Luriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Siteden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Profile > Paticik > Transactions tabı varmış ilk defa görüyorum. https://www.pathofexile.com/guild/profile/613092/transactions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 10 geldi kaldı 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 15 attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Daha çok var gençler ölü numarası yapmayın hadi gönderin paraları X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Bende literally "1" puan var. İşe yararsa gondereyim fjsks Bu arada geçen ben birini aticaktim zaugnayi almak icin, atamadim sen atabiliyomussun sadece. Ervuj var onu gonder,biz aldirmistik zaten 2 gun oynadi birakti fjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Oyuna giricne atayım belki para birleşirse gerek kalmaz atmamıza. DÜnde birini almak için birini attım adma guidle önceden tab almak için 20 jeton atmış ona çok ayıp oldu:( ama 2 aydır online olmamıştı. Kimse o kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 luri benim arkadaşı atmışın dün ya gülte stash alalım diye para atmıştı o da ilk kurdugumuzda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 OLm bir üstte yazdım ya :( geri alıcam girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 40 oldu beyler hadi :/ 50 falan yapın bari üstünü ben alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Akşam atarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Bir kaç detayla güncellenmiş liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 raider said: Akşam atarım ben de. 50ye kadar topladım 50 de ben ekledim aldım, teşekkür ederim genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Yer açıldıysa beni de alsanıza gülte, heyvanadam niçim. Bu arada ben conc. path chiftain gidiyorum; 57 lvl mı ne oldum, çogzelmiş bu. Lab yapar umarım. Ciyuv ciyuv teleport oluyorum moblara çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 drillneck artık vaallayınca +1 arrow rollemiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Yoo roller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 deadwoll said: Yer açıldıysa beni de alsanıza gülte, heyvanadam niçim. Bu arada ben conc. path chiftain gidiyorum; 57 lvl mı ne oldum, çogzelmiş bu. Lab yapar umarım. Ciyuv ciyuv teleport oluyorum moblara çok eğlenceli. Jugg oynamıştım geçen sezon baya iyiydi. Ölmüyo karakter ama dpsi biraz zayıf kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2018 Bence bu lig güzel ama oyundan soğutan bir şey var. Kapalı mekanlarda transportation syndicate geldiğinde yapmak çok zor oluyor. Zaten bir de 2 duvar ötemde beni farkedip gitmeye başlıyorlar. Labirent gibi kapalı mekanda arkadan koşucan da yakalıcan da. Zaten yüksek tierli maplerde tek atıyor hayvanlar, uğraş dur. Hillock muydu hangisiydi captain oldu da, safehouse'da merhaba demeden indirdi dün gece kaç kere. Ama şu var; safehouse chestleri açmak güzel heyecan. Hele iki çeşit chest var, isimlerini hatırlamıyorum. Birinde 8 saniyede unique ítem seçtirtiyor. Bir diğeri de 12 saniyede common itemı craftlatıyor. Nefis heyecan. Syndicate crafting table da güzel. Ekstra +16/18/20 vs. item quality arttırıyor. Melee weaponlar için bulunmaz nimet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Valla dun denk geldi silahlari 24 q yapar diye, 2 silahimi da yeni almistim degismicem daha, ardindan o denk geldi bi tatli oldu bi tatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Dün tek safehouse 5 tane unique attı. Dördü yüzüktü gerçi. 2'şer chaos'tan okuttum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 olm yüzükleri niye satıyonuz biriktirsenize. yada illa satacaksanız bana satın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Abi 2c'ye kamyon yüküyle var poe.trade'de. Öte yandan benim gear'ım leş ve currency'm yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 tek tek alması dert zati :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Ahahah güldüm şuna https://clips.twitch.tv/PunchyEnthusiasticAnteaterKappaWealth Lvl21 mi 22mi ne oldum emin adımlarla geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 İyi olmuş amk adamlara redditte saçmalamışlar test edilmeden eklenmiş bazı bosslar dedik ne gear yaptında ağlıyorsuna getirdiler. Lan kutik jugg 7.5k es/forti/incandescent heart 5 endurance basalt masalt her bok aktifken 0 dmg modlu mapten (t12 idi sanırım) one shot yiyorsan orada ağır bir sıkıntı vardır. Oyunun end game bossu vuramıyor öyle bir damage ki dediğim gibi rippy modlar olur öküz gibi ona lafımız yok. Zaten o modlarla high tier maplerde özellikle fortification proclamış syndicate memberlara dalan varsa ellerinden öperim. Defence more defence diye zırlıyorlar bir de şu kendinden pek emin nugiyen gibi. İyi referans olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar