Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarın über denicem sonra çarı bırakıcam ama hiç eglenceli bişi yok ne kassam ya. 3000 chaos falan eder herhalde itemlar ama epilepsi strike denesem mi içimde kaldı bilemedim var mı önerceğiniz bişi. ya da mal gibi autobomber kasıp takılsam mı.
Mesaj tarihi:
ben de bırakmak zorunda kalıyorum galiba.yeni karakter yapayım dedim act2 riverways a girmiyor 20 kere denedim. birisi diğer wp leri açtı devam ettim ama şimdi de act3 lunaris temple lvl2 ye girmiyor. herşeyi denedim yok düzelmiyor.loading ekranında dc oluyor. forumda 60 sayfayı geçen şikayet var loading te dc oluyor diye ama çözümü yok.ben bikaç defada geçiyodum ama bu maplere kesinlikle girmiyor öle kaldı bakalım patch gelirse.
Mesaj tarihi:
donuma kadar currency flipleyim 600fusing harcadım shav icin 40 fusing kala tekrar 5link yakalayınca korktum devam etmeye.son upgrade sayılır cok stressliyim :D olan 300chaosa oldu 150 chaos daha biriktirip direk 6l alaydım keşke.

çok moralim bozuk çok.bilemiyorum altan.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
işe yaramıyor ama map yaparken resist düşüren mape denk gelirsen o zaman işe yarar, tam 75e denk getirdiğinde o mapler sorun oluyor. 219 fire iyiymiş asdsdf
Mesaj tarihi:
Wise Oak flask için işe yarayabilir onun haricinde ı-ıh. -res haritalar genelde -max res olduğu için soldaki değeri etkiler doğrudan ondan oralarda çok işe yaramayabilir.
Mesaj tarihi:
kırmızı maplerde Elemental weakness counterlamak için +34 resiste ihtiyacın var base max (75)+34=109 +lar varsa (item,passive gelen falan) ona göre ekle işte. Onun dışında wise oak hit skillerle çalışır sen rfsin bi işe yaramaz ki yarasa da yine çok fazla o kadar resist. O kadar fazla olmasının sebebi aura ve shield muhtemelen.
  • Yeni Oluştur...