BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Desync azaldı mı? Var mı bir gelişme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 var hala, azaldı falan diyor kimileri ama ben bir fark görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 desync azalmayacak zaten, açıklama yapmışlardı desyncle ilgili. WIP değil yani. ne ise o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 peç gelecek diye diablo yükledim ama pek sarmadı, poe'ye adam akıllı başlıyayım diyorum. pvp olayı nasıl oynayıp beğenen var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Bir ara paso low level duel kasiyordum level 27 ydi sanırım. Baya keyifli oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 http://i.imgur.com/763D6wg.jpg su güzellik standartta olan varsa bulsun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 kaom un daha hiç bişeyini göremedik. valla gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Yarın 1 month league başlıyor. 4 tane challenge var her biri mtx armour set parçası verecek ödül olarak. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1218688 ilk kez okçu kasacağım ve challengeları tamamlamaya çalışacağım vakit buldukça. softcore versiyonunda oynayacak varsa vakit buldukça map felan atabiliriz 60 levellardan sonra. bu bir aylık sezonun hemen ardından da act 4 gelecek. yeniliklerle ve diğer şeylerle ilgili yaptıkları uzun bir Q&A thread var: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1207788/page/1 habire dönüp dönüp yeni buildler deniyorum şu oyunda, hala da sıkılmadım. act4 ile de fena saracak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Challengelar 1 aylık sürede rahat yapılabilir gibi duruyor. Flameblasta nerf gelmemiştir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 1.3'te oynadın mı bilmiyorum da %20 nerf yedi o ara :D Levelingde hala çok güçlü ama, kullandım oradan biliyorum. Endgame nasıl bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 If you thought Path of Exile’s previous three content updates would be hard acts to follow, you clearly haven’t heard enough about the upcoming Act IV The Awakening. Slated for a June release, this expansion makes such a huge impact on the game that it will have its own closed beta test! Along with additional story, new mobs and legendary bosses, brand-new areas, powerful new skills, and plenty of unique gear, Act IV includes a slew of user interface improvements, a complete rebalancing of the core game, and what may be the most shocking announcement for players of this popular OARPG: a modifiable passive tree. On top of that, PoE will launch internationally with localization for Chinese, Russian, and Thai players. Bi bitiremedim sunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 aferin chrisciğime, ne güzel aldılar yürüdüler, helal yiğidime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ui mod guzel bir sey olsada bitirsem. taa alphasinda mi ne satin almistim destek olayim diye ama oyun bana destek olamadi bir turlu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 oyunu bitiremedim derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 actlari bitiremedim iste. hikaye vs. ya level 20 ye gelemedim ben :) dayanamiyorum oyuna nedense. bir ara cok guzel sarmistim ama gene bir seyler oldu koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 kanuni sana oyun terapisti gerekiyor, sen bu arayışa gir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 neden ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 http://www.gamespot.com/videos/path-of-exile-the-awakening-socketed-skill-trees-a/2300-6424359/ skill tree'ye socket olayı geliyormuş. yine baya orjinal sağlam buildler çıkacak. http://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/324u94/rewrite_of_netcode_with_a4_to_reduce_dsync/ desynci de kaldıracaklarını iddia ediyorlar ayrıca. çok anlamıyorum ama, server prediction sistemi yerine birebir her komutu servera yollayıp, bekleyip alacak şekilde bir opsiyon getiriyorlarmış. bu da 0 desync, ama çok az bişey lag demek oluyor. çok daha düşük pinglerde hissedilmez umarım. (ben 60ms alıyorum misal avrupa serverlarından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Şu oyun dsync olayına rağmen her şekil d3 ü dövüyordu. Dsync de kalkarsa iddaa ettikleri gibi tam şukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Desync hala var. Chris fixlemiceklerini söyledi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 standart oynıyan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Standard poe nin çöplüğü, 2-3 hafta içinde act4 ile beraber 3aylik temporary league açılcak orayı oynamanı tavsiye ederim. Ekonomi süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Oyun kapı gibi hocam, grafiğe falan leş diyen adam renk körümüdür anlayamadım.Diablodan sonra ilaç gibi geldi, olması gerektiği kadar dark.Karakter opisyonları geniş, itemasyon geniş.Ligdi, mapdi bir sürü detay eklemişler çok şık olmuş.Kendi hideoutun takılmak vs. güzel kaldıki bütçe olsa heriflerde çok şey yapacaklar. Chat ve trade alışmak zaman alıyor çünkü kimse araştırmadan le lel e diye dolanıyor belirli bir mekaniği var oyunun.Bilmek lazım, ranger açıp full dps gidip act 3 göremeden çok ağlayan var.Araştırmak şart... Act 4 beta yakında geliyor, girin oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 desync kalkarsa baya sukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Olur da beta gelip oynamak istemezseniz kapım her daim açık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar