Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Last Epoch ümit verici. Skillerin çeşitliliği, her skill için kendi içinde ayrı yetenek ağacının olması falan oyunun diversitisini yükseltiyor. Ben 4-5 karakter yaptım end-game falan. Tabii daha oyun tam sürümde değil. Aralıklarla bir şeyler geliyor gidiyor vs...

Mesaj tarihi:

2021 ya da 22de çıkması planlanıyor sanırım PoE2nin, oyunda bazı sistemler değişecek (ör. support gemler artık itemlara değil doğrudan active skill gemlere takılacak vb.) , işte grafik overhaul var yeni class ve skiller geliyor falan. Ama PoE2 gelene kadar orda düşündükleri yenilikleri de mevcut oyuna yavaş yavaş ekliyorlar. Misal yeni campaign gelecek oyuna, ama isteyenler için eski campaigni oynamak da mümkün olacak falan.

H&S istiyorsan en iyisi tabii ki PoE.

Mesaj tarihi:

Oyun zaten 3 aylık sezonlar halinde oynanıyor, standart adında kalıcı bir bölüm de var sezonlar bitince tüm kastığın karakter item vs. oraya düşüyor ama çok da sallamıyor kimse orayı. Yani beklemenin getireceği bişey yok, zaten 3 ayda bir baştan başlıyoruz.

Mesaj tarihi:

Oyun karmaşık olduğundan anlamak için mesai gerekiyor. Öyle giriyim dandun yaratık keseyim olmuyor bu oyunda ondan dedim. Kaç yıldır oynarım hala bazen bu itemı neden takmış nasıl bir mekanik kullanıyor çözmesi zaman alıyor. 

Mesaj tarihi:

Doğru demişler PoE öyle gireyim iki kesip çıkayım değil, öyleyse daha arcade Torchlight falan var, Titan Quest, single story tarzi H&S'ler, PoE'nin iyi learning curve'ü var, ama öyle olduğu için de en iyisi content olarak. Theorycraft & buildcraft açısından daha iyi oyun hala yok herhalde.

Mesaj tarihi:

Elder scrolls online steam'den yüklemiştim sonra kaç kez 50gb patch yapmıştı hata yüzünden, normal client'e geçince sorun kalmamıştı başka oyunlarda da olmuştu o yüzden tecrubeliyim kendi client'lerinden yüklüyorum hep.

• Yeni Oluştur...