Seperate Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Splitting steel güzel gözüktü bana, bu ligte şöyle saglam da bir şey oynamak istiyorum zamanım varken ama çok da bir şeyi gözüme kestiremedim henüz, gemlerin falan detayları tam olarak açıklansın da bir bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Bu curse olayı nedir tam olarak. Anlamadım şimdi self-cast mi olacak curse. Curse on hit kullanamıyor muyuz? Doom diye stack bişey getirmişler herhalde. Curse on hit ile nasıl çalışacak bu. HOA build deneyeceğim. Malum gluttony nerflendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 CoH dahil triggerlar doom eklemiyor, yalnızca self cast curselerde doom var. Her curse ün kendi doom counterı var, birden fazla self cast cursele doom stacklemek gibi bi olay da yok. Bi tane de keystone eklemişler 1 snde direk max stack e getiriyor doomu falan, ama hiç ilgi çekici gelmedi o mekanikler. Dot vb. boş zamanın olduğu bi build varsa main curse ü selfcastlemek mantıklı görünüyor, diğerleri için yine triggerdan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Steel skilleri aoe olarak iyi gibi duruyor ama single targetları çok şüpheli, baya da heves etmiştim o tarz bir şey oynamaya ama bu ligte baya da zamanım olacak şöyle OP bişiler oynayayım diyorum, yeni skillerden gözünüze kestirdiğiniz bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Hexblastın rakamları beklediğimden yüksek geldi belki o olabilir, redditte baya detaylı anlatmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Bazı alternate qualityler iyiymiş https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2936122 Özellikle Raise Spectre > Minions are Created with maximum Frenzy Charges Şu da ilginç : Blade Blast / Ethereal Knives > 10% chance to Impale on Spell Hit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 grand heistler ilginc olcak, uber lab gibi saglam money maker alternate quality gemler, 21/23 versiyonlari falan acaba 21/23 veren div kartlar bunlari vercek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 https://pastebin.com/xvfXnScv assass crackling lance ile başlamaya karar verdim, çok bir geleceği yok gibi bence hani en azından arctan farklı hiçbir olayı yok ama starter için akar gider diye düşünüyorum, bir baksanıza şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2020 Çok güldüm şuna asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Ben ligi beğendim fakat hayatımda oynadığım en bahtsız lig olabilir ya bir bok düşmedi lan. Allahtan con/ed rollemişim map clear top tier yoksa kanser ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Haha aynen, exalted'ı geçtim en büyük drop'um divine orb, 40 saate yakın played oldu. Awakener lvl 3 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Bu zamana kadar her oynadigimda ilk map tier 5lere falan gelene kadar mutlaka bi exalted duserdi de ustumu basimi toplardim. Oyunda oyle bi mekanik var herhalde diye dusunuyorum hatta o levellarda salliyo bi tane yazik giyinsin cocuk diye. Daha dusmedi ama bakalim fjcjd t4lerdeyim GELMESİ LAZİM ARTİK @axedice dukkanini kurşunlarım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Daha maplere geçemedim ya iş güç girdi araya. 10u bulsun atarım sana çahosları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 lazım olum, daha 1 tek staff alabildim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Hala gender lock mu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Evet ama self-identification ın önünü açık bırakmışlar. Ben mesela gender non-conforming trans pony-kin olarak oynuyorum juggernautumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 gender-lock olayına neden takılıyonuz abi oynayın geçin ya. Şu evrende ne biliyim sorcerer oynamak isteyip de "aaa ama sadece kadın varmış o zaman oynamam" diyen insan var mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 ahskdjasdh gerçekten ilginç bir oynama(ma) sebebi imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Freezing pulse totem build yaptım. Oldukça ucuz ve maplerde efektif. T10 a kadar rahat. Bu ligin mekaniği çok hoş fakat sanki çok fazla currency düşüyor gibi. Özellikle heistlerden gayet güzel currency topluyorum. Düşen 2 exde cabası. Geçen sezon bu zamanlarda 50c için böbrek satıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 abi valla dilenci değilim 10c versene la tirrrrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Nero sen şu sabiye 10c ver benim borcumu üstlen, ben mappinge başladığımda bi şekilde artık kapatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Totalde 2c harcayarak cremation build yaptim. Sirf mana life resist uzerimdeki gear. T11'leri falan rahat yapiyorum, uzeri dusmedi henuz o yuzden nereye gider boyle kestiremiyorum (daha uber lab yapmadim. Sdf). Boss'lari falan eritiyor ama clear speed buildi degil, 3 tus aktif olarak kullanmak gerekiyor bir de. %75 civari spell ve attack block var glancing blowsla ama tek yiyorum arada sacma sapan bir packin icine shield bashla dalarsam. Sanirim bu builde 2 3 ex harcayip sirius'u kesip sonra bow'a falan donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 (düzenlendi) Bu armor stack nasıl sıfırlanıyor? Bu şekilde bir build olmaması lazım. LoL. Cheat gibi. (Edit: Fixlenmiş) Birde 10c yi cidden istediğini düşünmemiştim. Vereyim oyunda 10c. Ayıpsın. Eylül 25, 2020 NeroWarden tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2020 PoE'de bu tarz bir suru exploit olamamasi mucize gibi geliyor bana, skill tree, gem'ler vs. derken sonsuz kombinasyon var. Nssil basa ciktiklarini merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar