deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 O kadar da dumbed down istemiyoruz belki de? Legion iyiydi mesela, delirium iyiydi nispeten. Ama synthesis ya da farmville gibi ligler beyin yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Off topic ama demeden geçemeyeceğim. Last Epoch güzel ona bi' bakın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Baktım ben iyi gibi alsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Develepor ekibi çok düzgün ya ben aldım baya da oynadım ilk etapta. Bir iki karakterle endgame'e de baktım. Endgame biraz tırt gibi şu an ama verdikleri development forecast'e uygun gidiyorlar. O yüzden çok sürmeden yeni endgame mekanikleri de gelecek. Ben tavsiye ediyorum ama tabi sen bilirsin Forecast link : https://forum.lastepochgame.com/t/early-access-development-forecast/15518 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Last Epoch ümit verici. Skillerin çeşitliliği, her skill için kendi içinde ayrı yetenek ağacının olması falan oyunun diversitisini yükseltiyor. Ben 4-5 karakter yaptım end-game falan. Tabii daha oyun tam sürümde değil. Aralıklarla bir şeyler geliyor gidiyor vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 gender locked mış classlar meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 (düzenlendi) poe'nin iyisi poe2 bakmaya gerek yok başka bir şeye Temmuz 2, 2020 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Bu poe2 ne şu an mevcut olan poe mi, daha çıkmadı mı yoksa? Başlıyacam şu seçeneklerden birine soruyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 2021 ya da 22de çıkması planlanıyor sanırım PoE2nin, oyunda bazı sistemler değişecek (ör. support gemler artık itemlara değil doğrudan active skill gemlere takılacak vb.) , işte grafik overhaul var yeni class ve skiller geliyor falan. Ama PoE2 gelene kadar orda düşündükleri yenilikleri de mevcut oyuna yavaş yavaş ekliyorlar. Misal yeni campaign gelecek oyuna, ama isteyenler için eski campaigni oynamak da mümkün olacak falan. H&S istiyorsan en iyisi tabii ki PoE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Evet baktım 2021 diyor çoğunluk, PoE den başlıyalım en iyisi beklenmez o kadar süre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Oyun zaten 3 aylık sezonlar halinde oynanıyor, standart adında kalıcı bir bölüm de var sezonlar bitince tüm kastığın karakter item vs. oraya düşüyor ama çok da sallamıyor kimse orayı. Yani beklemenin getireceği bişey yok, zaten 3 ayda bir baştan başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 İndiriyorum, bakalım bir nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Allah kurtarsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Haklıya slaşlıya kafa dağıtcaz işte iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Pekte öyle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Ufff tamam oynamıyom ya hayret bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Oyun karmaşık olduğundan anlamak için mesai gerekiyor. Öyle giriyim dandun yaratık keseyim olmuyor bu oyunda ondan dedim. Kaç yıldır oynarım hala bazen bu itemı neden takmış nasıl bir mekanik kullanıyor çözmesi zaman alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Neyse iniyor zaten kendim bir karar vereyim yapacak bir şey yok buna bakayım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Doğru demişler PoE öyle gireyim iki kesip çıkayım değil, öyleyse daha arcade Torchlight falan var, Titan Quest, single story tarzi H&S'ler, PoE'nin iyi learning curve'ü var, ama öyle olduğu için de en iyisi content olarak. Theorycraft & buildcraft açısından daha iyi oyun hala yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 kendi client'ı ile indir bu arada. Steamden yapıyosan yol yakınken yapma. Muhakkak SSD'ye kur çok çok fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 O konudan çok dilim yandığından kendi client'ini indiririm hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Ben hep steam clientiylr oynuyordum, ne farki var ki? Denemedim hic kendi clientini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 patch'lerde baya buyuk download yapiyor steam + oyunu acarken kendi client daha hizli. (ram saymiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Elder scrolls online steam'den yüklemiştim sonra kaç kez 50gb patch yapmıştı hata yüzünden, normal client'e geçince sorun kalmamıştı başka oyunlarda da olmuştu o yüzden tecrubeliyim kendi client'lerinden yüklüyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2020 Bana şöyle Duelist için build link'leseniz, şöyle bol hasarlı sıkıcı yorucu olmayan ne güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar