totemic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 her class level 10 abi onda sorun yok. ama ne kadar iyi bir deste kurarsan kur şans yok kartlar gelmiyor bir turlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Totemic kusura bakma ama sana bişeyi itiraf etmemiz gerekiyor. 18+ Sen bu oyunu beceremiyorsun. Bence yol yakınken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ahahahaha olabilir ama şans yok orası kesin. herkesin über desteleri var heralde burada ben hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 abi dün jaraxxus + 2 legendary, full epic murloc deckli adamı ağlatarak inim inleterek yendim. deckimde pack satın alınca çıkan salak legendary ve saçma sapan bir epic olan rakibin elindeki minionlardan birini random olarak kopyalayıp boarda açan bir kart dışında hiç bir über kartım yok. iyi kartlar önemli tabi ama her şey değil bence biraz araştır oyunun dinamiklerini falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Hayır totemic, çoğumuz sıradan basic desteler ve arada arenadan kazandıklarımızla oynuyoruz. Sevdiğin bi heroyu seç ve internetten guiede falan ara. O kadar uzun zamandır ağlıyorsun ki senden sıkılan sadece ben olamam. Lütfen ya oynamayı öğren ya da oyunu bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yahu hunter deckim var onda sorun yok ama druid / rogue görevini yapamıyorum ağlamam ondan. valla oyunda o kadar sinirleniyorum ki ancak buraya yazarak hafifletebiliyorum. ama rahatsız olduysanız yazamam bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Kaddazam#2497 ekleyin de 1-2 el oynayıverek gari. [email protected] PS:Bazen idlerde sorun oluyor ordan eklemezse mail ile eklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 amerigan hesabımı kapatmıslar. heartstonesuz klaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Beyler HS Türkiye olarak millet toplansın konuşsun tartışsın bilgi alış verişi amaçlarıyla bir raidcall grubu açtık. Programı http://www.raidcall.com/v7/download-raidcall.html dan indirebiliyorsunuz. Search bölümünden id kısmına grup idsini girip hemen bağlanabilirsiniz. Raidcall group id: 7586628 Raidcall Grup Adı: Hearthstone Türkiye Grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 totemic said: yahu hunter deckim var onda sorun yok ama druid / rogue görevini yapamıyorum ağlamam ondan. valla oyunda o kadar sinirleniyorum ki ancak buraya yazarak hafifletebiliyorum. ama rahatsız olduysanız yazamam bir daha... abi rahatsız olmak değil mesele =) bizde de full deckler yok tabi ama tek deckle olacak şey değil o öteki classları da öğrenip düzgün deck kurman lazım questler için. elbette zor güçlü olmayan decklerle questleri yapmak ama burda her gördüğümüz mesajında işte herkeste 25 legendary 100 epic rare varmış gibi konuşuyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Şimdi ben para ile pack aldığımda 5-5'lik engineer kartı gelince, oyun betadna çıktığında kart bende kalır mı yoksa gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 O zaman 2 euro'yu gözden çıkarayım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Raidcallde arkadaşlarla birlikte Arenadayız: www.twitch.tv/aelfricsc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 totemic said: ne rogue ne de druid kartlarım var dominion görevini yapamıyorum ama inat ettim tek kuruş vermicem şu oyuna. valla warlock ve rogue legendaryleri dahil olmak uzere 10 tane legendary kartim var ve osuruktan degiller hepsi iyi kartlar; ama en cok oynadigim 2 deckte 1er tane legendary kart var sadece. verme para tamam da parayla alakali bir durum yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 oyun çıktığından beri legendary'siz oynuyorum valla. hatta warrior deck'imde 1 epic, 4 rare var sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 sabonis said: oyun çıktığından beri legendary'siz oynuyorum valla. hatta warrior deck'imde 1 epic, 4 rare var sadece :D Biz de legend'sızız gardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tamam vurmayın artık öldüm ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 daily niye çıkmıyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Oyun start almıyor ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ya beyler betada practice mode son hero druid kaldı ancak tıklayıp oyuna giriceğim ekran dönüp duruyor ve oyun başlamıyor.Diğer herolarda sorun yok, nasık çözeriz :( Tutorial bitiremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Sil baştan kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Liebe said: daily niye çıkmıyor yaw Bazen ai'ye karşı vs başlatıp concede yapınca geliyor. Bilinen bir bug. Bu arada Ragnaros'u fixlemeleri lazım biraz absürd bir legendary. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 normal bi maç attım bittiği gibi geldi daily öyleymiş hakikaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Bu arada tekrar hatırlatiyim raidcall grubunu gelmek isteyenler olabilir: Raidcall group id: 7586628 Raidcall Grup Adı: Hearthstone Türkiye Grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar