Luriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 bişi olmaz 2 güne normale iner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 20c ya tanesi, para değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 mathil effect şahane ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ahah 3e katlanmıs poet's penler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Guardian Hierophant ve Assasssin https://imgur.com/a/yTrar#AjAyFuR Bu da eski vs yeni karşılaştırmalı https://imgur.com/r/pathofexile/FwJ8T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Inquisitor konulmamış zerker gibi pij edecekler sanırım :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 %100 pen çok acımasız ama ya, sanırım hak ediyor. Gerçi boynu uzun diye oynamayanlara koymaz asd Bu arada zerkerın degen i biraz azaltacaklarmış, CI falan alsan poetspen zerker da güzel vurur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Aslında map özelliği olarak extra elemental res gelmediği (ya da multi ele spell/attack gidilmediği) sürece öyle über bir özellik değil. Çünkü cap 0 eksiye düşüremiyorsun. Raw damage olarak builde dayalı belki biraz daha fazla vurabiliyor ama diğerlerindeki utility/mobility dayıda yok. Ayrıca zürafa boyunlu illa dayı oynayacaksam da LL RF Guardian olur o inquis değil jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 LL RF Guardian ın eline verdim her şeyde ele claw inquisitor la, kendinden elemental dmg a resistli tonla mob ve boss var hepsinde yarıyor o özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Anlatmak istediğim relax play istersem RF oynarım tarzıydı. Best clear speed ya da bosskiller değil yani. Buildin packlere 1-2 shot atamıyorsa zaten yukarıda kıyas yaptığım noktada değildir gearın. Herneyse ne saçma bir yöne gitti bu tartışma lan. Sidik yarışına döndü. İsteyen indirsin POB kıyaslasın spec/build/classları. Kişisel olarak elementalist değişikliklerini bekliyorum. Çok uzun zamandır witch oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 slayer'a ağır nerf gelecek gibi. occultist'i çok bozmasalar bari. İlk char'ı CA Blight kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Su LLRF guardian ı bi ben calıstıramadım galiba T15 bossları ve guardianlarda acayip zorlandım 30ex lik falan bi yatırımla. Altını yapıyor da altını zaten random mapledigim mf karakter de yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Şimdiye kadar açıklanan tüm ascendancyleri toplamışlar. http://kokoska.janeek.eu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Assas / elementalist / trickster çok ii ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Trickster bug ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 elementalist yine çöp yine çöp. Şu son değişikliklerden en çok tailwind'i merak ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Trickster böyle çıkmaz abi absurd olmuş bayağı. Convert üzerine build oynuyorsan üçe falan katlıyorsun skillin damageini (Ya da converting ve extra damage mekaniği bu patch ile düzeltilecek). Elementalist meh olmuş yine. Trickster ve Chieftain şuan için en başarılı revamplar benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Ya Trickster ile ilgili Mathil in videoyu da izledim de convert ettiysen damage i bu tarz bir node eski halini de niye esas alıyor ki? Kastedilen gain % of phys dmg as extra X dmg tarzı şeyler ise onun adı da mı convert? Neyse işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Değil ama 100 vuruosan mesela convert ederken dmg 150 oluyor sorna gain non chaos %20 meseala 100 ve 150 nin %20 sini ayrı alıp ekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Ben convert mekaniğini yanlış biliyorum abi o zaman - ben örneğin %50 of Phys damage converted to Fire Damage diye bir node gördüğümde olduğunu zannettiğim şu Eski hali: 1000 phys Yeni hali: 500 phys 500 fire (+ilgili modifierlar tabi) Şimdi Tricksterdaki mod devreye giriyor 20% to gain 50%, 15% to gain 100%, 10% to gain 200% (10+15+20=45% ortalama) Benim düşündüğüm burada Eski hali: 500 phys 500 fire Yeni hali: 500 phys 500 fire 450 chaos Ha convert değil de Doomfletch's Prism gibi bir şey olursa (Gain 100% of Bow Physical Damage as Extra Damage of each Element) veya Cauterizer Woodsplitter (Gain 70% of Physical Damage as Extra Fire Damage) bu durumda bu ekstra damage 500 phys 500 fire ın üzerine eklendiği için Trickster node u tarafından kullanılıyor diye anlıyorum. Neyi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 https://youtu.be/NfQ7m-PW-FA bunu izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Euh çok saçmaymış lan convert in her convert edildiğinin bonuslarını ala ala gitmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 double dipping öyle çalıştırmazlar, fix veya nerf yer çıkmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Ahah millet delirmiş inquisitorün nerflenmediğini gördükten sonra, asıl elementalist burda REEEEEE modunda reddit. Reflect immünü tatlış bi olay ama ya bence onu atlıyor herkes. Fakat necroya üzüldüm ben, gerçek necro bültler bufflanırken bu sezon düşündüğüm scourge-caster baya bi nerflenmiş, offeringler %50 etkiliyor, generic bufflar biraz minion specific nodelara kaymış gibi falan. Negzel max block ed-contagion necro hayallerim vardı trickstera kaldık artık. bu da tempların boynu uzun diyen arkadaşa gelsin https://i.imgur.com/s2dXy3X.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 https://i.hizliresim.com/1JpW5A.jpg Bun buna bayıldım ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar