Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Sunder duelist acarim ben yine. Okcu bitti buna dadandim son 2 sezondur sdsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Turmoilden extra bişi kazanan oldu mu? Zamanım yoktu 2x 90 kasabildim 35 lvl boxı aldım ondan da swarm pet çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 yok ben zaten kasamadım ama mayhemde oynayacam umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2017 vaktim yoktu 90 yapamadım zaten ama ultimate portal effect çıktı box'dan. çok şekil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Şu twitch zımbırtısından helmet skin kazanan oldu mu? Ben dün tüm gün açtım adblocker olduğundan patlak kalmış sanırım. Kapadım bugün sabahtan beri açık arka planda fakat birşey gelmedi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Bende adblock var şapkayı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Yediler beni o zaman :/ Nasıl bir bahtsızlık lan benim o halde 20 saat olmuştur tık yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 adblock ile alakalı olabilir ya. bende 20 küsür saat bıraktım düşmemişti, biraz önce adblock'u kapatıp pohx'un yayınına altta açık bıraktım 1 saatte düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Ben adblocklu dusurdum. 20 saate yakin surmustur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 o değil de ne nerflemişler be fghf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 bende tam postu yapıştırmaya gelmiştim. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2035872 insafsız ggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Beyler bi guild falan varmi toplastiginiz veya beraber party falan yapiyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Atziri's Acuity: No longer instantly leeches Life from critical strikes, and instead grants Vaal Pact if you have dealt a Critical Strike Recently. abi ne sacma bu +50 int/1 passive veren eldiven icin uber mi farmlanır sdfg @Sethlor var , Luriel e yaz alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 İnstant leech diye bişey kalmadı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 O claw da değişti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Bloodseeker Claw a dokunmamışlar. Büyük ihtimalle unuttular gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Cheaz said: Atziri's Acuity: No longer instantly leeches Life from critical strikes, and instead grants Vaal Pact if you have dealt a Critical Strike Recently. abi ne sacma bu +50 int/1 passive veren eldiven icin uber mi farmlanır sdfg Bunu şey gibi düşün ama lab runlarda trap mrap geçerken life regen olacak, vaal pact yalnızca combatta açılıyor. Yine baya güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 işteyken bakamamıştım. full patch note çıkmış; https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2036284 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 doomfletch mis gibi olmus ya umarım ucuzlar da +1 cıkar bol bol sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 https://i.hizliresim.com/lb64ME.png Oh güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Bana da gore herald ve lightning footprints geldi bu raceden çogzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 bana da dark cyclone effect çıktı güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 ne kascanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Sündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar