Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaldı ki farm yapanlar da geçen sefer açıkta kalmamıştı yanlış hatırlamıyorsam, o an elindeki gold miktarı + arenaya ve packlere harcadığın gold miktarı kadar gold verdiler geriye. Dolayısıyla wipe da gelse, sadece bu kartlar tekrar çıkmaz diye üzülebilirsin.
Mesaj tarihi:
Benim içinde fark etmiyor. Hiç pack almadım şimdiye kadar almamda sanıyorum sadece 1 kez arena giriş hakkı satın aldım o da promo gnome için.
Ben arena oynamaktan başka zevk almıyorum oyundan :) oynuyorsamda quest için (arena için gold)
Mesaj tarihi:
barbu said:

neden dolandırıcılık? aynı boosterları tekrar alabil diye veriyor adam sana işte? hiç birşey vermeyebilir de. beta oynuyorsun.

ha oldu hiçbir şey vermeyebilirlerdi isteseler? haudsfhudash

öyle bir şey olma ihtimali var mı ahaha.

ha çakallık gold olarak vermesi ama bi yandan da adamlar alıp bütçeye ekledikleri parayı oyuncuya geri verecek değil :D
Mesaj tarihi:
Wipe olduğunda harcadığınız paranın karşılığı kadar gold veriyorlar onun dışında başka birşey verilmiyor da wipe olmayacak zaten rahat olun.
Mesaj tarihi:
biraz önce çok epic bi olay yaşadım. arenada warlockun teki ile karşılaştım. ikimizde 2 hp'yiz turn onda hellfire attı oyun berabere bitti, ne win yazıldı ne loss asdasd
Mesaj tarihi:
Constructed deck bile olsa ancak bir yere kadar mantıklı geliyor. Biraz gold farmlamak için bütün gün oynayıp tek bir istisna bile göremeyip bütün 2 drop'ları kaybetmek sabır testi gibi.

Arena biraz bahtsız bedevi durumu ama 7 mana turunda ve board'da 3 ya da üzeri minion varken az flamestrike yemedim ki bırakın deck'ten çekmeyi, mage draftlarında flame strike görmediğim oldu bayağı.
Mesaj tarihi:
Trump Gnimsh'den o kadar dayak yedi ki geçen gün üzüldüm adama, decklerine bakasım gelmiyor şu an ahah.

Bu arada rank reset geldi herkes yukarı sıyrılmaya çalışıyor şu an resmen baya iyi oyuncu kaynıyor rank 19-20 afdsg.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...