ex'leri divine orb'la shako roll'leyerek yaktım bu sezon. Yoksa verirdim ben. Paralı ne var bu arada achiler arasında? Ben 2 tanesini bıraktım, grind gerekiyordu leş gibi. 38/40 yetti. PoE hep karmaşıklaşıyormuş gibi geliyor ama oynamaya başlayınca alışıyor insan mekaniklere. Bu lig biraz benim de gözümü korkuttu ama sonra durup düşününce yine 1-2 haftada her şey yerli yerine oturur dedim. Bu lig balance patch yok bu arada, yeni sentinel sistemi çok karmaşık değil göründüğünün aksine ve sentinel tree'de free reroll var. Esas content uber boss'lar gibi geliyor bana. Sanki boss killer buildler ön plana çıkacak gibi. Poison conc. başlayacaktım normalde, sırf uber content yüzünden vazgeçtim. Geçen lig cold dot oynadım bayağı, sonra kendim bi flicker strike/champion buildi yaptım hh'li falan ama off-meta olunca biraz lezzetsiz çipetpet oldu. Meta gideceğim bu lig kesin. Lightning strike ya da skeletal magi falan oynarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2022 olroth için logbook alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2022 ne kadar olmuş ki 2-3 ex mi neydi ben yaptığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 35 şu an bitane var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Varsa dannig logbook atsaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Oha iyiymiş ben ligi bıraktığımda arkadaş çöküyor tüm topladıklarıma sdf girdim baktım fakir itemlar var iş görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 @Sparkcaster hala ihtiyacın varsa 3 tane order of the chalice koydum guild stash'e. Şansına boss çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Lig. bitti hacut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Ayıp etmişim o zaman sdf, şimdi aklıma geldi oyuna girdim 3 tane yatıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Streamerların aksine aşşırı süper meta (ve ucuz) bi bült oynamak istiyorum, hiç oynamadım şunları zaten: DD : Bi kere desecrate DD mi unearth dd mi emin olamadım. Gerçi yeni atlas pasif var +50% mob hp ve -25% veren mob damage veren, burdaki hp ile scale oluyorsa lel başka bişi oynanmaz. Seismic trap + exsang trap : Ya trapper bilemiyorum altan. Ne kadar tanky oluyor bu trapperlar? Mathil skillz yok bizde öyle dodgelayamayız Corrupting fever champ : Aga überin de überini koydukları lig boss ligi ya. Main olarak açılmaz ki bu Maw of mischief golementalist : Bu diğerleri kadar meta olmadı ama yine popi bült, tek tuş ignite zaten. Evet nabalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar