axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 İşte ne kadar çok sabit durup facetanklayabilirsem o kadar dps artıyor =P Daha über kesmedim zana questi yeni bitti ama shaper olsun kırmızıdaki elderlar olsun şu deathringde sıçmak hariç patır patır indiler hep aşağı. Ha bide zamanında yemedim içmedim chaos impresence aldım falan, bosslara gelince hoop %80 reduced effectiveness. Ne anladım ben bu işten ='( Şeytan diyor sat onu determinaton aul al, dön iron reflexe hc benim kalbim kaldırmaz ya. Levellarken ölebilen bi adamım zaten, mouseu yerim karakter giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Hek yedim tek dedim ya oynayasım kalmadı oyunu sdf, standardı komple boşaltmış adam - hoş oynamıyordum standartta ama insanın canı sıkılıyor yine 200 ex civarı toplam ıvır zıvır gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Geçmiş olsun. Nasıl kaptırdın ki hesabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Ya e-mail / PoE forumları / standalone client üzerinden patlatmış - pwned görünüyordu zaten hotmail ama sallamamıştım bu şekilde spesifik kim hedefleyecek beni diye, herifin hedefleyeceği tuttu sdf O değil geri zekalı Grinding Gear adam ben Steam ile bağlanırken standalone ile ve ben TR den bağlanırken Romanya'dan bağlanmasına rağmen hiç bir şey dememiş adam girmiş güzelce soymuş ben hacklendim diye bildirince hesabı kilitlediler ve 5+ mailde şunları istediler benden hesabı tekrar açmak için - Path of Exile account name and character names - current IP address - name of the city/state in which you created your account - if you have ever made a payment on our online store? Could you also let us know if you have ever been in a guild? - take a screenshot of the purchase in your Steam Wallet for us - create a new throw-away account with a new character and let us know the character name once you have done so Yani ebesi hakikaten, neyse sırf inattan uğraştım açtırdım hesabı ama oynamıyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Çok saçmaymıç hakketen. Neyse canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Gideri var mıdır gençler? Bi' zengin olamadım şu oyunda. Gene mi gol değil? Poe trade'den falan baktım da benzer bi' şey bulamadım. Off hand olarak işe yrar gibi. 6L ediyor kafadan one-handed. https://image.ibb.co/j7F3D0/Shaper.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 OH ler genelde stat stick olarak kullanılıyor, damage as extralardan en az 2 tane oluyor onlarda da. Ama bu 3 lu combinasyonu kullanan bir gem var mı poe ninjadan bak. varsa biseyler edebilir ama oyle ihya etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Stat stick olarak kullanılabilir fena değil. Bf mainli Vaal double strike kullanan biri alabilir ama öyle uçuk kaçık bi para etmez. Trade'e bakmadım. Bu sezonda doğru dürüst oynamadım markete hakim değilim ama 1-2 ex arası koy derim. Yine de ağır gider bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Ben de zaten stat stick olarak kullanıyorum şu an. 1-2 Ex'se satmam daha iyi. Elemental Melee skillerle güzel iş görüyor. Mesela benim main skill Vaal Lighning Strike. Kıps diye 6L oldu, mis. Teşekkürler bilgi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Delve SC'de bu. Nasıl para eder mi ? 25 ex teklif ettiler ama satasım gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 baya eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 45'e koymuşsun ama çok daha fazla eder bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Güzel de talip olan yok. max teklif 25 geldi şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 çok güzel item ama bence 45 etmez evet 3 gain birde penetrate var ama gainlerin tier düşük 2 tanesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Aslında lightning conversion düşük sadece. Extra Chaos Tier1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 http://poe.trade/search/gogababeharino mesala 8 exe bu silah var elemental gaini senden fazla. zaten bence önemli olan o bunları elemental buildler alıyor chaos scaleing yok o buildlerde. double olsa da total gaini nerdeyse seninki kadar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 https://i.gyazo.com/32df035f58a7a6cfa939dc0a501de821.png Böyle koyayım daha açıklayıcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Oha negzel item, bu ligi oynamıyorum ama girip alasım geldi o fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Bu sefer Uber'in attığı Elder Astral Plate'i "craftladım" (1 Pristine Fossil'le). Yalnız pek alıcı çıkmadı 70EX civarında. Standard'a düşmesini mi beklesem ? Orada daha fazlaya satma şansım olur herhalde ? https://i.gyazo.com/7d928f10fbfff8818d5a38d0ff9cb874.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 baseini satıp geçseydin 10 exe. Bu kadar pahalı itemları satması çok zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Gerçi o neymiş öyle ya 1 fosille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Pristine fossiller duruyordu kenarda ben de şansımı deneyeyim dedim. Delve için çok iyi değil mi Life based build'ler için hem life on kill, hem life regen var neredeyse her şey tier 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 life gain on kill biraz meh ama gerisi iyi bence. Gerçi regeni de çok az build kullanıyor biraz niş item olmuş ondan zor satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Craft işi beni öldürüyor bu oyunda. Tek fosile böyle çıkarken, dün inattan bi' tane elder yüzüğü adam etmek için 240 tane chaos harcadım. Yeter deyip bıraktım. Zaten iyi bir şey çıksa kaça satıcam. Gitti 2 ex kadar chaos neredeyse. Daha da craft mraft yapmıcam. Hele transmut-->(alter-->)augment-->regal-->divine olayına hiç girmiyorum. İlla bir yerde patlıyor. Sinire kesiyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 bana da ring düştü 3.1 ex eden diğer 2sini alıp şunu aldım vendordan appraiseleyemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar