Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 sunder ama gladiator mü açsam slayer mı kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Ben gladyatör denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 bende gladiator kasıcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 e o zaman ben de gladiator açayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 önce ES nerfi simdi de Vaal pact bravo GGG. İllaki herkes gibi cookie cutter build yap gec diyorlar. Su haliyle crit dagger frost blade shadow oynamak imkansız olmuş ayıp lan. Hayvan gibi crit, accuracy nodelarına harcayalım ustune life leach icin duelistin agacina inelim, 10 ex lik gear toplayalım, patates hp based sunder marauder ler bizden daha rahat oynasın. Hayatsız redditcileri dinleyip balance yapıyorlar uzuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Bence vp netfü normaldi ama esyi biraz canlandırmaları gerekliydi birde baraj nerfü daha çok olmalıydı. Summonerdan anlamıyorum ama onlarda bi imbalık var gibi geliyor oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Ayrıca marauder dediğin class misal gladyatör full defans sayılır assassin gibi tam ofans bişi oynayıp öyle bir rahatlık beklemek anormal ancak assassin biraz çok nerflendi birazcık buff lazım o konuda haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 BF Gladiator kasıcam ben. QOTF dışında bişeyine dokunulmadı. ordan biraz 3-5% dps azalır en fazla. Halen taş gibi league starter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Qotf-dps? Df mi kullanıyodun weapon olarak? Linki yeni fark ettim. Dfmiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Luriel said: Bence vp netfü normaldi ama esyi biraz canlandırmaları gerekliydi birde baraj nerfü daha çok olmalıydı. Summonerdan anlamıyorum ama onlarda bi imbalık var gibi geliyor oynamak lazım. Summonerda imbalık şuydu scorching ray atan kaom mobları spectre olarak kaldırıyorlardı. Baya shaperı bi kaç sn de eritiyodun. Monster balance da var ama bakmadım hangilerini nerflemişler. Baron helmete nerf gelniş bu arada strnin yarısını ekliyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Ben crit jagırnat kasarım bf ya da cleave çar çur edecek currency birikince de saçma bi tank denicem ci/regen/blok falan dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 aegis glad yapsanıza biriniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Ben oynadım onu shaper kestim mi emin değilim ama uber atziri hariç herşeyi kestim diye hatırlıyorum Soul taker ile EQ oynamıştım. Movement bok gibi olduğundan bayıyordu mapping. BF oynayıp daha da ileriye taşınabilir build ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 ssf srs başlayabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 srs'ye bi ara el attılar ama ne durumda şu anda emin değilim. yorabilir seni, hele ssf'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Ssf için en baba buildlerden biri srs bişi olmaz ama neden ssf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 adam lige oynım diye gelip mirror düsürdürdüydü daha da istegi kalmamıstır sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Trade yoruyor, kendi imkânlarınla kasmak zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2017 Oyunun keyfi en iyi SSF de cikiyor zaten ya. Düsen her bir essense in bile bir anlamı oluyor. Öbür türlü orbları saklayıp end game item satın alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 bu ne kadar eder ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Spectre uniqleri ve jewellari düştü ya spectre buildi mi kassam, veya srs yaninda spec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 ben hiç anlamıom ya silah fiyatlandırmasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 ben taktım zaten. buffsız 3k dps veriyo :D trademacro 76-114C arası diyo ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Peki vaalladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 çöp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar