Milamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 hc tabi. full setler dizip ondan sonra kapıda ölmeler, buglar, dcler hep hc du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 48 dakika önce, Xenocide dedi ki: sen hala benim 6 sene önceki pc'mi mi kullanıyon Hahahayır. Ama ssdin hala iş görüyor işletim sistemi için xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 3 saat önce, ad3m dedi ki: PS : Chaos recipe sadece bunu yapsan farmlarsın exalted (ki amele işi) Genç ameleler üzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Grand Heist yapın gençler currency akıyor akıyor xd Direk rushlayın sona eğer para edecek bişi yoksa strict bir filter ile toplayın eğer çöpçüyseniz herşeyi lockdown olmadan önce portaldan çıkın banklayıp tekrar dönün devam edin. Hayatımda ilk kez fuse satın almadan 4 tane 6L yaptım hepsi heistten düşen jeweler ve fuselardan. Totalde 100ex+ sadece heistten gelmiştir öyle saçma droplar var. Tanky bi char yapıp blueprintleri maximum quant rolleyin anasının nikahı currency atıyor doğru grand heist mapler. Tüm roguelarda quant ve currency dupe olsun sonrası şenlik zaten. Eğer exalted trinketi de düşürürseniz daha tutana aşk olsun x] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Blueprintlerin tüm odalarını açıyor musun? Ben coin yetiştiremiyorum tüm odaları açmaya. Ayrıca Ex olmuş 35c. Pazardan soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 (düzenlendi) tüm odaları açmıyodur herhalde. tüm odaları unlocklasan alert çaldırmadan hepsini zaten açamazsın la bikaç kere denedim de daha bana öyle "AY İTS RAİNİNG EX" olmadı. bi şeyi yanlış mı yapıyom, ben mi cenoyum bilemedim. bundan sonra adım cenocide Ekim 22, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Her oranın alerti ayrı. Her odada alert sıfırdan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 ha wingleri diyosun sen. ben winglerdeki ekstra odaları diyosun sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Bütün wingleri ve currency-delirium-cards roomları açıyorum trinketim high value unique verdiği için de vinderinin girebildiği bölümlerde unique roomları da açıyorum double HH hayalleri için sdg. Bunları yapabilmen için gianna (deception) contractlarını farmlaman lazım öncesinde sonrasında abla %40 indirimle reveal ediyor room ve wingleri. Yeterli reveal rakamlarına ulaşana kadar da deli xp ve marker (80+ valuable olanları farmla 1800-2300 arası verio satınca tur başına) topluyorsun zaten.Diğer türlü exaltedları gömersin marker mevzusuna. Hoş şöyle birşey var kendini hertürlü döndürüyor istersen kazandığını markera yatır ayrıca çılgın xp geliyor high lvl grand heistlardan. Sıkıntı tanky bi karakter lazım laylaylom yapabilmek için. Ben str stacking oynuyorum 79/79 block / 8k+ hp var eşşek gibi de dps lay lay lom dolaşıyorum aralarında buna rağmen bazen hp dipleri görebiliyor. Bu kadar currency cenneti bir ligden sonra yeni lig biraz sıkıntı olacak. Şu ana kadar illa chaos ile satıyorum satıcıları için aldığım chaoslar dışında 1 tane bile currency almadım şöyleki ilk karakterim dışında %20 quality vendor recipe bile yapmadım. Gırla 6L yapıp sattım falan heist akıyor resmen slkfjdfg. PS : O kadar grand yapmama rağmen hala replica unique challengı bitmedi.Sanırım shield/quiver kaldı sdf. Bugün yarın 36/36 olur bırakırım ligi yeter xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 (düzenlendi) Ben hala tek bir item 6 linkleyemedim bu lig. Axedice'ın cenabetliği bana geçti herhalde. Onun dışında saçma sapan currency akıyor aynen, 1k falan chaos var çantada ve her gün 200 300c falan harcıyorum. Bu mesajı yazarken de dün düşen watcher's eye'ı 50ex'e okuttum, temiz oldu. Edit: Bana bi 30 ex civarı borç verebilecek var mı? Headhunter alıcam sdfg 90ex civarında kaldım domuzcuk kumbarasını kırınca. Haftaya veririm. Ekim 22, 2020 deadwoll tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Fakir adamlar sizi, koca guildden 30 ex çıkmadı, oturdum kendim kastım 30 ex'i 9 saatte, aldım hh'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2020 Exalted orblar da tl'den hızlı değer kaybediyor ahah. 1ex 25c olmuş, dün gece saat 3'te 27c idi. Headhunter'ı da 127ex'e almıştım, 155ex olmuş. Ağır sıçtı piyasa lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Bu olayın standard daki sonucu ne olur? Heist bitince orada da ex değer kaybedermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 CWDT setupumda bir slot boş kalıyor. Birden fazla spell trigger oluyormu tek cwdt ile. Mesela steelskin ve immortal call trigger olur mu? Eğer olur ise aynı anda mı aktif olurlar? Son olarak bu işe yarıyor ise Steelskinin yanında immortall call mı phase run mı mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 ikisi aynı anda olmaz, "increased duration support" fln koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 "Multiple spells can be linked to a single trigger gem" diyor wikide. Bir de trigger sırası koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 bir CWDT'de sadece bir tane guard skill çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 O zaman phase run calısır. Guard skill değil doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 (düzenlendi) Eğer pasif endurance charge generationın varsa ve harcamak sıkıntı değilse immortal call olur, aksi takdirde molten shell (10k+ armor) ya da steelskin koy. Phaserun guard değil travel skill, o yüzden çalışır ama diğer travel skillerin (dash, flamedash vb.) cooldowna girer onu da unutma. edit : Şurdan tüm skillerin taglerine bakıp filtreleyebilirsin. https://poedb.tw/us/Active_Skill_Gem Kasım 3, 2020 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 (düzenlendi) Shared cooldown olan skiller cwdt ile çalışmaz (saat yönünde en başta hangisi varsa hep o çalışır) genelde high level cwdt ile guard skill, low level cwdt ile utility,triggerlar (EE proc için spell, frost bomb,curse,blood rage, tempest shield vs) passive bir gameplay yoksa örneğin summoner ile sadece koşuyorsan etrafta phase run kullanılabilir çünkü aktif olan herhangi bir attack,spell vs bozar durumunu. Kasım 3, 2020 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 O zaman bir soru daha sorayım. Profane proxy ile skitterbotların verdiği curse yanında 2. bir curse kullanabilir miyim curse on hit ile. Skitterların verdiği curse benim toplam limitimden yiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Item ya da passive treeden +1 curse alırsan kullanabilirsin normalde player max curse sayısı 1. Ascendancy/passive tree/amulet corruption/chest elderslayer prefix ya da unique itemlardan extra curse alabiliyorsun. PS : Ayrıca bi önceki postumda giriş cümlem yanlış olmuş "birden fazla shared cooldown" diyelim doğru olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 19 dakika önce, NeroWarden dedi ki: O zaman bir soru daha sorayım. Profane proxy ile skitterbotların verdiği curse yanında 2. bir curse kullanabilir miyim curse on hit ile. Skitterların verdiği curse benim toplam limitimden yiyor mu? Yiyor evet, animated guardian hariç bütün curse uygulama yöntemleri limitten yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 (düzenlendi) Ayrıca her zaman en güçlü curse aktif olur onu da not düşelim örneğin gloves corruptiondan elemental weakness geldi sen triggerla lvl20 <insert random> curse atarsan elemental weakness silinir yerine bu geçer ama +1 curse varsa ikisini de atarsın. İstisnai olarak Doedre's Skin var bu cheste taktığın bütün curseler limitten etkilenmeden aktif oluyor. Fakat totem gibi bişi atıyorsun o da ekstra bir skill. Kasım 3, 2020 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Bu oyun harbiden diablo 3 den güzel mi ? Oynadığım bir mobile oyunu diabloyu hatırlattı bana, bu tarz bir oyun oynamam lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar