Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Aluriel said: Lig ne zaman bitiyor? 1 ay daha var galiba. çok bayık bi ligdi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Haku 8 olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Lig olarak çok bi esprisi olmayabilir ama 3.0 çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Borlach said: ad3m said: noyan sen misin lan? adem senin ki 8 mi? Nope 7 harici master kasmıyorum hacıt ama friendlistte sağlam yabancı bir eleman var bakar nicke atarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Gonathras eleman adı extra currency de istemiyor tip usulü çalışıyor gönlünden ne koparsa. 5-30c arası veriyorum adama yaptığım işe göre :P https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1939781 threadi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 benim elreon 8 miş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 dedim sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 yok la değilmiş yanlış görmüşüm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 craftlamıyorum ulan! konu uplanmışken şu ibinin klibini de atayım https://clips.twitch.tv/AmusedBlightedRadishCorgiDerp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Verdik ya lan nick git craft yap adama 30ex+ itemlar verdik yaptı sağlam adam. Luriel kesin scamlerdi seni sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 aa görmemiştim senin postu şimdi fark ettim. yaptırayım sağolasın. hiç wander oynamadım içimde kaldı resmen sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 piscatorla da oynayabilirsin adam gibi wandın yoksa diğer itemlar daha önemli wanddan özellikle kafalık enchantı > vinkthar (ataklara lightning damage veren) > dying sun Tabi end game için böyle map clear ise amaç çok da önemli değil random bir vinkthar ve dying sun ile ışık hızında map clear yapabilirsin. 4l vaal power siphon ile açık maplerde daha hızlı bir build yok sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 t1 flat light imbued wandım var, multicraft ias, crit, crit multi basıcam. son ench ne olsun karar veremedim. pentre vinktar ucuz alırım, dying sun var zaten, ele gear da var. ench'li helmet yok ve qotf yok. amacım map farming ya. hali hazırda boss killer bf/inq ve molten strike berserkerim var. ama ikisinin de clear speed çok kötü bayıyor resmen beni. onun için kasayım diyorum bi wander. bi de vinkarı penetre mi alayım flat light mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 bi de ucuza +1 barrage buldum alsam mı ki? 30c ya, sudan ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 bence ugraştığına değmez rare wand ile. çok az dps artıyor efsane bişi bulmazsan. Benim itemları satmadıysa sana verem ama satmıştır muhtemelen görürsem soracam. 3-4 gün önce vermiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 tamam bekliyorum seni o zaman. olmadı cheaz'e çökeyim, versin tüm gearı bana. doomfletch de olur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 doomfleçi vaalledik sarı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 chest le helmi versin ben 5l alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Qotf pf değilsen aman aman farketmiyor Yriel's al bence. Pen Vinktar yerine de budget istiyorsan Wise Oak alabilirsin. Tek t1'li wand da değer mi bilemedim multimoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 pf kasıcam. yriel's saçma pahalı. currency'i hep abidik kubidik harcadım, alamam. perfect wise oak var ya, onda da sıkını yok. bi de tek t1 flat light multicraftlar 5ex den başlıyor, heralde değer dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Map yapacaksan 6l ihtiyacında yok yeni harbinger kafalığa barrage bir de thunderfist tak ona da kb setup döşe al sana map farmer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Düzgün bi Piscator üstüne çok fazla damage koymuyor o yüzden dedim. Yanında en azından t2 fire/crit falan olsa daha iyi olur. Wise Oak varsa pen Vinktara gerek yok atağa kasarsın direkt. Tuzlu ama ciddi farkediyor. Ha bir de yoksa Bisco's al önce alabileceğin en iyi upgrade o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Şimdi düştü labden istiyorsan vereyim imbued base olsa über olurmuş ama şu hali de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 istiyorsan fişekle ign pmle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 eyvallah abi, sat gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar